Reyer Anslostraat 24 II te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 575.000

Woonoppervlakte:
122 m2

Inhoud:
300 m3

Bouwjaar:
1879

Te koop sinds:
December 2015

Aantal kamers:
4

Aantal slaapkamers:
3

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Uniek gelegen, licht en zeer courant ingedeeld dubbel bovenhuis van 122m² (nen-2580 104m2) met 3 slaapkamers en een zonnig dakterras. Het appartement staat op eigen grond en is gelegen in een rustig doodlopend straatje naar het Vondelpark toe. Het bovenhuis maakt onderdeel uit van een kleine actieve VvE bestaande uit 3 leden. Onlangs is de achterzijde nog geschilderd en onderhoud van de voorgevel staat op de planning. De fundering van het pand is in 2001 vernieuwd!

INDELING (zie plattegrond)
Via het ruime, recent opgeknapte trappenhuis wordt de eerste verdieping bereikt. Vervolgens de entree van het appartement met de trap naar de tweede verdieping. Op deze verdieping bevindt zich direct een halletje met een toilet en garderobekast en de deur naar de werkkamer. De lichte en zeer ruime woonkamer strekt zich uit over de volle diepte van het pand en heeft een hoog plafond voorzien van fraaie ornamenten. Aan de voorzijde het zitgedeelte en aan de achterzijde het eetgedeelte, met aangrenzend de open keuken. Deze beschikt over een Belgisch hardstenen aanrechtblad met een barretje, zeer veel werkruimte, inbouwapparatuur en over een 6-pits Boretti gasfornuis met oven.

Derde etage: de overloop met rechts en links twee grote slaapkamers beide met vaste inbouwkasten. Centraal ligt de complete luxueuze badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel, en tweede toilet. Verder nog een bergkast met de cv-opstelling en nog kast onder de trap. Via een vaste trap vanaf de overloop wordt het zonnige terras bereikt!

OMGEVING
Het appartement is gelegen op de rand van het bruisende deel van Oud-West en het chique Oud-Zuid, met om de hoek alle gezelligheid van de stad en het Vondelpark. Er is een groot winkelaanbod in de nabij gelegen Jan Pieter Heijestraat en op de Overtoom. Maar ook vele leuke cafés en restaurants zijn op loopafstand te vinden, denk aan De Foodhallen, restaurant Forno, café Oslo, café Lennep enz! Qua OV is het twee minuten lopen naar de tram (lijn 1 of 17) voor snelle bereikbaarheid naar het Centrum, CS of Schiphol. Met de auto (Ring Zuid en Ring West) is het appartement ook prima te bereiken. Parkeren middels vergunningstelsel op straat.

BIJZONDERHEDEN
- Pand staat op eigen grond
- Fundering is vernieuwd in 2001
- Fraaie houtenvloer op de gehele 2e etage
- Brute oppervlak 122m2 , nen-2580 104m2
- Zeer courante indeling met 3 slaapkamers
- Entree van het appartement op de eerste etage
- Volledig dubbel glas m.u.v. woonkamer voorzijde
- Actieve en financieel gezonde vereniging van eigenaars (3)
- Zeer rustige ligging in een doodlopend straatje naar het Vondelpark
- Ideaal gelegen m.b.t. winkels en cafés/restaurants in Oud-West en het Vondelpark