Middenweg 416 te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 260.000

Woonoppervlakte:
47 m2

Inhoud:
125 m3

Bouwjaar:
1925

Te koop sinds:
Augustus 2018

Ligging tuin:
zuidwest

Aantal kamers:
2

Aantal slaapkamers:
1

Type Woning:
Appartement (benedenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Lichte benedenwoning met een zonnige voor- en achtertuin. Het appartement is volledig geïsoleerd (label A) en de erfpacht is afgekocht tot november 2054. Het ligt in een ruim opgezette kindvriendelijke buurt in de gewilde Watergraafsmeer. Sportvelden, winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen, cafés/restaurants zijn allemaal binnen handbereik. Het appartement maakt onderdeel uit van een goed georganiseerde en financieel gezonde VvE, zo is er een sluitend meerjarenonderhoudsplan opgesteld. Parkeren doe je voor de deur en de fiets kan via het achterom in de stenen berging!

INDELING (zie plattegrond + alternatief)
Via de eigen voortuin wordt de entree van het appartement bereikt. Vervolgens de hal met plaats voor de garderobe. De lichte woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd en heeft vrij uitzicht over de straat. Aan de achterzijde ligt de ruime slaapkamer met zicht op de tuin. De nette badkamer in het midden van het appartement is voorzien van een douche, een toilet en een wastafel. De ruime moderne keuken ligt aan de achterzijde, hiervandaan wordt de tuin bereikt. De zonnige tuin ligt op het zuidwesten en er is een grote stenen berging en een achterom. Achter de tuin ligt een fraai aangelegde gemeenschappelijke binnentuin.

OMGEVING
De Middenweg loopt van Watergraafsmeer naar Diemen. Het appartement is gelegen in een ruim opgezette kindvriendelijke buurt met veel groen in de vorm van plantsoenen en hofjes. Met tramlijn 19 (Diemen – Sloterdijk) en buslijn 287 (Centraal Station – Bijlmer Arena) op steenworpafstand van de woning is er een prima verbinding naar het centrum. De Ring A-10 is binnen 2 minuten te bereiken. Alle denkbare voorzieningen zijn in de buurt te vinden. Het nabij gelegen winkelcentrum aan het Christiaan Huygensplein heeft een ruim aanbod aan winkels. Onder meer Albert Heijn, Intertoys, een viswinkel, een dierenwinkel, Brood, Kruitvat, delicatessenzaken en Gall & Gall.
Tevens zijn de winkels en horecagelegenheden van Oostpoort vlakbij waar winkels te vinden zijn als Hema, Action, de H&M. Oost staat ook bekend om de vele hippe cafés en restaurants, deze zijn op slecht 5 minuten fietsen te vinden. Ook op het gebied van sport en recreëren kom je hier maximaal aan je trekken: in het groen aan de overzijde van de Middenweg; de beroemde Jaap Eden Baan, de vele sportparken met hockey- tennis- en voetbalclubs en de natuur voor een rondje hardlopen. De mooie parken Park Frankendael en Het Oosterpark zijn ook in de buurt. Parkeren kan voor de deur en er is geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning!

BIJZONDERHEDEN
- Zonnig tuin op het zuidwesten
- Afgekochte erfpacht t/m nov 2054
- Volledig geïsoleerd met een energielabel A
- Mogelijkheid voor het creëren van een 2e slaapkamer
- Volgend jaar zal de straat en stoep opnieuw worden bestraat
- Parkeren kan voor de deur zonder wachttijd voor een vergunning
- 5 minuten fietsen van cafés en restaurants aan de Linnaeusstraat enz.
- Actieve en professionele beheerde VvE incl. meerjarenonderhoudsplan
- Ligging nabij Sportpark Middenmeer, Sportpark Drieburg en Park Frankendael
- Ideaal gelegen m.b.t. de Ring A-10 en openbaar vervoer (tram 19) en div. buslijnen)