Tweede Jacob van Campenstraat 151 C te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 385.000

Woonoppervlakte:
55 m2

Inhoud:
180 m3

Bouwjaar:
1987

Te koop sinds:
Oktober 2019

Aantal kamers:
2

Aantal slaapkamers:
1

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

*English summary below*

OMSCHRIJVING
Licht en goed ingedeeld 2 kamerappartement gelegen op de 2de verdieping met 2 zonnige balkons en een ruime berging onder het complex. Het appartement is gelegen midden in de oude Pijp om de hoek van de Albert Cuypmarkt en het Gerard Douplein. Deze bruisende wijk staat bekend om de talloze gezellige cafés, restaurants en winkels. Het complex dateert uit 1987 (beton) en wordt goed onderhouden door de actieve en financieel gezonde VvE. Zo is er een sluitend meerjarenonderhoudsplan en een professionele beheerder. De erfpacht van de gemeente Amsterdam is afgekocht tot 31-03-2038. Het creëren van een 2de slaapkamer behoort eventueel tot de mogelijkheid, zie alternatieve plattegrond.

INDELING (zie plattegrond + alternatief)
Middels het verzorgde trappenhuis wordt het appartement bereikt op de 2de verdieping. Vervolgens de hal met ruimte voor de garderobe. Aan de voorzijde de ruime lichte woonkamer met aansluitend een groot zonnig balkon (4.20m2) gelegen op het zuidoosten. Aan de achterzijde ligt de keuken deze is voorzien van diverse inbouwapparaten. Vanuit de keuken is er toegang tot een 2de balkon gelegen op het noordwesten. De slaapkamer ligt ook aan de rustige achterzijde. Het creëren van een tweede slaapkamer behoort tot de mogelijkheden, de keuken kan dan naar hal/woonkamer worden verplaatst (zie alternatieve plattegrond). De ruime badkamer is in het midden van het appartement gesitueerd en voorzien van een inloopdouche, een wastafel, een toilet en een wasmachine aansluiting. Onder het complex beschikt het appartement nog over een ruime berging.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in een rustige straat midden in de hippe en bruisende Pijp. De Albert Cuypmarkt ligt om de hoek evenals het Sarphatipark, de Amstel en het gezellige Gerard Douplein en het Marie Heinekenplein. De Pijp staat bekend om het enorme gevarieerde aanbod aan gezellige cafés, restaurants en diversiteit aan winkels. Het openbaar vervoer is uitstekend, diverse trams op loopafstand en het is een kleine 10 minuten fietsen naar het Amstel Station. En de halte van de Noord-Zuidlijn aan de Ceintuurbaan ligt op circa 5 minuten lopen! In de straat geldt het vergunningstelsel voor het parkeren van de auto. De wachttijd bedraagt circa 3 maanden. De Ring A-10 is in 5-10 minuten te bereiken.

BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar 1987
- Oplevering kan snel
- Dak gerenoveerd in 2016
- Betonnen verdiepingsvloeren
- Schilderwerk buitenzijde 2016
- Dubbele beglazing voor en achter
- Ruime berging onder het complex
- Een 2de slaapkamer behoort tot de mogelijkheid
- Twee zonnige balkons, op het noordwesten en zuidoosten
- Actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaars (20)
- Ideaal gelegen m.b.t. cafés, restaurants en openbaar vervoer
- Gewilde locatie nabij het Gerard Douplein en het Sarphatipark
- Erfpacht gemeente Amsterdam, AB 2000, canon afgekocht tot 31-03-2038
- Parkeren voor de deur middels vergunning stelsel (wachttijd ca. 3 maanden)

*English summary

DESCRIPTION
Bright two room apartment situated on the 2nd floor with 2 sunny balconies and a spacious storage room in the basement. The apartment is located in the middle of the vibrant Pijp area around the corner of the daily Albert Cuyp market and the Gerard Douplein. This trendy area is well known for the great variety of cozy and trendy cafes, restaurants and shops. The complex dates from 1987 (concrete) and it is well maintained by the active and financial healthy association of owners (20). There is a maintenance plan for the future and a professional manager. The ground lease of the municipality of Amsterdam is paid till 31-03-2038. There is a possibility to create a 2dn bedroom, see alternative floor plan.

SPECIALITIES
- Building year 1987
- Roof renewed in 2016
- Concrete construction
- Outside paint job in 2016
- Double glazing front and rear
- Transfer can be arrange quickly
- Creating a 2nd bedroom is possible
- 2 sunny balconies (northwest and southeast)
- Spacious storage room underneath the building
- Active and financially healthy association of owners
- Ground lease municipality of Amsterdam paid till 31-03-2038
- Popular are nearby the Gerad Douwplein and the Sarphatipark
- Parking is front of the door with a permit (3 months waiting list)
- Ideally located in terms of cafes, restaurants, shops and public transport