Molukkenstraat 57 IV te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 275.000

Woonoppervlakte:
44 m2

Inhoud:
138 m3

Bouwjaar:
1916

Te koop sinds:
November 2019

Aantal kamers:
2

Aantal slaapkamers:
1

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

In de populaire Indische buurt gelegen 2-kamer-appartement op eigen grond (44 m2 volgens NEN2580-richtlijn) met gevel breed balkon (6m2, oost), aan één van de meest bekende winkelstraten van Amsterdam Oost. Dit turn-key appartement maakt onderdeel uit van een gebouw dat in 2002 samen met het buurpand werd gesplitst in 10 appartementsrechten en daarvóór grondig werd verbouwd. Deze woning is uiterst comfortabel en beschikt over een praktische indeling en meer dan voldoende bergruimte.
De gezellige woonkamer is gelegen aan de straatzijde en heeft een leuk uitzicht op het Javaplein. De open keuken is aan de tuinzijde gelegen en heeft toegang tot het riante balkon waarop je ’s ochtends in het zonnetje kunt genieten van een kopje koffie. De naastgelegen slaapkamer is ruim van opzet en heeft ook een inbouwkast. Een moderne badkamer met ligbad maakt het geheel compleet. Dit is een goed ingedeelde woning om zo te betrekken. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op voor een bezichtiging!

Indeling:
Via het trappenhuis wordt de entree op de vierde verdieping bereikt: halletje met garderobe en toegang tot het woongedeelte: doorzon woonkamer met open keuken ( v.v. diverse apparatuur: 4-pits gaskookplaat, wasemkap, oven, koelkast en wasmachineaansluiting.) De CV-combiketel (2003) is ook in de keuken gesitueerd.
Aan de tuinzijde van de woning is de slaapkamer gelegen, die is voorzien van een inbouwkast. Direct ernaast vind je de ruime badkamer, die is uitgerust met een ligbad, zwevend toilet, wastafel en handdoekradiator. Tevens bevindt het gevel brede balkon zich aan de tuinzijde die oostwaarts is gesitueerd. De gehele woonverdieping is v.v. een laminaat vloer. De kozijnen zijn voorzien van isolatieglas. De meterkast (3 groepen met aardlekbeveiliging) bevindt zich in het trappenhuis. Op de begane grond is nog een berging gelegen van ca. 5m2.

Omgeving:
De Molukkenstraat is een bekende (winkel)straat gelegen in de Indische buurt van Amsterdam. De naastgelegen Javastraat heeft een divers aanbod aan winkels, koffietentjes, restaurants en cafés. Er is een groot en zeer gevarieerd winkelaanbod in de omgeving en de straat zelf, maar ook even verderop in het nieuwe winkelcentrum Oostpoort, terwijl de Dappermarkt en de Albert Cuyp markt ook in de buurt zijn gelegen. Enkele hot spots in de buurt zijn o.a. het Badhuis, Bar Botanique, Wilde Zwijnen, The Walter, Woodbury Bar, Studio K, Pompstation en Bar Basquiat. Op enkele minuten loopafstand bevindt zich het Tropenmuseum, het Oosterpark en het Flevopark. Binnen 10 minuten fietsen ben je in hartje Centrum. Het appartement ligt gunstig t.o.v. het openbaar vervoer, het Muiderpoortstation heeft een goede en snelle verbinding met Amsterdam Amstel en Centraal Station en diverse bus - en tramlijnen stoppen praktisch voor de deur op het Javaplein en de Insulindeweg.
Met de auto (Ring Zuid en Ring Oost) is het appartement ook goed te bereiken. Parkeren in de omgeving middels vergunningstelsel, zonder wachtlijst

Vereniging van eigenaren:
De VvE Molukkenstraat 55-57, bestaat uit 10 leden en is opgericht in 2002. Er wordt door de leden van de VvE op regelmatige basis vergaderd en per 1 november 2019 is een reservefonds opgebouwd ad ca. € 10.000,-. De VvE heeft een meer jaren onderhoudsplan laten opstellen dat voorziet in geprognotiseerde werkzaamheden tot 2032. De maandelijkse servicekosten bedragen thans € 100,-. Via ons kantoor zijn de meest recente stukken op te vragen en in te zien.

Kadastrale omschrijving:
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de vierde verdieping met een afzonderlijke beging in de tuin en een afzonderlijke berging op de derde verdieping, plaatselijk bekend Molukkenstraat 57 IV, kadastraal bekend gemeente Amsterdam sectie W, complexaanduiding 8184-A, indexnummer 10, uitmakende het een/tiende (1/10) onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op eigen grond, dus er is geen erfpacht(canon) verschuldigd.

Bijzonderheden:
- Turn-key , praktisch ingedeeld appartement van 46m2, 53m2 bruto (gemeten volgens NEN 2580)
- Zonnig balkon van 6m2 aanwezig (O)
- Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht (canon) verschuldigd
- Slaapkamer met inbouwkast aan de rustige tuinzijde
- Pand grondig verbouwd en daarna gesplitst in 2002
- Laminaat vloer door gehele woning
- Energielabel D
- CV-combiketel Intergas, 2003
- Rondom dubbele beglazing
- Ruime berging op de begane grond (ca. 5m2)
- Ligging nabij Javastraat met alle denkbare voorzieningen
- Geen bovenburen
- Per direct beschikbaar

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

*English text*
The 2-room apartment is located on private land (44 m2 according to NEN2580 directive) with facade wide balcony (6 m2, east), on one of the most famous shopping streets of Amsterdam East, in the popular Indische Buurt. This turnkey apartment is part of a building that was split into 10 apartments together with the neighboring building in 2002 and was thoroughly renovated before that. This property is extremely comfortable and has a practical layout and more than enough storage space.
The cozy living room is located on the front side and has a nice view of the Java square. The open kitchen is located on the garden side and has access to the spacious balcony where you can enjoy a cup of coffee in the sun in the morning. The adjoining bedroom is spacious and has a built-in wardrobe. A modern bathroom with bathtub completes the picture. This is a well-laid-out home to move into. Became curious? Please contact us for a viewing!

Particularities:
- Turn-key, practical apartment of 46 m2, 53 m2 (measured according to NEN 2580)
- Sunny balcony of 6m2 facing East
- Located on private land, so no ground rent (canon) due
- Bedroom with fitted wardrobe located on the quiet garden side
- Property thoroughly renovated and then split in 2002
- Laminate flooring throughout entire home
- Energy label D
- Intergas combi boiler, 2003
- Double glazing
- Spacious storage room on the ground floor (approx. 5 m 2)
- Location near Javastraat with all conceivable facilities
- No upstairs neighbors
- Available immediately