Spaarndammerstraat 19 III te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 769.000

Woonoppervlakte:
130 m2

Inhoud:
350 m3

Bouwjaar:
1882

Te koop sinds:
Januari 2019

Aantal kamers:
4

Aantal slaapkamers:
3

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

*English summary below*

OMSCHRIJVING
Fraai afgewerkt en licht bovenhuis verdeeld over 3 verdiepingen met een woonoppervlakte van in totaal ruim 130m2 (bruto 162m2) conform nen-2580 meting. Het appartement is gelegen op 200m van het Westerpark in een historisch pand uit 1882 op eigen grond. In 2015 is het appartement hoogwaardig en met gevoel voor smaak en detail gerenoveerd. Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalig actieve VvE bestaande uit 3 leden, allen eigenaar/bewoner. Zo is zeer recent het trappenhuis nog gerenoveerd. De Spaarndammerstraat is een gezellige levendige straat met een variërend aanbod aan winkels, gezellige cafés en restaurants. Kortom een turn-key 3-dubbelbovenhuis op een top locatie tussen de Houthavens, de Jordaan en het Westerpark!

INDELING (zie plattegrond)
Via het nette trappenhuis wordt het entree van het appartement op de tweede verdieping bereikt. Vervolgens middels een interne trap naar de derde verdieping welke uitkomt in de stijlvolle ruime hal met ingebouwde garderobekast, Maretti inbouwspots, en een toilet voorzien van een fonteintje. De ruime woonkamer meet circa 60m² en door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde is deze zeer licht. De fraaie houten visgraat vloer geeft de ruimte een zeer chique uitstraling. De open keuken ligt aan de achterzijde en is voorzien van de diverse inbouwapparaten. Via de hal wordt middels een stijlvolle trap de vierde verdieping bereikt. Aan de achterzijde is de master bedroom gesitueerd. In het midden ligt de strakke moderne badkamer, voorzien van een inloopdouche, een ligbad, een toilet, en een fraai meubel met dubbele wastafel. Ook zijn hier de wasmachine en droger mooi weggewerkt. Aan de voorzijde een tweede speelse ingedeelde slaapkamer met een groot dakraam en een dakkapel. Vervolgens middels een vaste trap naar de vijfde verdieping hier bevindt zich slaapkamer nummer drie. Vanuit deze slaapkamer is er toegang tot het zonnige dakterras met wijds uitzicht over Amsterdam-West. Het dakterras is met toestemming van de VvE aangelegd, maar zonder vergunning van de gemeente Amsterdam.

OMGEVING
De Spaarndammersbuurt is de laatste jaren behoorlijk veranderd. Nieuwe winkels, hippe pop-up-stores, trendy restaurants / cafés, en de opkomst van de Houthavens. De buurt verandert zichtbaar. Hier vind je het echte Amsterdamse gecombineerd met nieuwe invloeden van de Houthavens. Een perfect balans tussen oud en nieuw. Een buurt waar altijd wat te doen is en waar je net zo snel de volledige rust vindt. Bijvoorbeeld in het Westerpark op circa. 3 minuten lopen. Behalve dat je hier lekker kunt sporten en ontspannen is dit ook the place to be voor een avond uit, een leuk festival, diverse markten en goede concerten. De gezellige Jordaan en de Haarlemmerstraat liggen op 5 minuten lopen, en ook het centraal station is minder dan 10 minuten fiesten. Momenteel is er geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning. In de Spaarndammerstraat en omliggende straat is meer dan voldoende parkeergelegenheid.

BIJZONDERHEDEN
- Eigen grond
- Bouwjaar 1882
- Oplevering per direct
- Trappenhuis gerenoveerd in 2018
- Actieve VvE bestaande uit 3 leden
- Hoogwaardig gerenoveerd in 2015
- Dubbele beglazing in houten kozijnen
- Zonnig dakterras (niet vergund, wel toestemming VvE)
- Fraaie houten visgraat vloer door het gehele appartement
- Geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning
- Pand is in 2006 met vergunning gesplitst in 3 appartementsrechten
- Gelegen op loopafstand van de gezellige Jordaan en het Westerpark
- Ideaal gelegen ten opzichte van het Centraal Station en de Ring A-10

*English summary*

DESCRIPTION
Well finished, spacious and light apartment divided over the 3 top floors with a total surface of 130m2 nen-2580 (162m2 gross). The apartment is situated in a historical building from 1882 situated on own ground so no annual ground lease. In 2015 the apartment was renovated with eye for detail and taste. It is part of a well-organized association of owners, recently the staircase was renovated. The neighborhood has a lively and cozy atmosphere with a good variety of shops, cafes and restaurants.. In short; a turn-key top floor apartment located in a popular area between the Houthavens, Westerpark and the Jordaan.

SPECIALITIES
- Building year 1882
- Staircase renovated in 2018
- Own ground, no ground lease
- Apartment renovated in 2015
- Transferable from mid-February 2019
- Double glazing in wooden window frames
- No waiting list for applying a parking permit
- Active association of owners consist of 3 members
- Classy wooden fish bone floor through the whole apartment
- The Jordaan area and the Westerpark are less than 5 minutes’ walk
- Sunny roof terrace overlooking the West of Amsterdam (no permit)
- Ideally located in terms of the public transport, CS, and the Rind A-10
- The building was divided in apartment rights with a permit from the municipality in 2006