Reinier Claeszenstraat 45 II te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 375.000

Woonoppervlakte:
78 m2

Inhoud:
215 m3

Bouwjaar:
1922

Te koop sinds:
Oktober 2016

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Top afgewerkt, licht en zeer courant ingedeeld appartement gelegen in een populair deel van De Baarsjes op de grens met Oud-West. Het appartement is in 2010 compleet en hoogwaardig gerenoveerd en maakt onderdeel uit van een kleine actieve VvE. Winkels, gezellige cafés & restaurants, het Rembrandtpark & Erasmuspark en het openbaar vervoer liggen op een steenworp afstand. Andere kenmerken zoals eigen grond, een breedte van 8,50m en een zonnig balkon op het westen maken dit appartement helemaal af. Kortom een kant-en-klaar appartement om zo te betrekken!

INDELING (zie plattegrond)
Via het nette en brede pas gerenoveerde trappenhuis wordt het appartement op de tweede verdieping bereikt. Vervolgens de ruime hal, welke toegang biedt tot alle vertrekken, en een handige kast voor de garderobe. De woonkamer met en-suite deuren met glas-in-lood, strekt zich over de volle diepte van het appartement uit, met aan de voorzijde een erker en aan de achterzijde een zonnig balkon op het westen. De slaapkamer, met vaste kastenwand, ligt aan de voorzijde. De tweede slaapkamer ligt aan de achterzijde. De praktische keuken ligt ook aan de achterzijde en is voorzien van diverse inbouwapparaten. In het midden van het appartement bevinden zich het separate toilet en de badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting. Door het gehele appartement ligt een fraaie lamelhoutenparketvloer en zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde zijn de houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing, m.u.v. de kozijnen bij het balkon.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in een zeer gewild stukje van de Baarsjes in een rustige straat tussen de Jan van Galenstraat en de Admiraal De Ruijterweg op de grens met Oud-West. Om de hoek is er een zeer uitgebreid aanbod van winkels, maar ook qua cafés en restaurants heeft de Baarsjes en Oud-West (o.a. de Clercqstraat) een zeer ruim aanbod; onder andere Speijkervet, Faam, De Foodhallen, Fier, Van ’t Spit, Pazzi, Bar Frits, Bar Baarsch, BuonGiorno Espressobar, Café Cook, Club8, Edel, Radijs en Zurich bevinden zich binnen loopafstand van het appartement! De Jordaan ligt op slechts 5 minuten fietsen en voor recreatie liggen het vernieuwde Erasmuspark en het Rembrandtpark op een steenworp afstand. Tramlijn 13 (Admiraal De Ruijterweg) en buslijn 18/752 (Jan van Galenstraat) gaan direct naar het Centraal Station. Tramlijn 12 naar station Sloterdijk en station Amstel, tramlijn 14 van Flevopark naar Sloterpark en buslijn 15 brengt je zo naar station Zuid of Station Sloterdijk. De ring A-10 is in 3 minuten met de auto te bereiken. De wachttijd voor een parkeervergunning is ca. 9 maanden, een overloopvergunning is te verkrijgen voor gebied de Baarsjes 1.1.

BIJZONDERHEDEN
- Zonnig balkon op het westen
- Actieve en financieel gezonde VvE
- Het pand is gelegen op eigen grond
- De breedte van het pand meet 8,50m
- En suite indeling met glas-in-lood deuren
- Compleet en hoogwaardig gerenoveerd in 2010
- Fraaie lamelhoutenvloer door het hele appartement
- Volledig dubbelglas m.u.v. achtergevel bij het balkon
- De Jordaan en het Centrum liggen op ca. 5 minuten fietsen
- Ideaal gelegen m.b.t. het openbaar vervoer en de Ring A-10
- Ideaal gelegen m.b.t. winkels, cafés en restaurants in de Baarsjes/Oud-West