Nachtwachtlaan 219 te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 550.000

Woonoppervlakte:
125 m2

Inhoud:
390 m3

Bouwjaar:
1972

Te koop sinds:
November 2019

Aantal kamers:
5

Aantal slaapkamers:
3

Type Woning:
Appartement (penthouse)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

*English summary below*

PENTHOUSE OP DE 16e VERDIEPING!

OMSCHRIJVING
Zeer fraai en licht penthouse gelegen op de zuidwest hoek van de 16e verdieping met een zonnig balkon en een fantastisch uitzicht over het Rembrandtpark, de stad en de Zuid-As. De woontoren ligt in het park met alle denkbare voorzieningen binnen loopafstand. Parkeren kan onder het complex op de privé parkeerplaats en het appartement beschikt maar liefst over 2 bergingen. Het appartement maakt onderdeel uit van een goed onderhouden woontoren gebouwd in 1972. De actieve en financieel gezonde VvE wordt professioneel beheerd en er is een sluitend meerjarenonderhoudsplan. De erfpacht voor het appartement is afgekocht tot 2097! Rembrandt Residences is een wooncomplex op een unieke locatie, waar de dynamiek van de grote stad en de voordelen van wonen in een park bij elkaar komen! MUST SEE!

INDELING (zie plattegrond + alternatief)
Via de moderne gemeenschappelijke entree met videofoon wordt middels de lift het appartement op de 16e en bovenste verdieping bereikt. Vervolgens de ruime hal met een brede vaste kastenwand, een separaat toilet en toegang tot de verschillende vertrekken. De grote en lichte woonkamer is op het zuiden gesitueerd en heeft een fantastisch vrij uitzicht over het park, de stad en de Zuid-As. De luxe open keuken beschikt over een groot kookeiland met zitplaatsen, veel opbergruimte en alle moderne inbouwapparatuur zoals een koel-vriescombinatie, combi-0ven, 5-pits gaskookplaat, vaatwasser en ruimte voor de was-droogcombinatie. Het ruime zonnige balkon, op het zuidwesten, ligt aansluitend aan de keuken en de woonkamer. De direct aangrenzende zijkamer kan worden gebruikt als werkkamer, televisiekamer of als derde/vierde slaapkamer. De nette afgewerkte badkamer met inloopdouche, wastafel en ligbad ligt in het midden van het appartement, en is zowel via de hal als via de master bedroom te betreden. De master bedroom meet circa 4.00 m bij 6.00 m, deze kan eenvoudig worden opgedeeld in 2 slaapkamers (originele indeling). De 2e ruime slaapkamer met vaste kast ligt aan de andere kant van het appartement. Het appartement beschikt verder over twee bergingen: een op de 16e verdieping en een op de 1e verdieping, handig voor het plaatsen van fietsen. De auto kan geparkeerd worden op de eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage van het complex. Het penthouse is 14 meter breed en ruim 9 meter diep, wat resulteert in een mooie maatvoering van de verschillende vertrekken, en het biedt de mogelijkheid om de indeling naar wens te wijzigen.

OMGEVING
Dit appartement maakt onderdeel uit van Toren II, een van de torens die in het Rembrandtpark zijn gelegen. Een gewild stukje van de Baarsjes (Overtoomse Veld) binnen de ring A-10. Het park wordt goed onderhouden en is ideaal om te wandelen, sporten of om te picknicken/barbecueën. Ook voor kinderen is er veel te doen; er is o.a. een kinderboerderij en bouwspeelplaats. Op loopafstand zijn er voorzieningen als kinderdagverblijven, scholen, sportscholen en diverse supermarkten en winkels. Op het Mercatorplein, op de Postjesweg en in de Jan Evertsenstraat is er een zeer uitgebreid aanbod aan winkels te vinden, maar ook qua cafés en restaurants heeft de Baarsjes veel te bieden. Onder andere Partisan, Bar Frits, Bar Baarsch, BuonGiorno, Café Cook, Club8, Edel, Radijs, Zurich, en de laatste nieuwe aanwinst BARTACK bevinden zich binnen loopafstand van het appartement! Het centrum van Amsterdam, zoals het Leidseplein en het Museumplein, zijn binnen 15 minuten fietsen bereikbaar. De ringweg A-10 is binnen een paar minuten te bereiken en station Lelylaan is slechts 5 minuten fietsen. Bus 18 en 283 gaan vanaf de Postjesweg en tram 7 en 17 rijden vanaf de Hoofdweg op 5 minuten lopen. Schiphol is dus binnen 20 minuten te bereiken!

BIJZONDERHEDEN
- Oplevering in overleg
- Huismeester aanwezig
- Twee separate bergingen
- Volledig geïsoleerd (label C)
- Vraagprijs incl. parkeerplaats
- Penthouse op de 16e verdieping
- Groot parkeerterrein voor gasten
- Ruim zonnig balkon op het zuidwesten
- Afgesloten parkeerplek onder het complex
- Woonoppervlakte 125,40 m2 conform NEN2580
- Jaarlijkse erfpachtcanon afgekocht tot 15-03-2097!
- Er is een meerjarenonderhoudsplan voor het gebouw
- Fantastisch uitzicht over het Rembrandtpark en de stad
- Actieve en financieel gezonde VvE professioneel beheerd
- Mogelijkheid voor het creëren van een 3e en 4e slaapkamer
- Ideaal gelegen m.b.t. het openbaar vervoer en de Ring A-10
- Afkoopsom eeuwigdurende erfpacht ca. € 1.150,- (indicatief)
- Ideaal gelegen m.b.t. winkels, cafés en restaurants in De Baarsjes
- Servicekosten € 330,- per maand inclusief € 105,- voorschot stookkosten

*English text

PENTHOUSE ON THE 16th FLOOR!

DESCRIPTION
Marvelous penthouse situated on the southwest corner of the 16th floor with a sunny balcony and a fantastic view over the Rembrandtpark, the city and the Zuid-As. The tower is located in the park with all facilities within walking distance. You can park the car at your own private parking spot underneath the tower and the apartment has 2 storages rooms! The apartment is part of a well maintained building consist of 90 apartments built in 1972. The active and financially healthy association of owners is professionally administrated an there is a balanced maintenance plan. The ground lease has been paid upfront till 2097! Rembrandt Residences is located on a unique location where the advantage of living in the park and the dynamic of the city come together. MUST SEE!

SPECIALITIES
- Concierge present
- Transfer in consultation
- Spacious sunny balcony
- Big parking lot for guests
- 2 separate storage rooms
- Ground lease paid till 2097
- Penthouse on the 16th floor
- Fully insulated Energy label C
- Asking price incl. parking space
- Living space 125,40 m2 (NEN2580)
- Fantastic view over the park and the city
- Possibility to create a 3rd or 4th bedroom
- Balanced maintenance plan for the future
- Schiphol airport can be reached within 20 minutes
- Active and financially healthy association of owners
- Ransom to pay off the ground lease till eternity is € 1.150,-!!
- Ideally located in terms of public transport and the Rind A-10
- Ideally located in terms of shops, cafes and restaurants in West
- Service costs are € 330,- per month including € 105,- advanced payment for heating