Spaarndammerstraat 19 II te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 310.000

Woonoppervlakte:
60 m2

Inhoud:
155 m3

Bouwjaar:
1882

Te koop sinds:
Augustus 2019

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

*English summary below*

OMSCHRIJVING
Licht driekamerappartement met ruime berging op de begane grond. Het appartement is gelegen in een historisch pand uit 1882 en het staat op eigen grond. Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalig actieve VvE bestaande uit 3 leden, allen eigenaar/bewoner. Zo is zeer recent het trappenhuis nog gerenoveerd. De Spaarndammerstraat is een gezellige levendige straat met een variërend aanbod aan winkels, gezellige cafés en restaurants gelegen tussen de Houthavens en de Jordaan en het Westerpark!

INDELING (zie plattegrond + alternatief)
Via het nette trappenhuis wordt het entree van het appartement op de tweede verdieping bereikt. Vervolgens de hal met een vaste kast voor de garderobe. De lichte en ruime woonkamer is verdeeld in 2 delen (en-suite). Aan de voorzijde thans een werkgedeelte. En aan de achterzijde het woongedeelte met een open keuken. De badkamer is in het midden van het appartement gesitueerd en voorzien van een ligbad, een toilet en een wastafel. De slaapkamer ligt aan de voorzijde. Op de begane grond beschikt het appartement over een ruime berging van circa. 10 m2.

OMGEVING
De Spaarndammersbuurt is de laatste jaren behoorlijk veranderd. Nieuwe winkels, hippe pop-up-stores, trendy restaurants / cafés, en de opkomst van de Houthavens. De buurt verandert zichtbaar. Hier vind je het echte Amsterdamse gecombineerd met nieuwe invloeden van de Houthavens. Een perfect balans tussen oud en nieuw. Een buurt waar altijd wat te doen is en waar je net zo snel de volledige rust vindt. Bijvoorbeeld in het Westerpark op circa. 3 minuten lopen. Behalve dat je hier lekker kunt sporten en ontspannen is dit ook the place to be voor een avond uit, een leuk festival, diverse markten en goede concerten. De gezellige Jordaan en de Haarlemmerstraat liggen op 5 minuten lopen, en ook het centraal station is minder dan 10 minuten fietsen. Momenteel is er geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning. In de Spaarndammerstraat en omliggende straat is meer dan voldoende parkeergelegenheid.

BIJZONDERHEDEN
- Eigen grond
- Energielabel B
- Bouwjaar 1882
- Oplevering in overleg
- Trappenhuis gerenoveerd in 2018
- Actieve VvE bestaande uit 3 leden
- Ruime berging op de begane grond
- Dubbele beglazing (HR++) in houten kozijnen
- Geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning
- Pand is in 2006 met vergunning gesplitst in 3 appartementsrechten
- Gelegen op loopafstand van de gezellige Jordaan en het Westerpark
- Ideaal gelegen ten opzichte van het Centraal Station en de Ring A-10

*English summary*

DESCRIPTION
Spacious and light 3 room apartment on the second floor with a total surface of 60m2 and a storage of 10m2 on the ground floor. The apartment is situated in a historical building from 1882 situated on own ground so no annual ground lease. It is part of a well-organized association of owners, recently the staircase was renovated. The Spaarndammerstraat has a lively and cozy atmosphere with a good variety of shops, cafes and restaurants. It is situated between the Houthavens, Westerpark and the Jordaan.

SPECIALITIES
- Energy label B
- Building year 1882
- Staircase renovated in 2018
- Own ground, no ground lease
- Spacious storage on the ground floor
- Double glazing in wooden window frames
- No waiting list for applying a parking permit
- Active association of owners consist of 3 members
- The Jordaan area and the Westerpark are less than 5 minutes’ walk
- Ideally located in terms of the public transport, CS, and the Rind A-10
- The building was divided in apartment rights with a permit from the municipality in 2006