Theodorus Majofskistraat 96 te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 385.000

Woonoppervlakte:
77 m2

Inhoud:
258 m3

Perceeloppervlate:
84 m2

Bouwjaar:
1958

Te koop sinds:
April 2020

Aantal kamers:
4

Aantal slaapkamers:
3

Type Woning:
Woonhuis (eengezinswoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

* English text below *

In het geliefde “Blueband-dorp” gelegen tweelaags geschakelde woning (77m2, volgens NEN 2580-richtlijn) met zonnige tuin (ca. 40m2) en berging. Deze monumentale woning is zeer praktisch ingedeeld en ideaal voor een (jong) gezin. De huidige eigenaren hebben het geheel met veel plezier bewoond en onlangs nog flink verbouwd: de badkamer werd vernieuwd, er zijn diverse bergkasten gecreëerd en de slaapverdieping werd heringedeeld. Ook de moderne keuken is vrij recent geplaatst en verkeert nog in een prima staat. Maar het pareltje van deze woning is toch wel de tuin, die d.m.v. de deur vanuit de woonkamer wordt bereikt. Deze is netjes aangelegd en onderhouden en grenst aan een achtergelegen groenstrook, zodat er alle privacy aanwezig is. Qua oriëntatie komt de zonliefhebber volledig aan z’n trekken, want door de Zuidwest-ligging heb je hier vrijwel de hele middag en avond zon! Tenslotte is de slaapverdieping voorzien van een fraaie marmoleum vloer met vloerverwarming en is de begane grond uitgerust met een massief houten vloer. Dit is een uniek woonhuis om zo te betrekken. Neemt u contact met ons op voor een bezichtiging?

INDELING:
Entree, uitkomend in de woonkamer. Aan de achterzijde van de woning is de woonkamer gelegen met meterkast (v.v. groepenkast met 6 groepen), deur naar de tuin van ca. 9,5 meter diep met achterom. Aan de voorzijde van de woning is de semi open keuken gelegen met L-vormig keukenblok, voorzien van een hardstenen werkblad en diverse apparatuur. De berging is volledig opgenomen in de woning, als extra leefruimte. De begane grond is voorzien van isolerende beglazing.

Eerste Verdieping:
Overloop met toegang tot de slaapvertrekken, badkamer met toilet en diverse bergkasten. Eén slaapkamer (de masterbedroom) is aan de voorzijde van de woning gelegen en heerlijk ruim. De tweede en derde slaapkamer zijn aan de achterzijde van de woning gelegen. Tussengelegen moderne badkamer met douchehoek, toilet en vaste wastafel. Open bergruimte met wasmachine aansluiting en opstelling CV (2009.) De eerste verdieping is voorzien van dubbel glas.

OMGEVING:
De woning ligt aan de Westkant van de Ringweg A-10, in een kindvriendelijke buurt met alle denkbare voorzieningen in de nabijheid. Je vindt hier diverse plantsoenen, parken, sportfaciliteiten, een zwembad en er kan volop gerecreëerd worden aan de Sloterplas. Ook de ligging is uiterst centraal: van hieruit ben je met de fiets binnen 10 minuten in de Amsterdamse binnenstad en het Vondelpark bereik je binnen 7 minuten. Het nabij gelegen Rembrandtpark ligt vrijwel om de hoek. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je ook niet echt ver de deur uit: het Sierplein (met o.a. een Albert Heijn en Dirk) en Delflandplein (met o.a. een Lidl en een Albert Heijn) liggen op enkele minuutjes lopen. Qua openbaar vervoer is NS-station Lelylaan nabij (4 minuten lopen), met een snelle verbinding naar Schiphol, de Zuidas en Amsterdam- Centraal station. Ook tramhalte 2 en de bushalte (Plesmanlaan) zijn op geringe afstand te vinden.
De Theodorus Majofskistraat is gelegen in een stadsvernieuwingsgebied, waarbij diverse ontwikkelingen gericht op een jonge, werkende doelgroep worden gerealiseerd. Voorbeelden hiervan zijn “Little Manhattan Amsterdam”, bar/restaurant “Lely”, “Podium Lelylaan”, de “SKYY bar” en natuurlijk “Floor 17” bekend om de rooftopbar met magnifiek uitzicht over de hele stad!

EIGENDOMSSITUATIE:
De grond waarop de woning is gelegen is uitgegeven in erfpacht onder de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht van de Gemeente Amsterdam van 2000. De erfpachtcanon is vooruitbetaald voor een periode van 50 jaar tot 15 januari 2052. De huidige eigenaren hebben tijdig een aanbieding ingediend voor eeuwigdurende afkoop van de erfpacht, die kan worden overgedragen aan de nieuwe eigenaren.

KADASTRALE OMSCHRIJVING:
Gemeente Sloten, sectie D, nummer 8223, grootte 84 ca.

BIJZONDERHEDEN:
- De woning is een gemeentemonument (bouwjaar 1958)
- Onder architectuur gebouwd door architect J.F. van Gool
- Erfpacht afgekocht tot en met 15-01-2052
- De woonkamer is vergroot doordat de berging er deels is bij getrokken
- CV-installatie, Remeha bouwjaar 2009
- Woonoppervlakte van de woning is 77m2, gemeten volgens NEN 2580-richtlijn
- Zonnescherm aan de achterzijde
- Tuin op het zuidwesten van ca. 40m2
- Luxe badkamer met zwart sanitair
- Drie slaapkamers
- Marmoleum vloer met vloerverwarming op de slaapverdieping
- Massief houten vloer op de begane grond
- Isolerende beglazing
- Houten bergschuur in de tuin van ca. 4m2
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
- Oplevering in overleg

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

*English text*
Two-story semi-detached house (77m2, according to NEN 2580 guideline) with sunny garden (approx. 40m2) and storage room, located in the popular “Blueband village”. This monumental house is very practical laid out and ideal for a (young) family. The current owners have lived here with great pleasure and recently renovated a lot: the bathroom was renovated, several storage cupboards were created and the bedroom floor was redesigned. The modern kitchen has also been placed fairly recently and is still in excellent condition. But the gem of this house is the garden, which is accessible by the door from the living room. The garden is neatly laid out and maintained and is adjacent to a green strip behind, so that privacy is there. In terms of orientation, the sun lover will be happy to know that the orientation is Southwest which means that you have almost the whole afternoon and evening sun here! Finally, the bedroom floor has a beautiful marmoleum floor with underfloor heating and the ground floor is equipped with a solid wooden floor. This is a unique house, ready to move into. Will you contact us for a viewing?

PARTICULARITIES:
- The house is a municipal monument (built in 1958)
- Built under architecture by architect J.F. from Gool
- Annual lease payments surrendered to 15-01-2052
- The living room has been enlarged because the storage room has been added
- Central heating system, Remeha built in 2009
- Living area of the house is 77m2, measured according to NEN 2580 guideline
- Sunshade at the back
- Garden on the southwest of approx. 40m2
- Luxury bathroom with black sanitary
- Three bedrooms
- Marmoleum floor with underfloor heating on the sleeping floor
- Solid wood floor on the ground floor
- Insulating glazing
- Wooden shed in the garden of approx. 4m2
- Plenty of parking in front of the door
- Delivery in consultation