Medemblikstraat 40 hs te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 285.000

Woonoppervlakte:
55 m2

Inhoud:
193 m3

Bouwjaar:
1949

Te koop sinds:
September 2018

Ligging tuin:
zuidoost

Aantal kamers:
2

Aantal slaapkamers:
1

Type Woning:
Appartement (benedenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Plattegronden:

Omschrijving

In het steeds populairder wordende Amsterdam-Noord gelegen benedenwoning (55m2, volgens NEN2580 gemeten) met een zonnige voor- en achtertuin, ruime slaapkamer (voorheen 2) en een berging in de het souterrain. De huidige bewoner heeft de woning flink gemoderniseerd: de luxe badkamer is in 2018 geplaatst en in dat zelfde jaar is ook de tuin opnieuw aangelegd en bestraat. Kort daarvoor werd de moderne keuken nog vernieuwd (in 2013), die in hoogglans donkergrijs is uitgevoerd en voorzien van een betonlook werkblad. De woning is rustig gelegen in Nieuwendam en voor de dagelijkse boodschappen gaat u naar het nabij gelegen Purmerplein, of even verder naar het nieuwe winkelcentrum Waterlandplein. Ook winkelcentrum boven ‘t Ij is prima bereikbaar. Voor de zonaanbidders is het goed om te melden dat de achtertuin op het Zuidoosten is gesitueerd. De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing en er ligt een massief houten bamboe vloer in het woongedeelte. Het geheel wordt verwarmd middels een Cv-installatie (Intergas, 2012) Kortom, een complete woning met alle comfort om zo te betrekken.
Neemt u contact met ons op voor een bezichtiging?

Indeling:
Centrale hal op de begane grond: entree, hal van waaruit alle vertrekken te bereiken zijn. Aan de tuinzijde is de slaapkamer gelegen; deze is prima op te delen in 2 kamers (zie alternatieve plattegrond) en heeft openslaande deur naar de zonnige tuin. Tegenover de slaapkamer is de moderne badkamer (2018) gelegen. Deze is in antraciet/wit uitgevoerd en heeft een zwevend toilet, een douchehoek, designradiator, wastafel met ombouw en een aansluiting voor de wasmachine. Last but not least zijn de plafonds gestuukt en uitgerust met inbouwspots; uiteraard is er een gemotoriseerde ventilator en kan voor de fijnproever een verwarmde spiegel gemonteerd worden. De naastgelegen doorzon woonkamer is lekker licht en ruim. De open keuken is aan de tuinzijde gelegen en in 2013 aangebracht; deze is in donkergrijs hoogglans uitgevoerd en heeft een stoer werkblad, uitgevoerd in betonlook. De keuken heeft geen vaatwasser, maar er is wel voorzien in een aansluiting. De losse koelkast is ter overname. De cv-installatie (2012) is geplaatst in een inbouwkast aan de straatzijde van de woonkamer. De meterkast zit in de hal (4 groepen met aardelekbeveiliging.) De tuin is onlangs geheel opnieuw ingericht en bestraat met tegels van Chinees hardsteen. Ook is er een nieuwe erfafscheiding. In het souterrain is nog een ruime berging aanwezig.

Omgeving:
Alle denkbare voorzieningen (winkels, horeca, OV, recreatie, sport) bevinden zich in de directe omgeving: om de hoek vindt u het winkelcentrum ‘Purmerplein’ en ook de winkelcentra ‘Boven ’t IJ’ of ‘Waterlandplein’ vindt u op geringe afstand. Vanaf de Medemblikstraat bereikt u binnen 10 minuten de ringweg A10 en de Noord-Zuidlijn. Ook met de buslijnen 33 en 37 bent u in enkele minuten in het Centrum van Amsterdam. Tevens stopt bus 35 op de Purmerweg en gaat direct naar halte Noorderpark van de Noord-Zuidlijn en winkelcentrum Boven `t IJ.
Voor ontspanning is er voldoende groen in de buurt, zoals het Noorderpark op fietsafstand. Ook op fietsafstand vindt u het gebied Waterland. Het biedt vele recreatiemogelijkheden, zoals fietsen, wandelen, varen en diverse watersporten.
Parkeren doet u hier voor uw eigen deur. Kosteloos!

Kadastrale omschrijving:
Gemeente Amsterdam sectie AL, complexaanduiding 5264-A indexnummer 13, uitmakende het 63/3.362e onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op erfpachtgrond. De erfverpachter is de gemeente Amsterdam. Van toepassing zijn de Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000. De canon is afgekocht tot 30 april 2061.

VvE:
Van rechtswege wordt u lid van een actieve, professionele VvE. Het beheer wordt verzorgd door Yver VvE-beheer. Er wordt op regelmatige basis vergaderd en onderhoud uitgevoerd. Er is tevens een meerjarenonderhoudsplan vervaardigd dat voorziet in toekomstig onderhoud. Op de meest recente balans balans is ruim € 125.000,- gereserveerd voor de geplande onderhoudswerkzaamheden, die volledig door de VvE gedragen kunnen worden. Ook is er een huishoudelijk reglement beschikbaar. De servicekosten bedragen ca. € 65,- per maand. Via ons kantoor zijn de diverse stukken beschikbaar.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 55,4 m² gemeten volgens NEN 2580;
- Bouwjaar 1949;
- Zonnige tuin, fraai aangelegd, voorzien van nieuwe erfafscheiding en bestrating (2018);
- Thans 1 slaapkamer, mogelijkheid voor 2;
- Berging in kelder;
- Rondom dubbele beglazing en kunststof kozijnen;
- Verwarming middels Cv-installatie (Intergas, 2012);
- Servicekosten € 65,- per maand;
- Actieve VvE, beheerd door Yver VvE Beheer;
- Luxe badkamer (2018);
- Moderne keuken (2013);
- Erfpacht canon afgekocht t/m 30-04-2061;
- Oplevering kan snel;
- Keurig onderhouden woning, om zo te betrekken;
- Geen parkeerkosten!

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.