Sarphatikade 2 E te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 550.000

Woonoppervlakte:
67 m2

Inhoud:
224 m3

Te koop sinds:
April 2020

Aantal kamers:
2

Aantal slaapkamers:
1

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

* English text below *

LET OP: DIT IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS!!
Recht tegenover het Amstelhotel met magnifiek uitzicht op de rivier de Amstel gelegen twee-kamer loftappartement/penthouse met zonnig balkon, gemeenschappelijk dakterras, berging in de onderbouw en een lift. Onder het complex bevindt zich een PRIVE PARKEERPLAATS die tegen een vraagprijs van € 85.000,- k.k. separaat van de woning te koop wordt aangeboden. Het appartement is gelegen op EIGEN GROND en bevindt zich op de vierde etage van het stijlvolle complex (“Amstelhouse”) dat in 1998 volledig werd vernieuwbouwd. De woonkamer heeft een plafondhoogte van ca. 3,50m, rondom raampartijen met fantastisch uitzicht over de Amstel en last but-not-least een directe verbinding met de open keuken. Uiteraard ontbreekt een luxe badkamer met ligbad niet en zijn alle raamkozijnen uitgerust met isolerend glas. Alle denkbare voorzieningen vindt u op loopafstand: van de winkeltjes in de Utrechtsestraat, tot Carre dat schuin tegenover de woning ligt. Ook een bezoek aan de markt (Albert Cuyp of Amstelveld) is hier zo gedaan! Dit is een woning om zo te betrekken, met alle denkbare luxe en comfort. Neemt u contact met ons op voor een bezichtiging?

INDELING:
Via de entree vanaf de straat komt men in de met marmer afgewerkte ontvangsthal. Met de lift wordt vervolgens de vierde etage bereikt.
Vierde etage: entree/hal met aan de rechterzijde de masterbedroom (13m2), die in directe verbinding staat met de naastgelegen badkamer (met ligbad, wastafel en douchehoek.) Naastgelegen separate toiletruimte en tegenover gelegen bergkasten (v.v. Cv-installatie (2012) en opstelling t.b.v. wasmachine-/droger. Toegang tot de woonkamer die aan de Amstelzijde is gelegen en in directe verbinding staat met de open keuken in U-opstelling en v.v. diverse (inbouw)apparatuur. Opvallend is de riante plafondhoogte (3,48 mtr) en de diverse raampartijen met bijbehorende erker.
Aan de rustige tuinzijde is een balkon gelegen op het Westen van ca. 7m2 . Op de begane grond is een berging gelegen (4,8m2) en tevens is hier de inpandige parkeerplaats gelegen die separaat te koop wordt aangeboden.

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID:
De locatie is goed bereikbaar, zowel per auto als per openbaar vervoer. Via de nabijgelegen Weesper- en Wibautstraat zijn o.a. de IJ-tunnel en de Ringweg A10 snel te bereiken. Tevens rijdt hier de tram, bus en metro met een hoge frequentie. Het culturele leven ligt om de hoek. In de directe nabijheid is volop bedrijvigheid te vinden van uiteenlopende aard. Wie van theater en opera houdt, kan aan de overkant van de Amstel terecht in Theater Carré of, even verderop, in het Muziektheater. Ook het Concertgebouw en de Hermitage zijn moeiteloos te bereiken, evenals het Museum- en Spiegelkwartier met zijn vele kunst- en antiekwinkels. De restaurantstraat bij uitstek, de Utrechtsestraat, bevindt zich praktisch om de hoek en komt uit op het gezellige Rembrandtplein met vele leuke terrassen. Andere uitgaanscentra, rond het Spui en Leidseplein, bevinden zich eveneens op loopafstand. Van geheel andere aard, en zeer zeker ook de moeite waard is de oer-Amsterdamse Albert Cuypmarkt, slechts een klein stukje lopen vanaf de Sarphatikade.

KADASTRALE OMSCHRIJVING:
Gemeente Amsterdam sectie I, complex aanduiding 10815-A indexnummer 63, uitmakende het 93/2977e onverdeeld aandeel in de gemeenschap. (Bedrijfsruimte, thans in gebruik en bestemd als woning)
Gemeente Amsterdam sectie I, complex aanduiding 10815-A indexnummer 13, uitmakende het 5/2977e onverdeeld aandeel in de gemeenschap. (Berging op de begane grond)
Gemeente Amsterdam sectie I, complex aanduiding 10817-A indexnummer 7, uitmakende het 2/50e onverdeeld aandeel in de gemeenschap. (Parkeerplaats op de begane grond)

EIGENDOMSSITUATIE:
De woning is gelegen op eigen grond. U bent dus geen canon verschuldigd!

VVE:
Het pand werd gesplitst in appartementsrechten in 1996 en van rechtswege wordt u derhalve lid van de VvE, genaamd “Amstelhouse 1" (en in geval u ook eigenaar wordt van de parkeerplaats van de VvE ”Amstelparking”) bestaande uit 24 leden. Het beheer wordt verzorgd door Munnik VvE beheer en er wordt op regelmatige basis vergaderd. Ook is er een MJOP opgesteld die voorziet in onderhoudswerkzaamheden tot 2029. Per balansdatum 30-09-2019 is er sprake van een batig saldo ad ca. € 200.000,-. Alle relevante stukken zijn overigens via ons kantoor beschikbaar en kunnen worden opgevraagd. De maandelijkse servicekosten bedragen thans EUR 228,14 (ex de parkeerplaats).

PARKEREN:
De woning is gelegen in het parkeergebied centrum 2. Volgens de website van de gemeente is er thans geen wachtlijst voor een parkeervergunning. Separaat van de woning is een inpandige parkeerplaats te koop. De vraagprijs hiervoor bedraagt € 85.000,- k.k.

BIJZONDERHEDEN:
- Twee-kamer loft-appartement/penthouse (85m2 bruto, 67m2 netto conform NEN 2580-richtlijn)
- Mogelijkheid voor 2e slaapkamer
- Zonnig balkon op het Westen (7m2)
- Gemeenschappelijk dakterras
- Ligging aan de Amstel, met uitzicht op het Amstelhotel
- Lichte woning met vele raampartijen
- Berging op de begane grond (4,8m2)
- Eigen grond
- Lift installatie aanwezig
- Gemeentelijk monument
- Riante plafondhoogte in de woonkamer van 3,48 mtr
- Vernieuwbouwd in 1998 met behoud van de monumentale gevel
- Oplevering in overleg (kan snel)
- Goed functionerende VvE en professioneel beheerd via Munnik VvE beheer
- WOZ waarde € 664.000,- (peildatum: 01-01-2019)
- Vraagprijs parkeerplaats € 85.000,- k.k.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

* English text *
THIS IS A START BIDDING PRICE!

Located opposite the Amstel hotel with a magnificent view of the Amstel river, a one bedroom loft apartment with a sunny balcony, storage in the basement and an elevator. PRIVATE PARKING which is offered for sale separately from the house at an asking price of € 85,000.
The apartment is located on OWNED GROUND and is located on the fourth floor of the stylish complex (“Amstelhouse”), which was completely renovated in 1998. The living room has a ceiling height of approximately 3.50 m, windows all around with fantastic views over the Amstel river and last but not least a direct connection to the open kitchen.
Of course, a luxurious bathroom with bath is not missing and all window frames are equipped with insulating glass. All conceivable amenities are within walking distance: from the shops in the Utrechtsestraat, to theater Carré, which is diagonally opposite the house. A visit to the market (Albert Cuyp or Amstelveld) is also easily done here! This is a house ready to move in, with every conceivable luxury and comfort. Will you contact us for a viewing?

PARTICULARITIES:
- One bedroom loft apartment (85m2 gross, 67m2 net in accordance with NEN 2580 guideline)
- Sunny balcony to the West (7m2)
- Location on the Amstel river, with a view of the Amstel hotel
- Bright house with many windows
- Storage on the ground floor (4.8 m2)
- Owned ground
- Elevator installation available
- Municipal monument
- Spacious ceiling height in the living room of 3.48 m
- Renovated in 1998 while retaining the monumental facade
- Delivery in consultation (can be done quickly)
- Well-functioning Owners Association and professionally managed through Munnik Owners Association management
- City tax value € 664.000,- (per 01-01-2019)
- Asking price parking space € 85,000 k.k.