Middenweg 510 te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 375.000

Woonoppervlakte:
100 m2

Inhoud:
265 m3

Bouwjaar:
1925

Te koop sinds:
Augustus 2016

Aantal kamers:
5

Aantal slaapkamers:
4

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Zeer courant 5-kamer appartement verdeeld over 3 lagen en in 2008 compleet gerenoveerd! Door de hoekligging heeft het appartement zeer veel lichtinval. Het appartement is gelegen in een ruim opgezette kindvriendelijke buurt in de gewilde Watergraafsmeer. Sportvelden, winkels, scholen, openbaar vervoer, uitvalswegen, cafés/restaurants, het is allemaal binnen handbereik. Het appartement maakt onderdeel uit van een goed georganiseerde en financieel gezonde VvE, zo is er een sluitend meerjarenonderhoudsplan opgesteld. Parkeren doe je voor de deur en de fietsen gaan in de stenen berging! Een verrassend leuk en compleet gezinshuis om zo te betrekken!

INDELING (zie plattegrond)
Via het verzorgde en ruime entree (gedeeld met 1 andere bewoner) wordt de voordeur op de eerste verdieping bereikt. Vervolgens de hal, met de meterkast (5 groepen), ruimte voor de garderobe en een toilet. Daarna de ruime woonkamer, door de hoekligging van het appartement is deze zeer licht! De vaste kastenwand is handig voor de opstelling van de TV en het opbergen van boeken/speelgoed. De luxe openkeuken is voorzien van diverse inbouwapparaten waaronder een vaatwasser en een koffiezetapparaat. Op deze woonverdieping ligt een fraaie houten vloer! Via de trap in de hal wordt de tweede verdieping bereikt. De overloop met vaste kast voor de opstelling van de wasmachine/droger geeft toegang tot de master bedroom en de tweede slaapkamer. Vanuit de master bedroom is het zonnige balkon te bereiken. De badkamer is tevens vanuit de hal te bereiken en is voorzien van een toilet, een wastafelmeubel en een inloop douche. Via de volgende trap wordt de zolderverdieping bereikt; leuk hier zijn de houten spanten in het zicht en het hoge plafond. Er zijn 2 kinderkamers en een ruime berging gecreëerd! Op de begane grond is nog een berging te vinden ideaal voor de fietsen e.d.

OMGEVING
De Middenweg loopt van Watergraafsmeer naar Diemen. Het appartement is gelegen in een ruim opgezette kindvriendelijke buurt met veel groen in de vorm van plantsoenen en hofjes. Met tramlijn 9 en div. buslijnen op een steenworpafstand is er een prima verbinding naar het centrum van de stad. De Ring A-10 is tevens binnen enkele minuten te bereiken. Er zijn veel voorzieningen in de buurt te vinden, o.a. kinderopvang, basisscholen, Johan Cruijff Play Court, allerhande winkels, cafés en restaurants, de sportvelden aan de overzijde van de Middenweg, en verder natuurlijk alle voorzieningen die de Watergraafsmeer een zo geliefde locatie maken! Parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering. Er is momenteel geen wachttijd voor het verkrijgen van een vergunning (bron: gemeente Amsterdam).

BIJZONDERHEDEN
- 3-laags bovenhuis
- Volledig gerenoveerd in 2008
- Afgekochte erfpacht t/m 2054
- Zeer veel lichtinval door hoekligging
- Separate berging op de begane grond
- Zeer courante indeling met 4 slaapkamers
- Cafés en restaurants in de nabije omgeving
- Parkeren voor de deur en geen wachttijd voor een vergunning
- Actieve en professionele beheerde VvE incl. meerjarenonderhoudsplan
- Ideaal gelegen m.b.t. de Ring A-10 en openbaar vervoer (tram 9 en bussen)
- Ligging nabij Sportpark Middenmeer, Sportpark Drieburg en Park Frankendael