Van Hallstraat 234 te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 400.000

Woonoppervlakte:
80 m2

Inhoud:
220 m3

Bouwjaar:
1936

Te koop sinds:
April 2018

Aantal kamers:
4

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Licht en bovenal ruim 4-kamerappartement gelegen op de derde en deels vierde verdieping, dus geen bovenburen. Het appartement ligt aan levendig pleintje in de gewilde Staatsliedenbuurt op loopafstand van het Westpark en de Jordaan. Het appartement maakt onderdeel uit van een actieve en financieel gezonde VvE bestaande uit 40 leden. Het zonnige balkon over de volledige breedte van het appartement ligt op het zuidwesten. En zowel aan de voor- als aan de achterzijde veel privacy. Parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering, en er is momenteel geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning.

INDELING (zie plattegrond)
Via het gemeenschappelijke trappenhuis wordt het appartement op de derde verdieping bereikt. Vervolgens stap je de zeer ruime woonkamer binnen. De lichte woonkamer strekt van voor naar achter. Met aan de voorzijde een erker uitkijkend over het pleintje. Aan de achterzijde is de hoekkeuken gesitueerd voorzien van inbouwapparatuur. En het zonnige brede balkon gelegen op het zuidwesten. De badkamer ligt in het midden van appartement en is voorzien van een ligbad, een wastafel en een toilet. Aangrenzend een kleine kamer welke dienst doet als berging/wasruimte. Aan de voorzijde ligt een slaapkamer, thans de kinderkamer. Middels een wenteltrap wordt de vierde verdieping bereikt. Hier bevindt zich de rustig gelegen grote slaapkamer. Op de derde verdieping ligt een massief houten vloer, op de vierde verdieping ligt een laminaat vloer.

OMGEVING
Het appartement ligt midden in de hippe Staatsliedenbuurt, dat grenst aan de binnenstad van Amsterdam. Een gewilde locatie, waar rustig wonen wordt gecombineerd met de directe nabijheid van veel leuke cafés en restaurants en de gezellige Jordaan. Het populaire Westerpark ligt op nog geen 5 minuten loopafstand. Ook de ring A-10 is via de Haarlemmerweg binnen enkele minuten te bereiken. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is met de diverse bus- en tramhaltes in de Van Hallstraat tevens uitstekend. Het Centraal Station ligt op ongeveer 10 minuten fietsen. Allerhande winkels, zoals de zoals de Keurslager, Blokker, Kruidvat, AH, Dirk van de Broek enz, enz, zijn te vinden in de Limburg van Stirumstraat. Maar ook onder het appartement vind je aantal handige winkels. En onlangs is er een nieuwe koffiebar en ijssalon geopend. Het Centraal Station ligt op ongeveer 10 minuten fietsen! Parkeren kan voor de deur, momenteel geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning.

BIJZONDERHEDEN
- Geen bovenburen
- Breed zonnig balkon
- Oplevering begin augustus
- Zeer ruime en lichte woonkamer
- Actieve en financieel gezonde VvE
- Open haard aanwezig (geveegd 2018)
- 3 slaapkamers behoort tot de mogelijkheid
- Erfpacht € 1.168,- per jaar tot 2061 (AB 2000)
- Ideaal gelegen m.b.t. openbaar vervoer en uitvalswegen
- Geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning
- Voor en achter houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing
- Ideaal gelegen m.b.t. het Westerpark, cafés/restaurants/winkels en de Jordaan!