Middenweg 452 te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 345.000

Woonoppervlakte:
81 m2

Inhoud:
297 m3

Bouwjaar:
1925

Te koop sinds:
Mei 2017

Aantal kamers:
5

Aantal slaapkamers:
4

Type Woning:
Appartement (maisonnette)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

Zeer courant ingedeeld 5-kamer appartement (81m2 conform NEN 2580-richtlijn) verdeeld over 3 lagen, voorzien van 2 balkons (noord en zuid), een eigen opgang en een flinke bergvliering! De maisonnette (bouwjaar ca 1925) is gelegen in een ruim opgezette kindvriendelijke buurt in de gewilde Watergraafsmeer. Sportvelden, winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen, cafés/restaurants het is allemaal binnen handbereik. De woning maakt onderdeel uit van een goed georganiseerde en financieel gezonde VvE, zo is er een sluitend meerjarenonderhoudsplan opgesteld. Parkeren doe je voor de deur en de fietsen gaan in de stenen berging! Een leuk en compleet gezinshuis met verrassend veel ruimte (125m2 bruto)! Neemt u contact met ons op voor een bezichtiging?

INDELING (zie plattegrond)
Via de ruime eigen entree wordt de voordeur op de eerste verdieping bereikt. Vervolgens de hal, met toegang tot de diverse vertrekken. Aan de tuinzijde is de in wit uitgevoerde keuken gelegen, met toegang tot het balkon (Z). Ook is de aansluiting voor de wasmachine en droger aanwezig in de keuken. Naast de keuken is de woonkamer gelegen, die is voorzien van een laminaat vloer. Ook vanuit de woonkamer kan het balkon worden bereikt. Aan de straatzijde is een slaap/werkkamer gelegen, met de meterkast (4 groepen.) Tot slot bevindt zich op deze verdieping nog een toiletruimte (zwevend met fonteintje) en de trap naar de tweede verdieping: aan de tuinzijde zijn hier de badkamer (met ligbad) en een slaapkamer met dakkapel gesitueerd. Aan de straatzijde is de ouderslaapkamer gelegen met een naastgelegen slaap/werkkamer (thans in gebruik als kleedruimte.) De slaap/werkkamer biedt tevens toegang tot een balkon aan de straatzijde (N). Via de overloop kan de bergvliering met vlizotrap bereikt worden, waar tevens de CV (2005) is bevestigd. Hier is een (berg)ruimte van ruim 15m2 aanwezig. Op de begane grond is nog een berging te vinden; ideaal voor de fietsen e.d. Bovendien is er een gezamenlijke binnentuin waar je heerlijk kunt vertoeven als het mooi weer is!

OMGEVING
De Middenweg loopt van Watergraafsmeer naar Diemen. Het appartement is gelegen in een ruim opgezette kindvriendelijke buurt met veel groen in de vorm van plantsoenen en hofjes. Met tramlijn 9 en div. buslijnen op steenworpafstand van de woning is er een prima verbinding naar het centrum. De Ring A-10 is tevens dichtbij gelegen. Alle denkbare voorzieningen zijn in de buurt te vinden. Nabij gelegen vindt men het winkelcentrum aan het Christiaan Huygensplein met een ruim aanbod aan winkels. Ondermeer Albert Heijn, Intertoys, een viswinkel, een dierenwinkel, Brood, Kruitvat, delicatessenzaken en Gall & Gall. Tevens zijn de winkels en horecagelegenheden van Oostpoort vlakbij waar winkels te vinden zijn als Hema, Action, de H&M en fijne terrasjes aan het water. Ook op het gebied van sport en recreëren kom je hier maximaal aan je trekken: in het groen aan de overzijde van de Middenweg; de beroemde Jaap Eden Baan, de vele sportparken met hockey- tennis- en voetbalclubs en de natuur voor een fijn rondje hardlopen. De mooie parken Park Frankendael en Het Oosterpark zijn ook in de buurt. Op een paar minuten afstand met de fiets is men in Diemen, waar in ook alle rust gerecreëerd, gesport en gewinkeld kan worden.

EIGENDOMSSITUATIE
Het appartement is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht d.d. 2000 zijn van toepassing. De canon is bij vooruitbetaling voldaan t/m 15-11- 2054.
Tot die tijd bent u dus geen canon verschuldigd!

KADASTRALE OMSCHRIJVING
Het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de eerste en tweede verdieping met balkon, gelegen op de eerste verdieping en eigen trapopgang en berging gelegen op de begane grond, kadastraal bekend gemeente Watergraafsmeer sectie C nummer 384 A-16 uitmakende het 103/8079e aandeel in de gemeenschap.

HET COMPLEX
Het appartement maakt onderdeel uit van een complex (“Betondorp Blok 3”) bestaande uit 75 appartementsrechten, gesplitst in 2005. De vernoemde appartementsrechten zijn gelegen aan de Middenweg 400-458, Ploegstraat 51-117, Brinkstraat 1-11 en de Veeteeltstraat 2-6.

DE VVE
De administratie wordt verzorgd door VvE Beheer Amsterdam. De maandelijkse servicekosten bedragen € 103,12 De VvE vergadert op regelmatige basis en voorziet in een meerjarenonderhoudsplan. Per balansdatum 31-12-2015 is er een reservefonds opgebouwd ad ca. € 350.000,-. Alle relevante stukken, waaronder ook de meest recente notulen zijn bij ons kantoor op te vragen.

PARKEREN
Op dit moment is er geen sprake van een wachtlijst voor vergunningen in vergunningengebied Oost 5. Voor meer informatie kijk op www.amsterdam.nl. Parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering. Er geldt betaald parkeren met een tarief van € 2,40 per uur en op zondag parkeert men gratis.

BIJZONDERHEDEN
- 3-laags bovenhuis met eigen opgang
- energielabel E (upgrade mogelijk o.m. door aanbrengen dubbele beglazing)
- Afgekochte erfpacht t/m 2054
- Separate berging op de begane grond
- Zeer courante indeling met 4 slaap/werkkamers
- Cafés en restaurants in de nabije omgeving
- Parkeren voor de deur en geen wachttijd voor een vergunning
- Actieve en professionele beheerde VvE incl. meerjarenonderhoudsplan
- Ideaal gelegen m.b.t. de Ring A-10 en openbaar vervoer (tram 9 en bussen)
- Ligging nabij Sportpark Middenmeer, Sportpark Drieburg en Park Frankendael

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.