Willem Beukelsstraat 15 1 te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 665.000

Woonoppervlakte:
119 m2

Inhoud:
399 m3

Bouwjaar:
1924

Te koop sinds:
Augustus 2019

Aantal kamers:
6

Aantal slaapkamers:
3

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Plattegronden:

Omschrijving

RIANT HOEKAPPARTEMENT MET DAKTERRAS!

Ruim en licht dubbel bovenhuis (119 m2 volgens NEN2580-richtlijn) met zonnig dakterras en een eigen entree, rustig gelegen in de populaire wijk Watergraafsmeer. Dit appartement maakt onderdeel uit van een gebouw dat grootschalig werd gerenoveerd en daarna in 2013 is gesplitst in 21 appartementsrechten. De indeling van deze woning is meer dan praktisch: de slaapverdieping heeft 3 ruime slaapkamers, een prima badkamer met separaat toilet en er is afdoende bergruimte. De zonaanbidder komt hier volledig tot z’n recht: het dakterras van ruim 35 m2 biedt de gehele dag zon en heeft alle privacy. De gezellige woonverdieping biedt voldoende ruimte voor een zit- en eetgedeelte en staat in directe verbinding met de semi-open keuken. Een houten vloer op beide verdiepingen maakt het geheel compleet. Dit is een aantrekkelijk gelegen woning om zo te betrekken; onlangs werd het geheel intern nog geschilderd, ook het trappenhuis werd hierbij aangepakt. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op voor een bezichtiging!

Indeling:
Via een eigen opgang op de begane grond bereikt u op de eerste verdieping de gang welke toegang biedt tot alle vertrekken op deze verdieping. U komt binnen in de ruime woonkamer, welke zeer licht is door de vele raampartijen en unieke hoekligging. Aan de achterzijde bevindt zich de moderne keuken, welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, een 4 -pits gasfornuis, een combi- oven, een quooker en een afzuigkap. Tevens zijn er op deze verdieping een separaat toilet met fonteintje en een ruime berging aanwezig. De eerste verdieping is voorzien van een prachtige houten vloer.
Via een interne trap bereikt u de tweede verdieping, waar zich drie ruime slaapkamers van respectievelijk 14 m², 13 m² en 11 m² en een moderne badkamer bevinden. De badkamer is voorzien van een ligbad (douche) en wastafel. Ook op deze verdieping is er een separaat toilet met fonteintje en een berging (met wasmachine aansluiting) aanwezig.
De interne trap aan de achterzijde leidt u tot het prachtige en zonnige dakterras van maar liefst 35 m²!

Omgeving:
De Willem Beukelsstraat maakt onderdeel uit van stadsdeel Oost in de wijk Watergraafsmeer. Het appartement is gelegen in een ruim opgezette kindvriendelijke buurt met veel groen in de vorm van plantsoenen en hofjes. Met tramlijn 19 (Diemen – Sloterdijk) en buslijn 287 (Centraal Station – Bijlmer Arena) op steenworp afstand van de woning is er een prima verbinding naar het centrum. De Ring A-10 is binnen 5 minuten te bereiken. Alle denkbare voorzieningen zijn in de buurt te vinden: de winkels van Oostpoort (o.a. AH, Hema, Action, Kruidvat, H&M, etc) en de diverse horecagelegenheden (La Valade, Jacobsz, de Kas, the Lobby, etc.) Maar ook op het gebied van sport en recreëren kom je hier maximaal aan je trekken: de mooie parken Park Frankendael en Het Oosterpark zijn op loopafstand. In het groen schuin aan de overzijde van de Middenweg vind je de beroemde Jaap Eden Baan, de vele sportparken met hockey- tennis- en voetbalclubs en de natuur voor een rondje hardlopen. Parkeren kan voor de deur en er is geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning!

Vereniging van eigenaren:
De VvE Simon Stevinstraat 27/Wakkerstraat 28-36/Willem Beukelsstraat 15-21, bestaat uit 21 leden en is opgericht in 2013. De VvE wordt professioneel beheerd door Ymere. Er wordt op regelmatige basis vergaderd cq onderhoud verricht. De maandelijkse servicekosten bedragen € 104,-

Kadastrale omschrijving:
het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de eerste en tweede verdieping met een entree en trap vanaf de begane grond, plaatselijk bekend te 1097 CR Willem Beukelsstraat 15-I, kadastraal bekend gemeente Watergraafsmeer sectie A, complexaanduiding 5031-A indexnummer 11, uitmakende het 140/2505e onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. De algemene bepalingen van 2000 zijn van toepassing. De canon is vooruitbetaald t/m 31 augustus 2063. Tot die is er dus geen erfpacht(canon) verschuldigd.

Bijzonderheden:
- Ruim dubbel bovenhuis van 119m2 (gemeten volgens NEN 2580)
- Afgekochte erfpacht t/m augustus 2063
- Drie slaapkamers en een eigen opgang
- Privé dakterras (35m2) v.v. bankirai vloerdelen, wateraansluiting en elektra
- Geheel verbouwd pand; gesplitst in 2013
- Actieve VvE
- Houten dekvloer
- Energielabel A
- Videofooninstallatie
- CV-combiketel Intergas, 2014
- Rondom dubbele beglazing (HR +) met houten kozijnen
- Per direct beschikbaar

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.