Westerstraat 113 II te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 172.500

Woonoppervlakte:
35 m2

Inhoud:
95 m3

Bouwjaar:
1938

Te koop sinds:
Juni 2015

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
1

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

- Beleggingsobject - Investment (rented out!)

OMSCHRIJVING
Te koop aangeboden; beleggingsobject in hartje Jordaan! Het appartement is voor onbepaalde tijd verhuurd voor € 9.000 per jaar excl. energiekosten en is gelegen op eigen grond. De vereniging van eigenaars is actief en financieel gezond. Zo is in 2014 de buitenzijde geschilderd en de renovatie van het trappenhuis staat op de planning!

INDELING (zie plattegrond)
Entree op de 2e etage, vervolgens de hal, meterkast en toiletruimte. De lichte woonkamer ligt aan de voorzijde met fraai zicht op de Westerstraat. De slaapkamer is gelegen aan de rustige achterzijde en heeft openslaande deuren naar het Franse balkon. Hier kan gemakkelijk een doucheruimte gecreëerd worden, de aansluitingen zijn aanwezig. De dichte keuken is tevens aan de achterzijde gesitueerd en voorzien van inbouwapparatuur. De ruime zolderkamer/berging is voorzien van een luxe douche en wastafel en hier is tevens de wasmachineaansluiting en de opstelling van de CV-ketel (2009). In de gehele woning ligt een houten vloer!

OMGEVING
De Jordaan staat bekend om zijn leuke winkels, cafés en restaurants in de kleine straatjes. Iedere zaterdag is er de bekende markt om de hoek op de Lindengracht en de biologische markt op de Noordermarkt. Het Centraal Station en de Dam liggen op ca. tien minuten loopafstand. De A10 is snel te bereiken via de Haarlemmerweg of via de Jan van Galenstraat. Parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering! De wachttijd voor een parkeervergunning voor Centrum 2 bedraagt ca. 2 jaar. (bron www.cition.nl)

BIJZONDERHEDEN
- Verhuurd aan een jong stel voor onbepaalde tijd
- Huuropbrengst € 9.000,- per jaar (€ 750,- per maand)
- Servicekosten zijn € 77,- per maand
- Ligging midden in de Jordaan
- Het appartement is gelegen op eigen grond
- Schilderwerk buitenzijde verricht in 2014
- Fraai uitzicht over de Westerstraat
- Ideaal gelegen m.b.t. winkels, cafés/restaurants en OV
- Actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaars (4 leden)