Willem de Zwijgerlaan 334 d24 te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 200.000

Woonoppervlakte:
35 m2

Inhoud:
139 m3

Bouwjaar:
1959

Te koop sinds:
Februari 2021

Aantal kamers:
1

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

Starters, ouder(s) van studenten opgelet: wij bieden een praktische en comfortabele studio aan van 35 m² (gemeten volgens NEN 2580 richtlijn), gelegen op de 3e verdieping van het Tetterode-gebouw dat in 2012 werd getransformeerd tot wooncomplex. Dit markante gebouw bestaat uit 117 studio’s en een parkeergarage op de begane grond. Voor wie geen auto bezit, is een huurfiets via Donkey Republic beschikbaar; hiermee ben je in nog geen 10 minuten in het centrum van de stad; de eigen fiets kan in de overdekte stalling worden geplaatst. Ook vind je in het complex een fitness centre en een vestiging van de Gamma. De studio is lekker hoog (3,18 mtr) en biedt een magnifiek uitzicht op de zuidzijde van de stad, waarbij je zelfs de Rembrandtoren kunt zien liggen. Het geheel is overigens prima ingedeeld en beschikt over een ruime keuken en een nette badkamer. Daarnaast ben je hier al helemaal future-proof, want de studio is gasloos opgeleverd, zodat je elektrisch kunt koken en verwarmen. Tenslotte zijn er 2 liftinstallaties in het gebouw en is er sprake van PARTICULIERE ERFPACHT (vraag uw adviseur naar de financieringsmogelijkheden!) Neemt u contact met ons op voor een bezichtiging?

INDELING
Gemeenschappelijke entree met ruime hal, brievenbussen en belplateau. Middels de twee liften is de derde verdieping te bereiken: entree woning, ruime keuken aan de linkerzijde welke in wit is uitgevoerd en o.m. voorzien van een inductiekookplaat, combi-oven/magnetron, wasemkap, vaatwasser en een koelkast met vriesvak. De tegenover gelegen badkamer is geheel betegeld en voorzien van een zwevend toilet, douchehoek, wastafel(meubel), spiegelkast en een elektrische verwarming. De woon-/slaapruimte is gelegen aan de zuid(west) zijde met ramen over de hele breedte en een magnifiek uitzicht over het water en de stad. Het middelste raam is volledig te openen voor ventilatie. De woning is overigens voorzien van een laminaatvloer, infrarood panelen aan het plafond (1 is defect) en een deurintercom. Direct naast de studio is de meterkast gelegen (8 groepen), met de MV-box en de boiler (Daalderop). In het complex is een wasruimte aanwezig en een fietsenstalling.

LOCATIE
in de directe omgeving zijn alle denkbare voorzieningen aanwezig: met supermarkten, slagers, bakkers en groentewinkels om de hoek, zijn de dagelijkse benodigdheden eenvoudig gekocht. Aan de verderop gelegen Bos en Lommerweg treft u vele leuke winkels, koffietentjes en eetgelegenheden, maar ook de Albert Heijn, een biologische supermarkt en het geliefde theater Podium Mozaïek. Qua sport- of recreatiemogelijkheden zijn er in de directe omgeving diverse mogelijkheden, waaronder een zwembad, de onder gelegen sportschool en het even verderop gelegen Westerpark. Ook de bekende Foodhallen zijn op fietsafstand gelegen, zodat een avondje naar de bios, gecombineerd met een hapje/drankje zo gepland is. De bereikbaarheid is uitstekend, met o.a. de A10 om de hoek. Op de fiets bent u binnen 5 minuten in het Westerpark en binnen een kwartier op de Dam. Ook zijn er goede openbaar vervoer verbindingen met de tram en bus. Station Sloterdijk is ook nabij, kortom (vervoers)mogelijkheden volop.

EIGENDOMMSITUATIE
Het onderhavige perceel is eigendom van Afima; er is dus geen sprake van gemeentelijke erfpacht, maar van PARTICULIERE ERFPACHT. De huidige canon bedraagt ca € 273,- per jaar, wordt jaarlijks geïndexeerd en is in beginsel fiscaal aftrekbaar. In 2043 kan de canon voor het eerst worden herzien. Voor meer informatie inzake particuliere erfpacht adviseren wij een (financieel) adviseur te raadplegen.

KADASTRALE OMSCHRIJVING
Het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de derde verdieping, plaatselijk bekend Willem de Zwijgerlaan 334 d 24, kadastraal bekend gemeente Sloten sectie C complexaanduiding 11949 appartementsindex 59, uitmakende het 38/5062e onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

PARKEREN
Gebouw Tetterode beschikt over een eigen parkeervoorziening, waarbij je de keuze hebt uit ca 300 plekken, die zowel overdekt als buiten zijn gelegen. De kosten bedragen € 0,50 per 20 minuten en de plekken zijn 24/7 toegankelijk. Voor informatie over de parkeermogelijkheden kunt u terecht op parkerenintetterode.nl

VVE
De VVE wordt beheerd door Munnik VVE Beheer Amsterdam. Er wordt op regelmatige basis vergaderd en de vereniging staat ingeschreven bij de KvK. De VVE is opgericht bij akte van splitsing in 2013. De maandelijkse bijdrage aan de VVE is € 124,90. Er is een onderhoudsreserve opgebouwd (ca. € 450.000,- per 31-12-2019) en er is een MJOP opgesteld. Alle relevante stukken zijn bij ons kantoor op te vragen.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte bruto 40 m2, netto 35 m² (NEN2580 Meetcertificaat aanwezig)
- Riante plafondhoogte: 3,18 mtr!
- Gelegen in populaire wijk Bos en Lommer
- Bouwjaar ca. 1960, volledig gerenoveerd in 2012-2013
- Liftinstallatie aanwezig
- Gelegen op de 3e etage met uitzicht op water en de stad
- Gasloos gebouwd (verwarming, warm water en koken o.b.v. elektra)
- Energielabel G
- Nette keuken en badkamer
- Professionele VVE met externe beheerder
- Gelegen op particuliere erfpachtgrond, canon ca € 273,- per jaar ( tijdvlak loopt tot en met 2043)
- Fietsenstalling aanwezig
- Alle denkbare voorzieningen en recreatiemogelijkheden in de omgeving
- WOZ waarde: € 172.000,- (peildatum: 01-01-2019)
- Niet-zelfbewonersclausule van toepassing: verkoper heeft het appartement niet zelf bewoond en
uitsluitend voor verhuurdoeleinden benut
- Prijs is inclusief alle aanwezige roerende zaken
- Oplevering kan spoedig

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

** ENGLISH TEXT VERSION**
Starters, parent (s) of students: we offer a practical and comfortable studio of 35 m² (measured according to NEN 2580 guideline), located on the 3rd floor of the Tetterode building that was transformed in 2012 into a residential complex. This striking building consists of 117 studios and a parking garage on the ground floor. For those who do not own a car, a rental bike is available through Donkey Republic; this will take you to the center of the city in less than 10 minutes; your own bicycle can be placed in the covered shed. You will also find a fitness center and a branch of the Gamma in the complex. The studio is nice and high (3.18 m) and offers a magnificent view of the south side of the city, where you can even see the Rembrandtoren. The whole is well laid out and has a spacious kitchen and a neat bathroom. In addition, you are completely future-proof here, because the studio has been delivered gas-free, so that you can cook and heat electrically. Finally, there are 2 lift installations in the building and there is a private leasehold (ask your adviser about the financing options!). Please contact us for a viewing?

LAYOUT
Communal entrance with spacious hall, mailboxes and calling platform. The third floor can be reached via the two elevators: entrance to the house, spacious kitchen on the left which is finished in white and equipped with an induction hob, combi oven / microwave, extractor hood, dishwasher and a fridge with freezer compartment. The opposite bathroom is fully tiled and equipped with a floating toilet, shower corner, sink (furniture), mirror cabinet and electric heating. The living / sleeping area is located on the south (west) side with windows over the entire width and a magnificent view over the water and the city. The middle window can be opened completely for ventilation. The house is also equipped with a laminate floor, infrared panels on the ceiling (1 is defective) and a door intercom. Right next to the studio is the meter cupboard (8 groups), with the MV box and the boiler (Daalderop). The complex has a laundry room and a bicycle shed.

PARTICULARITIES
- Living area gross 40 m2, net 35 m2 (NEN2580 Measurement certificate available)
- Spacious ceiling height: 3.18 m!
- Located in the popular Bos en Lommer district
- Built around 1960, completely renovated in 2012-2013
- Lift installation available
- Located on the 3rd floor with a view of the water and the city
- Gas-free built (heating, hot water and cooking based on electricity)
- Energy label G
- Neat kitchen and bathroom
- Professional VVE with external manager
- Located on private leasehold land, canon approx € 273, - per year (time frame runs until 2043)
- Bicycle shed available
- All imaginable facilities and recreational opportunities in the area
- WOZ value: € 172,000 (reference date: 01-01-2019)
- Non-self-occupant clause applies: seller has not lived in the apartment and
used exclusively for rental purposes
- Price includes all movable property present
- Delivery can be done soon