Willem Beukelsstraat 2 I te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 650.000

Woonoppervlakte:
114 m2

Inhoud:
380 m3

Bouwjaar:
1924

Te koop sinds:
April 2019

Aantal kamers:
6

Aantal slaapkamers:
3

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

RIANT HOEKAPPARTEMENT MET DAKTERRAS EN UITZICHT OP HET WATER!

Ruim en licht dubbel bovenhuis (114 m2 volgens NEN2580-richtlijn) met zonnig dakterras en een eigen entree, rustig gelegen in de populaire Watergraafsmeer met vrij uitzicht op de Ringvaart. Dit appartement maakt onderdeel uit van een gebouw dat grootschalig werd gerenoveerd en daarna in 2013 gesplitst in 24 appartementsrechten. De indeling van deze woning is meer dan praktisch: de slaapverdieping heeft 3 ruime slaapkamers, een prima badkamer met separaat toilet en er is afdoende bergruimte. De zonaanbidder komt hier volledig tot z’n recht: het dakterras van ruim 21m2 biedt de gehele dag zon en heeft alle privacy. De gezellige woonverdieping heeft een indrukwekkend uitzicht op het water en staat in directe verbinding met de L-vormige keuken. Een moderne gietvloer op beide verdiepingen maakt het geheel compleet. Dit is een aantrekkelijk gelegen woning om zo te betrekken; onlangs werd het geheel intern nog geschilderd, ook het trappenhuis werd hierbij aangepakt. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op voor een bezichtiging!

Indeling:

Eigen entree op de begane grond. Via het trappenhuis (geschilderd in 2019) wordt de entree op de eerste verdieping bereikt: overloop met meterkast (7 groepen met aardlekschakelaar), trap naar de slaapverdieping en toegang tot het woongedeelte: doorzon woonkamer met open keuken (L-vormig in wit uitgevoerd en v.v. een hardstenen werkblad, Atag gaskookplaat, RVS wasemkap, combi-oven/magnetron, vaatwasser, koel/vriescombi.) Afgesloten toilet met fonteintje en naastgelegen bergkast met opstelling t.b.v. wasmachine/droger, CV-combi (Intergas, 2014) en een MV-installatie. De woonverdieping is v.v. een in grijs uitgevoerde gietvloer.
Tweede verdieping: overloop, twee slaapkamers (resp. ca. 18m2 en 12m2 ) aan de waterzijde waarvan 1 met ruime inbouwkast. Derde slaapkamer (ca. 7,5m2) die in gebruik is als kinderkamer met uitzicht op de binnentuin. De badkamer is wit betegeld en uitgerust met een douchehoek, wastafel(meubel) en designradiator. Separaat toilet. Vaste trap naar een scharnierbaar dakluik dat toegang geeft tot het riante dakterras. Deze is uitgerust met bankirai vloerdelen, een stoere l-vormige bak, een bergkast, water- en elektra-voorziening.

Omgeving:

De Willem Beukelsstraat maakt onderdeel uit van stadsdeel Oost in de Watergraafsmeer. Het appartement is gelegen in een ruim opgezette kindvriendelijke buurt met veel groen in de vorm van plantsoenen en hofjes. Met tramlijn 19 (Diemen – Sloterdijk) en buslijn 287 (Centraal Station – Bijlmer Arena) op steenworpafstand van de woning is er een prima verbinding naar het centrum. De Ring A-10 is binnen 5 minuten te bereiken. Alle denkbare voorzieningen zijn in de buurt te vinden: de winkels van Oostpoort (o.a. AH, Hema, Action, Kruidvat, H&M, etc) en de diverse horecagelegenheden (La Valade, Jacobsz, de Kas, the Lobby, etc.) Maar ook op het gebied van sport en recreëren kom je hier maximaal aan je trekken: de mooie parken Park Frankendael en Het Oosterpark zijn op loopafstand. In het groen schuin aan de overzijde van de Middenweg vind je de beroemde Jaap Eden Baan, de vele sportparken met hockey- tennis- en voetbalclubs en de natuur voor een rondje hardlopen. Parkeren kan voor de deur en er is geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning!

Vereniging van eigenaren:

De VvE Simon Stevinstraat 42-46/Willem Beukelsstraat 2-12, bestaat uit 24 leden en is opgericht in 2013. De VvE wordt professioneel beheerd en een van de bewoners van het complex vult de rol van voorzitter in. Er wordt op regelmatige basis vergaderd cq onderhoud verricht. Er is een reservefonds opgebouwd ad ca. € 95.000,- en er is een meerjarenonderhoudsplan opgesteld dat voorziet in planmatig onderhoud tot 2030. De maandelijkse servicekosten bedragen € 115,-

Kadastrale omschrijving:

het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning
gelegen op de eerste en tweede verdieping met een entree en trap vanaf de begane grond,
plaatselijk bekend te 1097 CS Willem Beukelsstraat 2-I, kadastraal bekend gemeente Watergraafsmeer sectie A, complexaanduiding 5033-A indexnummer 20, uitmakende het 132/2852e onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

Eigendomssituatie:

De woning is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. De algemene bepalingen van 2000 zijn van toepassing. De canon is vooruitbetaald t/m 31 augustus 2063. Tot die is er dus geen erfpacht(canon) verschuldigd.

Bijzonderheden:

- Ruim dubbel bovenhuis van 114m2, 131m2 bruto (gemeten volgens NEN 2580)
- Afgekochte erfpacht t/m augustus 2063
- Drie slaapkamers en een eigen opgang
- Privé dakterras (21m2) v.v. bankirai vloerdelen, wateraansluiting en elektra
- Geheel verbouwd inclusief vernieuwen fundering, pand gesplitst in 2013
- Actieve VvE
- Moderne gietvloer op beide verdiepingen
- Geheel intern geschilderd inclusief trappenhuis (2019)
- Energielabel C
- Videofooninstallatie
- CV-combiketel Intergas, 2014
- Rondom dubbele beglazing (HR +) met houten kozijnen
- Per direct beschikbaar

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.