Vrolikstraat 290 I te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 339.000

Woonoppervlakte:
58 m2

Inhoud:
200 m3

Bouwjaar:
1905

Te koop sinds:
September 2017

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

Omschrijving:
Licht en sfeervol appartement (58m2, conform NEN 2580-richtlijn) met ruim balkon (ZO, 10m2), rustig gelegen in een aantrekkelijk deel van de Oosterparkbuurt. Deze driekamerwoning is zo te betrekken; het geheel verkeert zowel intern als extern in een prima staat van onderhoud. In 2014 is het pand gesplitst in appartementsrechten en werd het geheel zowel intern als extern grondig verbouwd, inclusief funderingsherstel en alle andere voor de splitsing vereiste onderdelen. Tijdens de renovatie is naast de beide slaapkamers een luxe badkamer aangebracht (met ligbad, inloopdouche en een moderne wastafel). Het woongedeelte is aan de tuinzijde gelegen en beschikt over openslaande deuren met toegang tot het zonnige balkon met bankirai vloerdelen (ZO). De open L-vormige keuken is in modern wit uitgevoerd en voorzien van alle denkbare apparatuur. Dit is een heerlijk lichte en comfortabele woning, op eigen grond gelegen, om zo te betrekken. Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op voor een bezichtiging!

Indeling:
Via het trappenhuis wordt de voordeur op de eerste verdieping bereikt. In het halletje is een trapkast gesitueerd met de opstelling voor de wasmachine en droger. Naastgelegen de L-vormige keuken v.v. diverse apparatuur (Whirlpool A++): vaatwasser, koel/vries combi, 4-pitsgasfornuis, stoomoven, magnetron en een RVS wasemkap. Tevens v.v. een houten werkblad en inbouwspots in het plafond. Woonkamer met openslaande deuren naar het balkon (ZO) en een eiken vloer.
De naastgelegen badkamer is v.v. ligbad, douchehoek, dubbele wastafel, inbouwspots en een designradiator. Via de overloop bereikt men het naastgelegen toilet (zwevend met fonteintje) en de twee slaapvertrekken aan de straatzijde. De masterbedroom (12m2) kenmerkt zich door veel lichtinval middels de dubbele openslaande deuren met frans balkon. Tevens is hier voldoende ruimte voor een kledingkast. De naastgelegen tweede slaapkamer (5m2) is uitgerust met de meterkast (8 groepen met aardlekbeveiliging)

Vereniging van eigenaars:
Het pand is in 2014 gesplitst in 5 appartementsrechten. Derhalve bestaat de VvE thans uit 5 leden. Het appartement A-4 heeft een 1/5 e onverdeeld aandeel in de gemeenschap bestaande uit het gebouw en de grond en een 1/5e stem tijdens de VvE vergadering. Binnen de actieve VvE wordt op regelmatige basis vergaderd en onderhoud verricht. De administratie wordt verzorgd door Broersma van Dijk VvE Beheer. Het saldo van de reserveringen bedraagt per 31-12-2016 ca. € 5.000,- en de maandelijkse servicekosten bedragen € 68,-.

Omgeving:
De woning is rustig gelegen in stadsdeel Oost nabij het Oosterpark. Er is een groot winkelaanbod om de hoek in de Linnaeusstraat en het nieuwe winkelcentrum Oostpoort, terwijl ook de Dappermarkt en de Albert Cuyp in de buurt zijn gelegen. Maar ook vele leuke cafés en restaurants zijn op loopafstand te vinden (o.a. Milo, Spargo, Kuijper, maar ook hotel Manor). Qua OV is het twee minuten lopen naar de trams en bussen op de Linnaeusstraat, terwijl ook het Muiderpoort- en Amstel station dichtbij zijn gelegen, voor trein- of metrovervoer. Met de auto (Ring Zuid en Ring Oost) is het appartement ook prima te bereiken. Parkeren kan voor de deur middels vergunningstelsel.

Parkeervergunning:
In de directe omgeving geldt betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 09.00u. tot 24.00u. Het tarief is € 4,00 per uur. De kosten voor een parkeervergunning bedragen per jaar € 265,-. Op dit moment is er geen sprake van een wachtlijst voor vergunningen in vergunninggebied Oost 1. Parkeren kan voor de deur of in de directe omgeving. Voor meer informatie kijk op de website van de gemeente Amsterdam.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Amsterdam, sectie W complexaanduiding 8857 appartementsindex 2

Bijzonderheden:
- 58,4m2 gebruiksoppervlakte wonen, gemeten conform NEN 2580
- Gelegen op eigen grond, dus geen canon verschuldigd
- Het pand is in 2014 gesplitst in 5 appartementsrechten
- 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met openslaande deuren en een frans balkon
- Lamelparket eiken houten vloer
- Hoge plafonds (2.90 meter)
- Maximale isolatie: rondom dubbelglas
- Open, moderne keuken en naastgelegen trapkast v.v. opstelling t.b.v. wasmachine/droger
- Bouwjaar cv-combi: 2014
- Luxe complete badkamer: 2014
- Zonnig balkon (ZO)
- Actieve vereniging van eigenaars
- Videofoon installatie aanwezig
- Ideaal gelegen t.o.v. de Ring A-10 en openbaar vervoer
- Ideaal gelegen t.o.v. winkels en cafés/restaurants
- Glasvezel internet beschikbaar
- WOZ waarde € 284.500,- (peildatum 1-1-2016)

Ondanks grote zorgvuldigheid onzerzijds staan wij niet in t.a.v. de juistheid van alle genoemde gegevens en maten en kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Onze werkzaamheden verrichten wij volgens de NVM-voorwaarden.