Weissenbruchstraat 32 I te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 425.000

Woonoppervlakte:
58 m2

Inhoud:
180 m3

Bouwjaar:
1930

Te koop sinds:
Februari 2021

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

*ENGLISH SUMMARY BELOW*

*BEZICHTIGINGEN WORDEN OM DE 15 MIN. INGEPLAND MET NALEVING VAN DE RIVM-RICHTLIJNEN*

OMSCHRIJVING
Zeer sfeervol, licht en ideaal ingedeeld 3-kamer appartement gelegen op eigen grond in een rustige en kindvriendelijke straat nabij het Hoofddorpplein en het Vondelpark in stadsdeel Zuid. Het appartement is in 2014 compleet en smaakvol gerenoveerd. Het geheel maakt onderdeel uit van een kleine actieve VvE welke professioneel wordt beheerd. Het Vondelpark, allerhande winkels/speciaalzaken, gezellige cafés/restaurant, crèches/scholen/speeltuinen, het ligt allemaal op loopafstand van het appartement. Parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering, en ook de aanleg van een bootje aan de Westlandgracht behoort tot de mogelijkheden. Kortom een kant en klaar appartement op een gewilde locatie om zo te betrekken!

INDELING (zie plattegrond)
Via het verzorgde en ruime trappenhuis wordt het appartement op de eerste verdieping bereikt. Vervolgens de lichte en brede woonkamer met aan de voorzijde het zitgedeelte, en aan achterzijde de open keuken. De keuken is voorzien van een gezellig barretje en inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, een inductiekookplaat, afzuigkap en een koelkast met vriesgedeelte. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon. De slaapkamers liggen aan de achterzijde. Een van de slaapkamers heeft openslaande deuren naar het balkon, gelegen op het Noorden met vrij uitzicht over de binnentuinen. De andere grotere slaapkamer heeft een vaste kast. De badkamer is in het midden van het appartement gesitueerd en voorzien van een ruime inloopdouche, een wastafelmeubel en vloerverwarming. Verder een separaat toilet en een ruime bergkast voor de opstelling van de wasmachine/droger en plaats voor de garderobe. Door het gehele appartement ligt een fraaie houten visgraat vloer.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in Stadsdeel Zuid in een rustige, kindvriendelijke straat met een brede stoep en alleen bestemmingsverkeer. Om de hoek, op het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat, zijn talloze allerhande winkels en speciaalzaken te vinden. Tevens zijn er diverse leuke hippe cafés en restaurants binnen loopafstand te bereiken. Denk aan; Gent a/d Schinkel, Lokaal v/d stad, Drovers Dog, Stadscafé Van Mechelen, Helder, TastoeAmsterdam, Bagels & Beans en Caffenation. Het Vondelpark ligt op circa 10 minuten lopen, het Museumplein op circa 10 minuten fietsen. Ook liggen het Amsterdamse Bos en de strandjes van de Oeverlanden aan de Nieuwe Meer op slechts 10 minuten fietsen. Kinderopvang, speeltuinen en scholen zijn er in de nabije omgeving te vinden. En het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Diverse tram-, bushaltes en metrolijn 50 bevinden zich op loopafstand (Hoofddorpplein, Haarlemmermeerstation, Amstelveenseweg) richting o.a. het centrum. De twee treinstations, Amsterdam Lelylaan en Amsterdam Zuid WTC liggen op circa 10 minuten fietsafstand. Tevens uitstekend gelegen ten opzichte van de Ring A10, A2 en A4; deze zijn met de auto binnen enkele minuten te bereiken. Parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering. Momenteel bedraagt de wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning ca. 2/3 maanden.

BIJZONDERHEDEN
- oplevering per direct
- gelegen op eigen grond
- vloerverwarming in badkamer
- ruime en lichte woon-eetkamer
- bootje kan om de hoek worden aangelegd
- fraaie visgraat vloer door hele appartement
- NEN-2580 richtlijn woonoppervlak 58,00 m2
- volledig en hoogwaardig gerenoveerd in 2014
- ideaal gelegen t.o.v. de ring A10 en openbaar vervoer
- wachttijd voor een parkeervergunning circa 3 maanden
- actieve vereniging van eigenaars professioneel beheerd
- zeer courante indeling met 2 gelijkwaardige slaapkamers
- ideaal gelegen t.o.v. winkels, cafés/ restaurants, scholen en het Vondelpark

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief

*ENGLISH SUMMARY*

*VIEWINGS WILL BE PLANNED EVERY 20 MIN. WITH COMPLIANCE OF THE RIVM-GUIDELINES*

DESCRIPTION
Very charming and bright 3-room apartment with an ideal floorplan located on own ground in a child friendly street in Zuid. The apartment was fully renovated in 2014. It is part of a small active association of owners professionally managed. The Vondelpark, all kind of shops, good cafes and restaurants, schools/playgrounds/day-care centers it can all be found within walking distance. There is also good parking availability in front of the house. You can also dock your boat around the corner on the Westlandgracht. In short; a turn-key apartment located in a popular area!

SPECIALTIES
- floor heating in the bathroom
- completely renovated in 2014
- spacious and bright living room
- beautiful fish bone wooden floor
- transfer can be arranged quickly
- boat can be docked around the corner
- NEN-2580 guide line surface 58,00m2
- situated on own ground, no ground lease
- practical layout with 2 equal size bed rooms
- waiting list applying for a parking permit 3 months
- active association of owners professionally managed
- ideally located in terms of public transport and the Ring A-10
- ideally located in terms of shops, cafes, restaurants, schools and the Vondelpark

This information was drafted with the utmost care. However, we are not liable for any unintended omission or inaccuracy, etc nor any consequences related thereto. All measurements and sizes are indicative only.