Sanderijnstraat 46 I te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 350.000

Woonoppervlakte:
55 m2

Inhoud:
175 m3

Bouwjaar:
1940

Te koop sinds:
Februari 2020

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

*English summary below*

OMSCHRIJVING
Licht en goed ingedeeld driekamerappartement met een ruime zolderberging/kamer, vrij uitzicht en een zonnig balkon gelegen in een rustige straat van een populair stukje Bos & Lommer nabij het Erasmuspark. Het appartement maakt onderdeel uit van een goed onderhouden complex en een actieve en financieel gezonde VvE (8 leden) met een MJOP. De erfpachtcanon is afgekocht tot 30-09-2053 (registratie eeuwigdurende afkoop voor 01-01-2020). Gezellige cafés, restaurants, winkels, openbaar vervoer en parken het ligt allemaal op loopafstand. De Westring van de A-10 is in 2 minuten te bereiken en parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering. Er is momenteel geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning. Kortom; een sfeervol kant en klaar appartement op een gewilde locatie om zo te betrekken vanaf medio mei!

INDELING (zie plattegrond)
Via het nette gemeenschappelijke trappenhuis wordt het appartement op de eerste verdieping bereikt. Vervolgens de hal met toegang tot alle vertrekken en ruimte voor de garderobe. Aan de voorzijde de lichte woonkamer met een sfeervolle erker en vrij uitzicht over een pleintje. Aan de achterzijde de moderne keuken, voorzien van diverse inbouwapparaten waaronder een vaatwasser, koelkast, vriezer en oven. Vanuit de keuken is het zonnige balkon te bereiken. De twee slaapkamers liggen naast de keuken en ook vanuit de grootste kamer is er middels openslaande deur toegang tot het balkon. De badkamer is toegankelijk vanuit de hal en voorzien van een inloopdouche en een toilet. De wasmachine is netjes weg gewerkt in een balkonkast onder de Cv-installatie. Op de zolderverdieping beschikt het appartement over een grote bergkamer van ca. 10 m² met een raam. Door het gehele appartement ligt een fraaie houten vloer en de muren en plafonds zijn strak gestuukt en geschilderd.

OMGEVING
Bos & Lommer is in de afgelopen tijd een trendy wijk geworden met een enorm potentieel. Dit is onder andere af te lezen aan de continue stroom van nieuwe initiatieven, zoals de nieuwste Hot-Spots in West; Bartack en Wilde Westen. Maar ook de diverse gevestigde hippe cafeetjes en restaurants zoals Radijs, Buurman & Buurman Eetwinkel, Bar Frits, Bar Baarsch, Kratiam Thai, Cook, Zurich en theatercafé Mozaiek dragen daar al lang aan bij! Voor sport en ontspanning ligt de ingang van het Erasmuspark op 2 minuten lopen. Terrasmus, in het park, is een fijne plek waar je kunt ontbijten, lunchen en borrelen. Of even doorlopen/joggen naar het nabij gelegen Rembrandtpark of Westerpark. Het Wachterliedplantsoen, de kinderboerderij en de speeltuin liggen tevens op loopafstand en zijn superleuk voor kleine kinderen. Diverse allerhande winkels en supermarkten zijn te vinden op de Bos en Lommerweg, Jan Evertsenstraat, Mercatorplein en de Jan van Galenstraat. Op het Bos & Lommerplein is er de dagelijkse markt met een grote verscheidenheid aan kramen. Het appartement is centraal gelegen op circa 10 minuten fietsen van de Jordaan en het Leidseplein. Bovendien zijn er uitstekende openbaar vervoermogelijkheden op een steenworpafstand te vinden zoals bus- en tramverbindingen. De ring A-10 is met de auto binnen 2 minuten te bereiken en parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering!

BIJZONDERHEDEN
- Oplevering medio mei
- Vrij uitzicht aan de voorzijde
- Zonnig balkon op het oosten
- Rustige straat met weinig verkeer
- Geen wachttijd voor een parkeervergunning
- Courante indeling met 2 goede slaapkamers
- Ruime berging/kamer op de zolderverdieping
- Actieve en financieel gezonde VvE met MJOP
- Fraaie houtenvloer door het gehele appartement
- Voor en achter dubbele beglazing in kunststofkozijnen
- Ideaal gelegen m.b.t. winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen
- Ligging om de hoek van het Erasmuspark en het Bos & Lommerplein
- Erfpacht canon afgekocht tot 30-09-2053, afkoop optie aangevraagd in 2019

*English summary*

DESCRIPTION
Charming and stylish turn-key apartment with 2 bedrooms, a large storage room in the attic and a sunny balcony. Situated in a quiet street of a popular area in the Bos en Lommer district nearby the Erasmuspark. The apartment is part of well-organized, active and financially healthy association of owners (8) including a maintenance plan for the future. Trendy cafés, restaurants, shops, public transport and the Erasmuspark it all can be found within walking distance. The Ring A-10 can be reached by car in 2 minutes and there is plenty of parking space in front of the door. There is no waiting list to get a parking permit. In short; a charming turn-key apartment located in a popular area transferable from mid-May.

SPECIALITIES
- Transferable from mid-May
- ‘Unobstructed’ view at the front
- Sunny balcony situated on the East
- Quiet street with hardly any traffic
- Spacious storage room in the attic
- No waiting list for parking permit
- Active and financially healthy VvE
- Good lay-out with 2 decent bed rooms
- Ground lease paid till 30-09-2053
- Double glazing in the front and rear
- Nice wooden floor through the whole apartment
- Ideally located in terms of shops, public transport and ring A-10
- Situated nearby the Erasmuspark, Rembrandtpark, Westerpark and Bos en Lommerplein