Van Nijenrodeweg 63 te Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs:
€ 1.500

Woonoppervlakte:
87 m2

Inhoud:
281 m3

Bouwjaar:
1967

Te huur sinds:
Oktober 2017

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
huur

Bouwvorm:
bestaande bouw

Plattegronden:

Omschrijving

NIET GESCHIKT VOOR WONINGDELERS!

Per direct beschikbaar: ruim en licht drie-kamer appartement (87 m2) op de zesde verdieping met zonnig balkon op het zuiden en een tweede balkon op het noorden. De woning maakt onderdeel uit van een prima onderhouden appartementencomplex aantrekkelijk gelegen in het populaire Buitenveldert. De Zuidas met al haar voorzieningen, het onlangs vernieuwde winkelcentrum Gelderlandplein en diverse tram- en busverbindingen begeven zich allen op loop- of fietsafstand. Qua recreatiemogelijkheden biedt de nabijgelegen rivier de Amstel mogelijkheden, evenals het Amstelpark, of nog dichterbij: het Gijsbrecht van Aemstelpark. Het Amsterdamse Bos bevindt zich op fietsafstand. Ook de Internationale School van Amstelveen, The British School of Amsterdam en de Community School of Amsterdam zijn snel en eenvoudig te bereiken. De woning wordt gestoffeerd verhuurd. Neemt u contact met ons op voor een afspraak?

Indeling:
Begane grond: Afgesloten gemeenschappelijke entree, lift, trappenhuis. Berging.
Zesde verdieping: Entree appartement, ruime hal met meterkast die toegang geeft tot alle vertrekken: toiletruimte met fontein en naastgelegen dichte keuken (v.v. een kunststof werkblad en diverse inbouwapparatuur.) Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon op het noorden. De beide slaapkamers zijn voorzien van een nieuwe laminaat vloer en respectievelijk ca. 14m2 en 7m2. De badkamer is enkele jaren geleden gemoderniseerd, vergroot en o.a. voorzien van een dubbele wastafel en een douchegelegenheid. Tevens is er ruimte gemaakt voor de boiler en de wasmachine/droog combinatie. De Lichte en zeer ruime doorzonwoonkamer heeft een oppervlakte van circa 40m2. Het zonnige balkon grenst aan de woonkamer op het zuiden en is ca. 4m2 groot. In de onderbouw bevindt zich een ruime berging, waar onder meer de fietsen een plaats kunnen vinden.

Parkeren:
De auto kan voor de deur van het complex geparkeerd worden tegen betaling of middels een bewonersvergunning.

Technische installaties:
Liftinstallatie
Verwarming middels blokverwarming
Warm water middels boiler.

Bijzonderheden:
- Betreft een nette gestoffeerde woning, dus u kunt er zo in;
- Ruime living (40m2) met aangrenzend balkon (Z)
- Keuken voorzien van de benodigde apparatuur;
- Nette badkamer voorzien van douche, wastafel en verwarming;
- Twee slaapkamers
- De woning is in z’n geheel voorzien van een laminaat vloer;
- Liftinstallatie aanwezig;

Voorwaarden:
- Maandelijkse huurprijs € 1.600, -;
- Exclusief: servicekosten, gas, water, elektra en overige gebruikerslasten;
- 2 maanden waarborgsom;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Geen huisdieren toegestaan; roken verboden
- Voorbehoud gunning door eigenaar;
- Inkomenstoets/NVM-woontoets;
- Oplevering: per direct beschikbaar;
- Niet geschikt voor woningdelers;
- Inkomenseis; 2,5 x de jaarhuur.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

** English text version **
Spacious (87m2) and bright 2 bedroom apartment, located on the sixth floor of an apartment building with elevator, 2 balconies and a storage room. Enjoy the green views from both the front and the rear of the building.

Lay out:
Communal entrance, elevator to the sixth floor.

Sixth floor:
Hallway, separate toilet and a closed kitchen with acces to the balcony (N). Two bedrooms (14m2 and 7m2). The bathroom has a shower and washbasin. The living room is very spacious and has a seating and dining area, with access to the balcony (S). The many large windows are double glazed. The apartment has central heating in every room and it is located within walking distance of public transport (speed tram 51, tram 5), near the A10 and A2 ring road and the Groot Gelderland Square shopping center. The apartment has recently been renovated and has been untenanted since.

Details:
- 87m2 living space
- Rental period min 12 months
- Two months deposit
- Rental price: € 1.600,- excluding utilitys
- No pets and no smoking allowed
- Max 2 pers occupancy in apartment per night. (Building house rules)
- Income per year: 2,5 x the yearly rent
- Bring in your own movables: padded finishing