Pieter Langendijkstraat 33 III te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 350.000

Woonoppervlakte:
60 m2

Inhoud:
165 m3

Bouwjaar:
1911

Te koop sinds:
Januari 2016

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Turn-key, licht en breed driekamer appartement gelegen op de derde verdieping met een ruim en zonnig terras. Het rustig gelegen appartement ligt in een populair gedeelte van Oud-West, met de Foodhallen en het Vondelpark op loopafstand. Het appartement maakt onderdeel uit van het een pand, wat in 2002 volledig is vernieuwd inclusief nieuwe fundering. Het resultaat van de renovatie biedt het comfort van nieuwbouw achter een karakteristieke gevel daterend van begin 1900. De huidige eigenaar heeft het appartement met veel zorg bewoond, zo is onlangs de binnenkant nog geschilderd! Andere kenmerken zoals afgekochte erfpacht tot 2083, twee badkamers en alle denkbare voorzieningen om de hoek maken dit appartement helemaal af!

INDELING (zie plattegrond)
Via de verzorgde entree en het ruime trappenhuis wordt het appartement op de derde verdieping bereikt. Vervolgens de hal met toegang tot alle vertrekken. De ruime woonkamer strekt zich van voor naar achter, dus veel licht inval. Met aan de achterzijde openslaande deuren naar een groot en verdiept balkon op het oosten en aan voorzijde openslaande deuren met een Frans balkon op het westen. Op het balkon is een grote vaste bergkast met de cv-installatie. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur met onder andere een vaatwasser (2015) en een combi-oven. De kleine slaapkamer ligt aan de voorzijde van het pand met een eigen badkamer voorzien van inloopdouche, een toilet en een wastafel. De grote slaapkamer ligt aan de achterzijde met open slaande deuren naar het balkon. De tweede badkamer is vanuit de slaapkamer te bereiken en is voorzien van een ligbad, een tweede toilet en een wastafel en de wasmachine aansluiting. Door het gehele appartement ligt een fraaie laminaatvloer.

OMGEVING
Het appartement is uitstekend gelegen in stadsdeel Oud-West in de populaire Helmersbuurt nabij het Vondelpark. Er is een groot winkelaanbod om de hoek in de Jan Pieter Heijestraat en op de Overtoom. Maar ook vele leuke cafés en restaurants zijn op loopafstand te vinden, denk aan De Foodhallen, restaurant Forno, café Oslo, café Lennep enz! Qua OV is het twee minuten lopen naar de tram (lijn 1 of 17) voor snelle bereikbaarheid van het Centrum, CS of Schiphol. Met de auto (Ring Zuid en Ring West) is het appartement ook prima te bereiken. Parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering. Ook bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de ondergrondse parkeergarage aan het Staringplein middels vergunningstelsel.

BIJZONDERHEDEN
- Twee badkamers
- Oplevering per direct
- Schilderwerk binnenzijde 2015
- Zonnig ruim balkon op het oosten
- Nieuwe HR-combiketel geplaatst in 2013
- Volledig geïsoleerd incl. dubbele beglazing
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
- Jaarlijkse erfpachtcanon afgekocht tot 1-7-2083
- Ideaal gelegen m.b.t. de ring A-10 en openbaar vervoer
- Zeer goed isolatie tussen de woning scheidende vloeren
- Zeer rustige ligging met weinig tot geen verkeer voor de deur
- Compleet en hoogwaardige vernieuwbouw in 2002 incl. fundering
- Actieve en financieel zeer gezonde Vereniging van Eigenaars (5 leden)
- Ideaal gelegen m.b.t. winkels en cafés/restaurants in Oud-West en het Vondelpark