Van Boetzelaerstraat 30 II te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 297.500

Woonoppervlakte:
45 m2

Inhoud:
158 m3

Bouwjaar:
1903

Te koop sinds:
Oktober 2019

Aantal kamers:
2

Aantal slaapkamers:
1

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Plattegronden:

Omschrijving

*English version below*
Zo te betrekken heerlijk licht tweekamerappartement (45m², gemeten volgens NEN 2580 instructie, 51 m² bruto) met balkon (noordwesten) en separate berging, gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden pand in de geliefde Westerparkbuurt. Het appartement is in 2010 gerenoveerd en heeft een ruime doorzon woonkamer met dubbele raampartij aan de voorzijde. Er is een prima slaapkamer aanwezig aan de rustige tuinzijde van het appartement. Ook ontbreekt een heerlijk balkon niet, dat aan dezelfde tuinzijde is gelegen. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en toilet. De in modern wit uitgevoerde keuken is centraal in de woning geplaatst en voorzien van diverse apparatuur. Het geheel wordt verwarmd middels een cv-combiketel en uiteraard is er zowel voor als achter dubbele beglazing. Het sauswerk werd onlangs nog door de huidige eigenaren, aangepakt zodat het met recht een kwestie is van spullen pakken en inrichten. Kortom, een uiterst comfortabele woning om zo te betrekken!

Indeling woning:
Gemeenschappelijke entree op de begane grond. Entree van de woning op de tweede etage. Ruime doorzon woonkamer aan de voorzijde met dubbele raampartij en (draai/kiep met dubbele beglazing). Aan de achterzijde is de slaapkamer gelegen, met opstelling CV (Intergas, combi-ketel uit 2010) Direct naast de slaapkamer ligt het balkon. Eveneens aan de achterzijde ligt de badkamer, die is uitgerust met een toilet, douche en wastafel. Meer in het midden van de woning vind je de keuken, uitgevoerd in hoogglans wit en o.m. uitgerust met een koel/vriescombinatie, elektrische kookplaat, wasemkap, oven en vaatwasser. De woning is voorzien van een lichte laminaat vloer. De meterkast (groepenkast met 3 groepen en aardlekbeveiliging) is aan de voorzijde van de woning gelegen. De riante berging (10m2) bevindt zich op de vierde verdieping.

Ligging:
Het stadsdeel Westerpark is het op twee na kleinste stadsdeel van Amsterdam en ligt ten westen van de Jordaan en het centrum. Circa 34.000 inwoners wonen hier in verschillende karakteristieke buurten, zoals de Spaarndammerbuurt. Het aanwezige Westerpark biedt recreatieve en culturele mogelijkheden. Het terrein van de Westergasfabriek, een prachtig industrieel monument, is omgevormd tot Cultuurpark Westergasfabriek. De komende jaren worden de oude industriële gebouwen gerenoveerd. Westerpark is als stadsdeel continu in ontwikkeling. Stedelijke vernieuwingsprojecten zorgen ervoor dat het aparte karakter van de buurten blijft behouden terwijl de leef- en werkomgeving wordt aangepast aan de hedendaagse normen en wensen.
Het appartement is centraal gelegen, op slechts 5 minuten lopen van de Jordaan en 10 minuten fietsen van het Centraal Station. De ring A10 en de Coentunnel zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is ruimschoots vertegenwoordigd. Tevens zijn in de directe omgeving alle denkbare winkels (van de Keurslager tot de AH, van ‘t Kruidvat tot de warme bakker) te vinden en de bekende Westermarkt is op loopafstand. Ook is in dit deel van de stad een keur aan gezellige horecagelegenheden aanwezig. Het nabij gelegen Westerpark biedt natuurlijk volop mogelijkheden voor Sport, Cultuur en Ontspanning!

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. De canon is vooruitbetaald t/m 30-06-2059, zodat u tot die tijd geen canon verschuldigd bent! Gebruik de rekentool van de gemeente Amsterdam en vraag nog dit jaar een offerte aan voor eeuwigdurende afkoop.

De VvE:
De Vereniging van Eigenaars betreft de van Boetzelaerstraat 24, 26, 28, 30, 34, 38 en 40 en is van rechtswege ontstaan bij de splitsing in 28 appartementsrechten. Het aandeel in de gemeenschap is 45/1260. De servicekosten bedragen € 121,- per maand. Er is een reservefonds opgebouwd van ruim € 90.000,- (per datum 01-08-2019). Het beheer is ondergebracht bij MVGM en er wordt op regelmatige basis vergaderd. Ook is de VvE ingeschreven bij de KvK en is er een meerjarig onderhoudsplan opgesteld dat voorziet in werkzaamheden tot 2027. Desgewenst kunnen wij u alle relevante stukken toesturen.

Parkeren:
De van Boetzelaerstraat is gelegen in parkeergebied West 7.1. Het parkeertarief bedraagt € 6,- per uur (ma-za van 09:00 tot 24:00 en op zondag van 12:00 tot 24:00) De geschatte wachttijd voor een bewonersvergunning bedraagt thans 1 jaar en 3 maanden. Er is op kortere termijn een overloopvergunning beschikbaar. Alternatieve parkeergelegenheid is voorzien in de ondergrondse Ymere parkeergarage in het aansluitende gebouw op 1 minuut lopen voor € 133,- per maand, meerdere parkeerplekken zijn per direct beschikbaar.

Bijzonderheden:
- 45m² gebruiksoppervlakte wonen, (mogelijkheid voor) 2 slaapkamers
- balkon (2 m²) aan de rustige tuinzijde
- gunstige autoluwe ligging, nabij speelpleintje
- hardhouten kozijnen voor en achter met dubbel glas
- recent gesplitst: 2010 inclusief funderingsherstel
- riante berging (10m2) op de vierde verdieping
- ligging nabij Westerpark, Jordaan, ECO-wijk en binnenstad
- goed bereikbaar per auto en OV
- intercom aanwezig
- lichte laminaat vloer door de gehele woning
- afgekochte erfpacht (2059)
- straat vernieuwd in 2014, inclusief ondergronds vuilcontainers
- ligging nabij horecagelegenheden, winkels en Westerpark
- zeer geschikt voor (door)starters en (ouders van) studerende kinderen!
- gewenste levering: begin januari 2020

De woning is ingemeten conform NEN 2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

***English version***
A ready to move in, lovely light two-room apartment (45m², measured according to NEN 2580 instruction, 51 m² gross) with balcony (northwest) and separate storage room, located on the second floor of a well-maintained building in the beloved Westerpark neighborhood. The apartment was renovated in 2010 and has a spacious living room with double windows at the front. There is a fine bedroom on the quiet garden side of the apartment. Also a lovely balcony is not missing, which is located on the same garden side. The bathroom is equipped with a shower, sink and toilet. The modern white kitchen is placed centrally in the apartment and is provided with various equipment. The whole is heated by a central heating combi boiler and of course there is both front and rear double glazing. The stucco on the walls was recently painted by the current owners, so that it is a matter of packing and furnishing. In short, an extremely comfortable home to move into!
Layout property:
Common entrance on the ground floor. Entrance of the apartment on the second floor. Spacious living room at the front with double windows and (turn / tilt with double glazing). The bedroom is located at the rear, with CV preparation (Intergas, combi boiler from 2010) The balcony is right next to the bedroom. Also at the rear is the bathroom, which is equipped with a toilet, shower and sink. More in the middle of the house you will find the kitchen, executed in high-gloss white and, among other things, equipped with a fridge / freezer, electric hob, hood, oven and dishwasher. The house has a light laminate floor. The electricity cupboard (electricity with 3 groups and earth leakage protection) is located at the front of the house. The spacious storage room (10 m2) is located on the fourth floor.
Location:
The Westerpark district is the third smallest district in Amsterdam and lies to the west of the Jordaan and the city center. Approximately 34,000 residents live here in various characteristic neighborhoods, such as the Spaarndammerbuurt. The present Westerpark offers recreational and cultural possibilities. The site of the Westergasfabriek, a beautiful industrial monument, has been transformed into Cultuurpark Westergasfabriek.
The apartment is centrally located, just a 5-minute walk from the Jordaan and a 10-minute bike ride from Central Station. The A10 ring road and the Coentunnel can be reached within a few minutes by car. Public transport is also well represented. Also in the immediate vicinity are all conceivable shops (from the Keurslager to the AH, from 't Kruidvat to the bakery) and the famous Westermarkt.
Ownership situation:
The property is located on leasehold land of the municipality of Amsterdam. The canon is paid in advance until 30-06-2059, so that you do not owe any rent until that time! Use the city of Amsterdam's calculation tool and request a quote for perpetual redemption this year.
the owner's association:
The Association of Owners concerns the van Boetzelaerstraat 24, 26, 28, 30, 34, 38 and 40 and was created by operation of law at the division into 28 apartment rights. The share in the community is 45/1260. The service costs are € 121 per month. A spare fund has been built up of more than € 90,000 (per date 01-08-2019). The management is entrusted to MVGM and meetings are held on a regular basis. The owner's association is also registered with the Chamber of Commerce and a multi-year maintenance plan has been drawn up that provides for work up to 2027. If required, we can send you all relevant documents.
Parking:
The van Boetzelaerstraat is located in parking area West 7.1. The parking fee is € 6.00 per hour (Mon-Sat from 9 a.m. to midnight and on Sundays from 12 a.m. to midnight) The estimated waiting time for a resident's permit is currently 1 year and 3 months. An overflow permit is available in the shorter term. Alternative parking is provided in the underground Ymere parking garage in the connecting building at 1 minute walking distance for € 133 per month, several parking spaces are available immediately.
Particularities:
- 45 m² surface living space, (possibility for) 2 bedrooms
- balcony (2 m²) on the quiet garden side
- convenient car-free location, near a playground
- hardwood frames at the front and the back with double glazing
- recently split: 2010 including foundation repair
- spacious storage room (102 m2) on the 4th floor
- location near Westerpark, Jordaan, ECO district and city center
- easily accessible by car and public transport
- intercom present
- light laminate flooring throughout the entire home
- surrendered leasehold (2059)
- street renewed in 2014, including underground waste containers
- location near restaurants, shops and Westerpark
- very suitable for (continued) starters and (parents of) studying children!
- desired delivery: early January 2020