Sumatrakade 1379 +PP te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 725.000

Woonoppervlakte:
170 m2

Inhoud:
475 m3

Bouwjaar:
1997

Te koop sinds:
April 2015

Aantal kamers:
4

Aantal slaapkamers:
3

Type Woning:
Appartement (maisonnette)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Exclusief appartement van 170m2 (NEN2580) met fantastisch uitzicht over het IJ, zonnig ruim balkon en privé parkeerplaats. Het appartement is gelegen op de 6e en 7e etage en maakt onderdeel uit van een uitstekend beheerd appartementencomplex genaamd “De Armada” gebouwd rond 1997. Onlangs is het appartement compleet en hoogwaardig gerenoveerd waarbij luxe het uitgangspunt is geweest! Dit bijzondere appartement valt o.a. op vanwege de royale afmetingen van de vertrekken, zo meet de woonkamer alleen al ca. 65m2. Qua locatie is het appartement uitstekend gelegen: u bent via de Piet Heijn-tunnel in 5 minuten op de ringweg A-10 en u rijdt in 20 minuten naar Schiphol. Met de fiets bent u in een paar minuten in hartje Amsterdam! Kortom een centraal gelegen, zorgeloos appartement om zo te betrekken!

INDELING (zie plattegrond)
Via de verzorgde entree bereikt u met de lift het appartement op de 6e etage. Vervolgens de ruime hal welke toegang geeft tot alle vertrekken. Aan de voorzijde ligt de zeer grote masterbedroom met fraai uitzicht over het IJ en aan de achterzijde ligt de 2e slaapkamer ook prima qua formaat. Tussen de slaapkamers bevindt zich de badkamer, een separaat toilet en de meterkast. De luxueuze badkamer, afgewerkt met betoncire, is voorzien van een inloopdouche, een ligbad, een groot wastafelmeubel en vloerverwarming.

Middels een wenteltrap wordt de hal van de 7e etage bereikt, hier bevindt zich een toilet en een praktische kast voor de wasmachine/drogeropstelling. Aan de achterzijde van deze etage ligt de 3e riante slaap/werkkamer met toegang tot het zonnige balkon gelegen op het zuidwesten. En aan de voorzijde ligt de woonkamer, wat direct opvalt bij binnenkomst is het fantastisch uitzicht over het IJ en de hoeveelheid lichtinval. De woonkamer is speels ingedeeld met een eetgedeelte en zitgedeelte. De knik in de gevel zorgt er voor dat vanaf elk punt in de woonkamer van het uitzicht genoten kan worden. De complete open keuken is zeer luxueus afgewerkt met o.a. 2 ovens en een Quooker. Tevens is op deze etage nog een ruime berging te vinden. Door het gehele appartement ligt verder een fraaie houten vloer en onder het complex bevindt zich nog een grote berging van ca. 13m2 en een privé parkeerplaats.

OMGEVING
Het complex is pal aan ‘t IJ gelegen op het Java-Eiland in het populaire Oostelijk Havengebied, een aantrekkelijke woonomgeving met architectuur van internationale allure. Het hippe winkelaanbod van o.a. Sissy Boy, Pols Potten, Keet in Huis, Loods 6 en bekende café- en eetgelegenheden als Panama, Lloyd Hotel, Odessa, café Zuid en Kanis en Meiland lokt veel bezoekers en geeft het eiland een levendig karakter. Voor de dagelijkse boodschappen ligt winkelcentrum Brazilië op enkele minuten afstand van het appartement en de warme bakker vindt u op de hoek. Langs ’t IJ is het circa 10 minuten fietsen om de binnenstad te bereiken en een bushalte bevindt zich op 50 meter afstand. Met de auto bent u via de Piet Heintunnel ook zo op de ringweg A10. En in de nabije omgeving is er de mogelijkheid een boot aan te leggen!

BIJZONDERHEDEN
- Vraagprijs is inclusief parkeerplaats
- Compleet en hoogwaardig gerenoveerd in 2014
- Lage energielasten door uitstekende isolatie
- Zeer veel licht inval door de breedte van het appartement
- Veel kast/bergruimte zowel inpandig als separate box
- Vrij uitzicht aan de voorzijde over het IJ
- Actieve en financieel gezonde V.v.E.
- Ruim en zonnig balkon op het zuiden
- Privé parkeerplaats in onderbouw van het complex
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 31 augustus 2045
- Ideaal gelegen m.b.t. het openbaar vervoer en de Ring A-10