Magalhaensplein 15 I te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 335.000

Woonoppervlakte:
59 m2

Inhoud:
150 m3

Bouwjaar:
1929

Te koop sinds:
Oktober 2018

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Top afgewerkt en licht hoekappartement courant ingedeeld met 2 goede slaapkamers gelegen in een gewild stukje van de Baarsjes om de hoek van het Mercatorplein, de Jan Evertsenstraat en het Rembrandtpark. Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalige actieve en financieel gezonde VvE (5), zo is onlangs de buitenzijde geschilderd. Het appartement is intern in 2009 met gevoel voor smaak compleet gerenoveerd door de huidige eigenaresse. Het Magalhaensplein is een rustig plein met alle voorzieningen binnen loopafstand en voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

INDELING (zie plattegrond)
Via het brede en ruime trappenhuis wordt het appartement op de eerste verdieping bereikt. Vervolgens de hal met ruimte voor de garderobe en toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van het appartement ligt de woonkamer. Door de hoekligging is de woonkamer zeer licht en is er leuk uitzicht over zowel het plein als de straat. De moderne strakke keuken is voorzien van diverse inbouwapparaten en mooi aanrechtblad. De eerste slaapkamer ligt naast de woonkamer, hier is tevens plaats voor de wasmachine-drogeropstelling. De tweede ruime slaapkamer ligt achter de woonkamer met een vaste bergkast en een kast met de cv-opstelling. De nette badkamer is in het midden van het appartement gesitueerd en voorzien van een toilet, een wastafelmeubel en een douchecabine. Door het gehele appartement ligt een fraaie laminaat vloer en de houten kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in een gewild stukje van de Baarsjes om de hoek van het Mercatorplein en het Rembrandtpark. Op het plein en in de Jan Evertsenstraat is er een zeer uitgebreid aanbod van winkels te vinden, maar ook qua cafés en restaurants heeft de Baarsjes veel te bieden. Onder andere Partisan, Bar Frits, Bar Baarsch, BuonGiorno, Café Cook, Club8, Edel, Radijs, Zurich, Het Wilde Westen en de laatste nieuwe aanwinst BARTACK bevinden zich binnen loopafstand van het appartement! De Food Hallen, de Ten Katemarkt, de Jordaan en het Centrum liggen op slechts 5/10 minuten fietsen en voor recreatie ligt het Rembrandtpark op 2 minuten lopen. Qua openbaar vervoer zijn er voldoende mogelijkheden; tramlijn 7/13 en buslijn 18 gaan direct naar het Centraal Station, en buslijn 15 brengt je zo naar station Zuid. De ring A-10 is in 3 minuten met de auto te bereiken. Er is momenteel een wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning in gebied de Baarsjes 1.2 van circa 1 maand. Parkeren voor de deur is echter eerder regel dan uitzondering!

BIJZONDERHEDEN
- Volledig gerenoveerd in 2009
- Meerjarenonderhoudsplan 2016
- Actieve en financieel gezonde VvE
- Rustige kindvriendelijke straat/plein
- Zeer veel lichtinval door hoekligging
- Dubbele beglazing in houtenkozijnen
- Courante indeling met 2 slaapkamers
- Jaarlijkse erfpachtcanon € 665,- tot 30-09-2053
- Fraaie laminaatvloer door het gehele appartement
- Ideaal gelegen m.b.t. het openbaar vervoer en de Ring A-10
- Wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning is ca. 1 maand
- Ideaal gelegen m.b.t. winkels, cafés en restaurants in De Baarsjes / Oud-West