Snoek 7 te Oostzaan

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 900.000

Woonoppervlakte:
195 m2

Inhoud:
719 m3

Perceeloppervlate:
385 m2

Bouwjaar:
1997

Te koop sinds:
September 2020

Ligging tuin:
zuid

Aantal kamers:
7

Aantal slaapkamers:
4

Type Woning:
Woonhuis (villa)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

*English text below*
Uiterst comfortabele villa (ca. 200m2), gelegen onder de rook van Amsterdam, met een heerlijk zonnige tuin (ca. 385m2), privé aanlegsteiger en parkeergelegenheid op eigen terrein voor minimaal 2 auto’s. De ligging in de kindvriendelijke woonwijk “Kolksloot” is uniek: aan open vaarwater met verbinding naar o.m. ’t Twiske, maar toch ook in de nabijheid van alle voorzieningen die het dorp biedt. In 2008 werd het geheel grondig verbouwd tot een woning die niet alleen heel mooi en sfeervol is, maar ook praktisch en doordacht; tot in de kleinste details. Met maar liefst 4 slaapkamers, een werkkamer, twee badkamers en een zee aan bergruimte is dit een ideale woning voor een (groot) gezin, of voor kantoor/praktijk-aan-huis. Neemt u contact met ons op voor een bezichtiging?

Indeling:
Begane grond: U komt binnen in de hal met een grote - op maat gemaakte garderobekast - met praktische indeling. Veel hangruimte voor de jassen, vakken voor de schoenen en voor de kleinere kinderen is een lager deel beschikbaar. Verder vindt u in de hal de trap naar de bovenverdiepingen, een toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje, de meterkast en toegang tot de berging, de bijkeuken en de woonkamer.
In de woonkamer valt direct de prachtige open keuken met kookeiland op – hier is duidelijk een liefhebber van koken aan zet geweest. Voorzien van alle denkbare (Bosch) apparatuur – o.a. een 4-pits fornuis met wok-brander, espressomachine, hete lucht/stoomoven, dubbele spoelbak met horeca kraan, vaatwasser, vriezer, 2 koelkasten en last but not least: een wijnkoeler. Een extra deur naar buiten die rechtstreeks bij de afvalcontainers uitkomt. Een paar barkrukken om lekker op te zitten en te genieten terwijl de gastvrouw of -heer aan het koken is. De keuken geeft toegang tot de bijkeuken met daarin een extra spoelmogelijkheid, nog een oven en de wasmachine- en drogeraansluiting. De bijkeuken is echt een verlengstuk van de keuken, volledig in dezelfde stijl uitgevoerd.

De ruime woonkamer is licht en kijkt – via dubbele openslaande deuren met horren – uit over de mooi aangelegde achtertuin met diverse terrassen. jacuzzi en aanlegsteiger. De gashaard is handig in het midden van de woonkamer geplaatst waardoor je er vanuit iedere positie van kan genieten. Lekker zittend aan de tafel tijdens een gezellig diner met vrienden of op de bank bij een heerlijke film. Die film beleeft u alsof u echt in de bioscoop zit dankzij het – qua draden volledig in de muur weggewerkte - Bose surround sound systeem.
Voor ultiem wooncomfort is de gehele begane grond – met uitzondering van de kantoorruimte – voorzien van vloerverwarming. Zowel onder de kasteelhouten vloer in het woon/eetgedeelte als onder de Mosa-tegels in de keuken, bijkeuken en hal.

De garage is (deels) omgevormd tot een - via de woonkamer bereikbare - separate kantoorruimte waar u heerlijk rustig – en toch verbonden met het woongedeelte – kunt werken. Vanuit deze ruimte heeft u middels openslaande deuren ook toegang tot de achtertuin. Het kantoor heeft zelfs een ‘eigen’ terras. Een vergadering in de lentezon? Het is hier zeer goed mogelijk. Aan de voorkant van deze voormalige garage is een stuk aangebouwd waardoor een separate berging is gecreëerd met een eigen entree aan de voorzijde - handig voor de schoenen, fietsen, speelgoed etc. - en een doorgang naar de hal van de woning. Ook staat u nog een zee aan ruimte ter beschikking op de – met vaste trap bereikbare – zolder die zich uitstrekt over het gehele oppervlak van de berging en de kantoorruimte.

Eerste verdieping: deze wordt bereikt middels een vaste trap vanuit de hal, Hier treft u 4 slaapkamers en een luxe badkamer met douche, dubbele wastafel, toilet en bidet. De slaapkamers zijn ruim en heerlijk licht en alle voorzien van horren en (deels) geautomatiseerde rolluiken. De tuingerichte slaapkamers hebben bovendien een balkon. Deze gehele verdieping is voorzien van een lichte laminaat vloer.

Tweede verdieping: in de master bedroom (uitgerust met airco) bevindt zich een vaste trap naar de tweede etage. Hier aangekomen ziet u duidelijk een deel van de droom die in werkelijkheid werd omgezet. Een luxe, op maat gemaakte badkamer met stortdouche, toilet en wastafel en een separate kleedkamer. Ook de opstelling voor de CV/combi ketel vindt u hier. De Velux-dakvensters maken deze ruimte lekker licht.

De fraai aangelegde tuin ligt op het zuiden en aan open vaarwater. Deze is o.a. uitgerust met diverse tuinspots, een jacuzzi, diverse terrassen en een speeltoestel. In de zomer is het een komen en gaan van vele bootjes en in de winter wordt er geschaatst. Natuurlijk beschikt de woning over een eigen aanlegsteiger en kunt u straks zo naar de gezellige drukte van de Amsterdamse grachten varen of de andere kant op, de rust en de natuur in, richting het natuurgebied ’t Twiske of de Jagersplas.

Over Oostzaan:
Oostzaan is een kleine zelfstandige gemeente met ruim 9.000 inwoners. Geografisch ligt het tussen Amsterdam, Zaanstad en Landsmeer. Oostzaan heeft een groen en landelijk karakter. Dit komt met name door het prachtige veenweidegebied Het Oostzanerveld en het recreatiegebied Het Twiske. De Zaanstreek ontleent haar charme aan een combinatie van veenweidegebieden, typisch Zaanse houtbouw, industriële monumenten, de Zaan, dorpse sferen én een stadshart. Met in totaal negen dorpen en een stad is de Zaanstreek met alle contrasten een bezoek meer dan waard. De Zaanstreek beslaat drie gemeenten: Zaanstad, Wormerland en Oostzaan. Onder Zaanstad vallen de voormalige stad Zaandam en de dorpen Krommenie, Assendelft, Wormerveer, Koog aan de Zaan, Zaandijk, Westknollendam en Westzaan.
De Zaanstreek is een ondernemende streek die het maximale haalt uit haar belangrijkste bezittingen, waterrijk landschap en industrieel erfgoed. De Zaanstreek speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van de regio Amsterdam. Bovendien vormt de streek een ideale woon- en werkplaats met haar industrieel erfgoed, op een kwartier van centrum Amsterdam, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en ruimte voor ontwikkeling.
In het dorp zijn 3 openbare scholen aanwezig en maar liefst 25 winkels. De dagelijkse boodschappen doet u hier dus gewoon op de fiets!

Bijzonderheden:
- Volledig gerenoveerde villa (2008) van 195m2 (exact gemeten volgens NEN 2580 richtlijn, bruto 303m2, 719m3
- Bouwjaar 1997, gerenoveerd in 2008
- Ruim perceel (eigen grond) van 385 m2, zuid georiënteerd
- Zeer praktisch, doordacht en luxe uitgevoerd
- Ruime (zolder)berging met eigen entree en toegang tot de woning
- Separate kantoorruimte, geschikt voor praktijk aan huis
- Woonkamer met eiken houten vloer, gashaard en openslaande deuren naar tuin
- Energielabel A
- Vloerverwarming begane grond
- Open keuken met kookeiland in zeer luxe uitvoering
- 4 ruime slaapkamers (waarvan 1 thans in gebruik als walk-in-closet)
- Master bedroom v.v. airco
- Ruim balkon aan tuinzijde
- 2 moderne, uiterst luxe badkamers
- Kleedkamer / grote inloopkast bij master bedroom
- Designradiatoren door het hele huis
- Voorzien van rolluiken/zonwering/horren
- Voorzien van alarmsysteem met camera's en rookmelders
- Tuin – met diverse terrassen – op het zuiden en aan open vaarwater
- Eigen aanlegsteiger
- Riante bergzolder
- Parkeermogelijkheid op eigen terrein
- Jacuzzi, sloep en bootlift ter overname
- Shutters ter overname
- Oplevering in overleg, indicatie: voorjaar 2021

De woning is ingemeten conform NEN 2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

*English text*
Extremely comfortable villa (approx. 200m2), located in the shadow of Amsterdam, with a lovely sunny garden (approx. 385m2), private jetty and on-site parking for at least 2 cars. The location in the child-friendly residential area “Kolksloot” is unique: on an open waterway with connection to, among other, 't Twiske, but also close to all amenities that the village offers. In 2008 the whole was thoroughly renovated into a house that is not only very beautiful and attractive, but also practical and well thought-out; down to the smallest detail. With no less than 4 bedrooms, an office, two bathrooms and a sea of ??storage space, this is an ideal home for a (large) family, or for office / practice-at-home. Will you contact us for a viewing?

Layout:
Ground floor: You enter the hall with a large - custom made wardrobe - with practical layout. Plenty of hanging space for coats, compartments for shoes and a lower part is available for small children. In the hall you will also find the stairs to the upper floors, a toilet room with floating toilet and sink, the fuse box and access to the storage room, the utility room and the living room.
In the living room, the beautiful open kitchen with cooking island immediately catches the eye - it has clearly the touch of a cooking enthusiast. Equipped with all imaginable (Bosch) equipment - including a 4-burner stove with wok burner, espresso machine, hot air / steam oven, double sink with catering tap, dishwasher, freezer, 2 refrigerators and last but not least: a wine cooler. An extra door to the outside that opens directly to the waste containers. A few bar stools to sit on and enjoy while the hostess or hostess is cooking. The kitchen gives access to the utility room with an extra rinse option, another oven and the washing machine and dryer connections. The utility room is really an extension of the kitchen, completely in the same style.

First floor: is reached by a staircase from the hall. Here you will find 4 bedrooms and a luxurious bathroom with shower, double sink, toilet and bidet. The bedrooms are spacious and wonderfully light and all have mosquito nets and (partly) automated shutters. The garden-oriented bedrooms also have a balcony. This entire floor has a light laminate floor.

Second floor: in the master bedroom (equipped with air conditioning) there is a staircase to the second floor. Once here you will clearly see a part of the dream that has been turned into reality. A luxurious, custom-made bathroom with rain shower, toilet and sink and a separate dressing room. You can also find the setup for the central heating / combi boiler here. The Velux roof windows make this space nice and light.

Particularities:
- Completely renovated villa (2008) of 195m2 (exactly measured according to NEN 2580 guideline, gross 303m2, 719m3
- Built in 1997, renovated in 2008
- Spacious plot (own ground) of 385 m2, south oriented
- Very practical, thoughtful and luxurious
- Spacious (attic) storage room with its own entrance and access to the house
- Separate office space, suitable for practice at home
- Living room with oak wooden floor, gas fireplace and French doors to the garden
- Energy label A
- Underfloor heating on the ground floor
- Very luxurious open kitchen with cooking island
- 4 spacious bedrooms (1 of which is currently in use as a walk-in closet)
- Master bedroom with air conditioning
- Spacious balcony on the garden side
- 2 modern, very luxurious bathrooms
- Dressing room / large walk-in closet in master bedroom
- Designer radiators throughout the house
- Equipped with shutters / blinds / fly screens
- Equipped with an alarm system with cameras and smoke detectors
- Garden - with various terraces - facing south and with access to open waterways
- Own jetty
- Spacious attic
- Parking on site
- Jacuzzi, boat and boat lift available for acquisition
- Shutters available for acquisition
- Delivery in consultation, indication: spring 2021