Wibautstraat 186 C te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 319.500

Woonoppervlakte:
81 m2

Inhoud:
210 m3

Bouwjaar:
1998

Te koop sinds:
Oktober 2015

Ligging tuin:
zuidwest

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
In de populaire Swammerdambuurt (Oost), om de hoek van de Amstel/Weesperzijde, bieden wij aan, een ruim driekamerappartement gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht, en inclusief privé parkeerplaats! Het appartement is gelegen op de derde verdieping van appartementscomplex “Holland Veste” en meet 81m2 (Nen-2580). Aan de voorzijde is het appartement voorzien van een groot balkon met vrij uitzicht over het Wibautpark. En aan de achterzijde ligt de fraai aangelegde gemeenschappelijke binnentuin van ca. 2.400m2 met tal van zitjes en BBQ plaatsen! Het gebouw "Holland Veste" is in 1998 gebouwd en heeft dus alle comfort van een nieuwbouwappartement. Het complex biedt een hoge mate van veiligheid, comfort en privacy, mede door de uitstekende isolatievoorzieningen en hoogwaardige afwerking!

INDELING (zie plattegrond)
Via de verzorgde gemeenschappelijke entree, voorzien van drie liften, wordt het appartement op de derde verdieping bereikt. Vervolgens de L-vormige hal met videofooninstallatie, separaat toilet en toegang tot alle vertrekken. De ruime woonkamer ligt aan de voorzijde met vrij uitzicht over het Wibautpark en toegang tot het balkon gelegen op het noordoosten. De semi-open keuken is voorzien van diverse inbouwapparaten waaronder een vaatwasser, een combi-oven magnetron en een halogeenkookplaat. Een open keuken is gemakkelijk te creëren, de scheidingswand heeft geen dragende functie. De twee slaapkamers liggen tevens aan de voorzijde en komen uit op het balkon. Aan de overzijde van de slaapkamers ligt de complete badkamer voorzien van een wastafel, een ligbad en een douchecabine. Naast de badkamer bevindt zich een aparte bergkast voor de wasmachine en droger opstelling. Op de begane grond is nog een ruime berging te vinden en in de onderbouw van het complex kan de auto geparkeerd worden. Verder ligt er door de gehele woning een fraaie houten vloer!

OMGEVING
Het appartement is gelegen in de Weesperzijdestrook van het populaire stadsdeel Oost. Een buurt waarin de afgelopen periode – en nog steeds – enorm is geïnvesteerd. Dit heeft geresulteerd in een fantastische impuls voor de buurt. De nieuwbouw aan de Wibautstraat, waaronder de Amstelcampus, brengt niet alleen voor de studenten maar ook voor de buurtbewoners een schat aan extra voorzieningen. Te denken valt daarbij tevens aan de horeca, welke in de buurt erg goed voorzien is. De IJsbreker, Hesp, Loetje, Baut, Hotel Arena en het hippe Volkshotel zijn daar goede voorbeelden van. Theater Carré is tevens op loopafstand te vinden. Diverse tram, metro en busverbindingen bevinden zich rondom het gebouw, maar ook de belangrijkste NS-stations zoals het Amstelstation en Muiderpoortstation liggen zeer nabij. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Wibautstraat en/of de Eerste Oosterparkstraat. Beide straten hebben een grote variatie aan winkels. Daarnaast zijn er twee bekende markten in de omgeving, de "Albert Cuijp" en de "Dappermarkt. Het centrum en De Pijp liggen ook op enkele minuten fietsen en voor een andere manier van ontspanning is het heerlijk lopen langs de Amstel of in het dichtbij gelegen Oosterpark.

BIJZONDERHEDEN
- Oplevering per direct
- Prive parkeerplaats in de kelder
- Ruim balkon op het Noordoosten
- Het complex staat op eigen grond
- Privé stadspark achter het complex
- Ruime berging op de begane grond
- Courante indeling met 2 slaapkamers
- Complete badkamer en separaat toilet
- Sterk opkomende buurt met veel vernieuwing
- De binnentuin wordt professioneel onderhouden
- Vrij uitzicht over het Wibautpark aan de voorzijde
- Ideaal gelegen m.b.t. winkels en cafés/restaurants
- Volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing
- Ideaal gelegen m.b.t. de ring A-10 en openbaar vervoer
- Actieve en professioneel beheerde Vereniging van Eigenaars
- Houten vloer door gehele appartement m.u.v. de slaapkamers