Van Nijenrodeweg 824 te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 229.000

Woonoppervlakte:
34 m2

Inhoud:
111 m3

Bouwjaar:
1966

Te koop sinds:
November 2020

Aantal kamers:
2

Aantal slaapkamers:
1

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

**ENGLISH TEXT BELOW**
Licht en praktisch ingedeeld studio-appartement van 34 m² (gemeten volgens NEN 2580) met een zonnig balkon (Z), gelegen op de achtste (en tevens bovenste) verdieping van een grootschalig appartementencomplex aantrekkelijk gesitueerd in het populaire Buitenveldert. De lift (of de trap) brengt je naar de achtste verdieping, terwijl er op de begane grond nog een ruime berging aanwezig is. Vanaf het balkon is er een fraai uitzicht op Buitenveldert en verderop Amstelveen. Het complex is in 1978 gesplitst in 36 appartementsrechten en maakt onderdeel uit van een goed functionerende VvE met professionele beheerder. Het geheel is voorzien van dubbele beglazing met kunststof kozijnen en er ligt een laminaat vloer in beide vertrekken; verwarming middels blokverwarming. De keuken met barretje is functioneel, maar eenvoudig; hetzelfde geldt overigens voor de badkamer. De slaapkamer is groot genoeg voor een flink bed en een losse kast. Overigens is het goed te weten dat je in de directe omgeving heerlijk kunt recreëren en dat alle denkbare voorzieningen op loopafstand zijn. Kortom, dit is een leuke (starters)woning, met veel mogelijkheden. Neem je contact met ons op voor een bezichtiging?

INDELING:
Via de afgesloten entree kun je met de trap of de lift naar de achtste verdieping.
Vanuit de voordeur betreed je het halletje met de deuropener met intercom en ernaast de meterkast (2 groepen). Van daaruit is er toegang tot de open keuken en lichte woonkamer.
De eenvoudige keuken heeft een U-vorm en daardoor wordt de ruimte optimaal benut. Er is een barretje gecreëerd waar je met z’n tweeën prima aan kunt zitten.
Het keukenblok beschikt verder over een wasemkap en een 4-pits gaskookplaat. Vanuit de woonkamer betreed je het zonnige balkon op het zuiden. Deze biedt een wijds uitzicht over de stad.
De slaapkamer is van de woonkamer gescheiden door een tussenwand en hierin past een tweepersoonsbed en een grote kledingkast. Vanuit de slaapkamer loop je door naar de betegelde badkamer met toilet, wastafel en douche. Alle kozijnen zijn van kunststof en hebben dubbelglas. Verwarming middels blokverwarming.

VERENIGING VAN EIGENAARS:
De appartementsrechten zijn ontstaan uit een akte van splitsing in appartementsrechten uit 1978. Hierbij zijn 36 appartementsrechten gerealiseerd, allemaal vallend onder “VvE van Nijenrodeflat V”. Het beheer van de VvE wordt uitgevoerd door Poelwijk Sweers. Het opgebouwde saldo voor onderhoudswerkzaamheden bedraagt per balansdatum 31-12-2018 ca. € 70.000,--. De maandelijkse servicekosten bedragen ca. € 117,-. Er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig dat voorziet in toekomstige onderhoudswerkzaamheden tot 2029. Ook is er een huishoudelijk reglement van toepassing. De diverse stukken zijn bij ons kantoor op te vragen.

OMSCHRIJVING APPARTEMENTSRECHT:
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de flatwoning op de achtste etage met bijbehorende berging op de begane grond, plaatselijk bekend van Nijenrodeweg 824, kadastraal bekend gemeente Amsterdam sectie AK complexaanduiding 2800-A appartementsindex 30, uitmakende het 29/2.522e onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

EIGENDOMSSITUATIE:
De woning is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht d.d. 1937 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing. De jaarlijkse canon bedraagt € 36,75 en kan voor he eerst worden herzien per 16-02-2036.

ALGEMEEN & OMGEVING:
Buitenveldert is een zeer groene wijk in Zuideramstel. In de nabije omgeving van het appartement zijn diverse scholen, winkelgebieden, sportaccommodaties en openbaar vervoersmogelijkheden (o.a. tram 5 en 51) te vinden. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Ontspannen kan men in het Amstelpark en natuurlijk het Amsterdamse Bos, aan de zuidkant grenzend aan de Kalfjeslaan. Sportpark Loopveld met voetbal, hockey, cricket en golf op loopafstand. Achter de sportvelden ligt het natuurgebied "Middenpolder". Op- en afrit van de rondweg A10 op enkele minuten rijden. De supermarkt is om de hoek (o.a. Jumbo), evenals het onlangs volledig vernieuwde winkelcentrum Gelderlandplein dat is gelegen aan de Van Leijenberghlaan.

PARKEERVERGUNNING:
De van Nijenrodeweg is gelegen in vergunninggebied Zuid 7. De parkeerkosten bedragen € 2,50,- per uur (ma-vr 9 /19). Het is mogelijk om voor een parkeervergunning in aanmerking te komen. Er is momenteel geen wachtlijst. Kijk voor meer info op amsterdam.nl

BIJZONDERHEDEN:
* Gebruiksoppervlakte wonen 34m2 (38m2 bruto), gemeten volgens NEN 2580-richtlijn
* 2-kamerappartement op de achtste (en bovenste) verdieping, 1 slaapkamer
* Zonnig balkon ca. 2m2 aan achterzijde met wijds uitzicht (z)
* Berging van ca. 4m2 op de begane grond
* Gelegen op erfpachtgrond, jaarlijkse canon € 36,75 (tot 16-02-2036); geen aanvraag omzetting AB 2016 gedaan
* Professionele VvE beheerder, servicekosten ca. € 117,- per maand
* Goede verbinding met ov, nabij Station Zuid WTC
* Op zaterdag en zondag vrij parkeren!
* Op loopafstand van Amstelpark en de rivier de Amstel
* Prima ligging t.o.v. winkels en uitvalswegen
* Woz-waarde: € 209.000,- (peildatum: 01- 01- 2019)
* Niet-zelfbewonersclausule van toepassing: verkoper heeft het geheel niet zelf bewoond en uitsluitend voor verhuurdoeleinden benut
* Ouderdomsclausule van toepassing
* Oplevering: kan spoedig!!

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

**ENGLISH TEXT**
Light and practical studio apartment of 34 m² (measured according to NEN 2580) with a sunny balcony (S), located on the eighth (and top) floor of a large-scale apartment complex, attractively situated in the popular Buitenveldert area. The elevator (or the stairs) takes you to the eighth floor, while there is a large storage room on the ground floor. From the balcony there is a beautiful view of Buitenveldert and Amstelveen further on. The complex was split into 36 apartment rights in 1978 and is part of a well-functioning VvE with a professional manager. The whole is equipped with double glazing with plastic frames and there is a laminate floor in both rooms; heating by block heating. The kitchen with a bar is functional, but simple; the same also applies to the bathroom. The bedroom is large enough for a good bed and a separate closet. Incidentally, it is good to know that you can enjoy recreational activities in the immediate vicinity and that all conceivable amenities are within walking distance. In short, this is a nice (starter) home, with many possibilities. Do you contact us for a viewing?

LAYOUT:
Via the closed entrance you can take the stairs or the elevator to the eighth floor.
From the front door you enter the hall with the door opener with intercom and next to it the meter cupboard (2 groups). From there there is access to the open kitchen and bright living room.
The simple kitchen has a U-shape and therefore the space is optimally used. A bar has been created where you can sit comfortably with the two of you.
The kitchen block also has an extractor hood and a 4-burner gas hob. From the living room you enter the sunny south-facing balcony. This offers a wide view of the city.
The bedroom is separated from the living room by a partition and fits a double bed and a large wardrobe. From the bedroom you walk to the tiled bathroom with toilet, sink and shower. All frames are made of plastic and have double glazing. Heating by block heating.

PARTICULARITIES:
* Usable area living 34m2 (38m2 gross), measured according to NEN 2580 guideline
* 2-room apartment on the eighth (and top) floor, 1 bedroom
* Sunny balcony approx. 2m2 at the rear with a wide view (z)
* Storage room of approx. 4m2 on the ground floor
* Located on leasehold land, annual rent € 36.75 (until 16-02-2036); no application for conversion AB 2016 was made
* Professional HOA manager, service costs approx. € 117 per month
* Good connection with public transport, near Station Zuid WTC
* Free parking on Saturday and Sunday!
* Within walking distance of Amstelpark and the Amstel river
* Excellent location in relation to shops and roads
* Woz value: € 209,000 (reference date: 01-01-2019)
* Non-self-occupant clause applies: the seller has not inhabited the entire property himself and has only used it for rental purposes
* Old age clause applies
* Delivery: possible soon !!