Sanderijnstraat 43 II te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 250.000

Woonoppervlakte:
54 m2

Inhoud:
150 m3

Bouwjaar:
1937

Te koop sinds:
Mei 2017

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Courant ingedeeld en licht 3-kamer hoekappartement gelegen in een rustige straat van een populair stukje Bos & Lommer nabij het Erasmuspark. Het appartement maakt onderdeel uit van een zeer goed onderhouden complex en een actieve, financieel gezonde VvE (16 leden). Zo zijn onlangs alle kozijnen compleet vernieuwd met dubbelglas en de balkons en het dak zijn vervangen. De grote berging op zolder, het zonnige balkon, twee goede slaapkamers, het park om de hoek en geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning zijn slechts enkele positieve punten van het appartement. Ideaal voor starter(s), pied-a-terre of voor ouders van studerende kinderen!

INDELING (zie plattegrond)
Via het nette gedeelde trappenhuis wordt het appartement op de tweede verdieping bereikt. Vervolgens de hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde de woonkamer met ruimte voor een zithoek en zijkamer met ruimte voor een grote eettafel. Aan de achterzijde de keuken (2015), voorzien van apparatuur met o.a. een vaatwasser, en met toegang tot het zonnige balkon. De nieuwe cv-ketel is netjes weggewerkt in een keukenkast. De beide slaapkamers liggen naast de keuken en hebben ook toegang tot het balkon. De grote slaapkamer is voorzien van een wastafel, en de andere slaapkamer is voorzien van een wasmachineaansluiting. De badkamer is in het midden van het appartement gesitueerd en kan gemakkelijk vergroot worden. Op de zolderverdieping is nog een ruime bergkamer van 9m².

OMGEVING
Bos & Lommer is hard op weg een trendy wijk te worden met een enorm potentieel. Dit is onder andere af te lezen aan de continue stroom van nieuwe initiatieven, zoals de nieuwste Hot-Spots; Bartack en het Wilden Westen. Maar ook de diverse ‘nieuwe’ hippe cafeetjes en restaurants zoals Radijs, Bar Baarsch, Kratiam Thai, Fossa, Cook, Zurich, Spijkervet en theatercafé Mozaiek dragen daar aan bij! Voor sport en ontspanning ligt de ingang van het Erasmuspark op 2 minuten lopen of even doorlopen naar het nabij gelegen Rembrandtpark of Westerpark. Diverse allerhande winkels en supermarkten zijn te vinden op de Hoofdweg of om de hoek aan de Bos & Lommerweg of Jan van Galenstraat. Op het Bos & Lommerplein is er de dagelijkse markt met een grote verscheidenheid aan kramen. Het appartement is centraal gelegen op circa 10 minuten fietsen van de Jordaan en het Leidseplein. Bovendien zijn er uitstekende openbaar vervoermogelijkheden op een steenworpafstand te vinden zoals bus- en tramverbindingen. De ring A-10 is met de auto binnen 2 minuten te bereiken en parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering!

BIJZONDERHEDEN
- Zonnig balkon op het zuidwesten
- Cv-combiketel vernieuwd in 2015
- VvE bestaat uit eigenaar/bewoners
- Courante indeling met 2 slaapkamers
- Ruime berging op de zolderverdieping
- Dak van het complex is vernieuwd in 2015
- Zeer actieve en professioneel beheerde VvE
- Geen wachttijd voor een parkeervergunning
- Erfpacht afgekocht t/m 15-07-2034 (AB1994)
- Schilderwerk voorzijde 2014 en achterzijde 2013
- VvE heeft een sluitend meerjarenonderhoudsplan
- Dubbele beglazing voor en achter in houtenkozijnen
- Ideaal gelegen m.b.t. openbaar vervoer en uitvalswegen
- Ligging om de hoek van het Erasmuspark en vlakbij Westerpark