Maassluisstraat 76 te Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs:
€ 1.500

Woonoppervlakte:
83 m2

Inhoud:
265 m3

Te huur sinds:
Januari 2018

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
huur

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

** NIET GESCHIKT VOOR WONINGDELERS**

PER DIRECT BESCHIKBAAR: MODERN EN ZEER LICHT DRIEKAMER HOEKAPPARTEMENT VAN 83 M2 (BVO 91 M2) OP DE TIENDE VERDIEPING MET LIFT, BALKON EN VRIJ UITZICHT, GRENZEND AAN DE GEZELLIGE HOOFDDORPPLEINBUURT

Dit comfortabele appartement maakt onderdeel uit van een complex dat in 1965 is gebouwd en ligt vlakbij het World Fashion Centre en het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis. Ook de Ring A-10 (afslag S-107, Sloten) is nabij gelegen, evenals N.S.-station Lelylaan. De 3-kamerwoning met vele raampartijen is lekker licht, heeft een praktische indeling en een wijds uitzicht. Het geheel wordt gestoffeerd (dus ongemeubileerd) verhuurd. Neemt u contact met ons op voor een afspraak?

INDELING
Via de moderne hoofdentree bereikt u met de lift (of trap) de tiende verdieping.
Entree, centrale L-vormige hal met garderobe, die aansluit op de gang die toegang verschaft tot alle vertrekken. De woonkamer met hoekligging beschikt over grote raampartijen, waardoor er sprake is van veel lichtinval. Tevens kan men hier genieten van het vrije uitzicht over het vele groen en het Westelijk deel van de stad. Bij mooi weer kan het naastgelegen balkon, gelegen op het westen gebruikt worden. Bij zomerse waarden kan het elektrisch bedienbare zonnescherm uitkomst bieden. De moderne, in wit uitgevoerde keuken ligt aan de zijkant van het complex en is voorzien van diverse inbouwapparatuur van het merk ‘Siemens’ en biedt tevens toegang tot het balkon.
De twee slaapkamers zijn eveneens aan de Westkant gelegen en kennen beide prima afmetingen. De grotere van de twee heeft een toegangsdeur tot het balkon.
In de gang bevinden zich de sanitaire ruimtes, de meterkast en een berging met de wasmachine – en drogeraansluiting. De onlangs vernieuwde badkamer is uitgevoerd in antraciet/wit en is voorzien van een douchehoek, wastafelcombi v.v. twee kranen en een grote spiegel met verlichting. Het naastgelegen separate toilet is ook onlangs gemoderniseerd. De gehele woning is voorzien van dubbel glas en een licht grijze laminaatvloer. Onderdeel van het gehuurde is een eigen berging gelegen in de onderbouw.

TECHNISCHE INSTALLATIES:
Liftinstallatie
Verwarming middels blokverwarming
Warm water middels boiler
Intercom

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning ligt net buiten de Ring West aan de rand van de Hoofddorppleinbuurt; een aantrekkelijk gedeelte van (Oud-) Zuid. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij het Delflandplein of de diverse winkels aan het Hoofddorpplein zelf (met even verderop de Zeilstraat en de Amstelveenseweg). Deze buurt kent vele leuke winkeltjes en horecagelegenheden, nabij de Sloterkade, de Overtoom en het Vondelpark. Recreëren kan in het Sloterpark.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 19.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (vergunningsgebied Nieuw-West 3).

BIJZONDERHEDEN
- Ruim appartement van 83 m2
- Vrij uitzicht en balkon op het westen
- Moderne badkamer en keuken
- Geheel voorzien van dubbel glas
- Voorzien van lift
- Eigen berging in onderbouw
- Rustig gelegen net buiten de ring

VOORWAARDEN:
- Maandelijkse huurprijs € 1.500, -
- Verrekenbaar voorschot voor energie (gas, water en licht) ad € 150,- per maand
- 2 maanden waarborgsom
- Minimale huurperiode 12 maanden
- Geen huisdieren toegestaan; roken verboden
- Voorbehoud gunning door eigenaar
- Inkomenstoets/NVM-woontoets
- Oplevering: per direct beschikbaar
- Niet geschikt voor woningdelers
- Inkomenseis; 2,5 x de jaarhuur


**English text**
MODERN AND LIGHT-BATHED 83M2 (GFA 91 M2) THREE-ROOM APARTMENT ON THE TENTH FLOOR WITH BALCONY AND UNINTERRUPTED VIEWS, BORDERING ON THE HOOFDDORPPLEINBUURT

This charming apartment sits in a complex built in 1965. The apartment is light and spacious and functionally laid out with fantastic views overlooking the West part of town.

LAYOUT
The main entrance with hall and doorbell panel accommodates an elevator and staircase that lead to the tenth floor. The apartment's entrance, which features a hall with a cloakroom, spills out into the hallway leading to all the rooms. The living room has large windows and offer stunning views of green landscapes and parts of the city. The living room gives access to the west-facing balcony.

The kitchen, located on the side of the complex, offers a range of built-in Siemens appliances. It also offers access to the balcony. The two sizeable bedrooms are also located on the side of the complex. As with the living room and kitchen, the master bedroom opens out onto the balcony.

The hallway accommodates the sanitary facilities, the meter cabinet and storage room with washer and dryer connection. The modern bathroom offers a spacious shower and a wide matte-white washbasin with two faucets and a large mirror with lighting.The toilet is done in the same way.
Double-glazed windows and light grey wood laminate flooring are fitted throughout.
A private storage unit is located in the basement.

LOCATION AND ACCESSIBILITY
The residence lies just outside the ring road and is just adjacent to the end of the Hoofddorpplein neighbourhood; a popular part of (Oud-) Zuid. You can go to the Delflandplein for your daily shopping but the Hoofddorpplein itself, with the Zeilstraat and Amstelveenseweg are within walking distance. This neighbourhood is surrounded with a generous number of little shops, lovely cafés and restaurants, close to the Sloterkade, the Overtoom and the Vondelpark.

DETAILS
- Modern 83m2 apartment
- Uninterrupted views and west-facing balcony
- Modern bathroom and kitchen
- Double glazing throughout
- Built on leasehold land, bought off
- Complex with lift
- Private storage unit in the basement
- Located in a quiet neighbourhood just off the ring road

RENTAL CONDITIONS:
- Rental period min 12 months
- Two months deposit
- Rental price: € 1.500,- excluding utilitys
- Monthly payment for utilities: € 150,-
- No pets and no smoking allowed
- Max 2 pers occupancy in apartment per night. (Building house rules)
- Income per year: 2,5 x the yearly rent
- Bring in your own movables: padded finishing

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.