Lorreinenstraat 8 HS te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 385.000

Woonoppervlakte:
75 m2

Inhoud:
200 m3

Bouwjaar:
1939

Te koop sinds:
Augustus 2018

Ligging tuin:
oost

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (benedenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Ruim en licht driekamer appartement met zonnige tuin gelegen in een rustige straat van een populair stukje Bos & Lommer nabij het Erasmuspark. Het appartement maakt onderdeel uit van een goed onderhouden pand en een actieve en financieel gezonde VvE (4 leden). De huidige eigenaar heeft in 2007 het gehele appartement gemoderniseerd en in 2013 is de uitbouw gerealiseerd. Zodoende heeft het appartement nu een oppervlakte van 75m2 (nen-2580). Gezellige cafés, restaurants, winkels, openbaar vervoer en parken liggen allemaal op loopafstand. De Westring van de A-10 is in 3 minuten te bereiken en parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering. Er is momenteel geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning!

INDELING (zie plattegrond)
Het appartement wordt via de eigen entree bereikt. Vervolgens een tochtportaal en de ruime hal met plaats voor de garderobe en toegang tot alle vertrekken. De woonkeuken en eetkamer zijn in het midden van het appartement gesitueerd met in het verlengde de lichte woonkamer. De woonkamer heeft 2 dubbel openslaande deuren naar de zonnige tuin. De tuin ligt op het oosten met een stenen berging alwaar de Cv-installatie is opgesteld. De zeer ruime master bedroom is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Een tweede slaapkamer bevindt zich in het midden van het appartement. Naast de tweede slaapkamer ligt de moderne nette badkamer, deze is voorzien van een zwevend toilet, een wastafelmeubel en een inloopdouche. Naast de badkamer ligt nog een ruime bergkast met de opstelling voor de wasmachine. Door het gehele appartement ligt een fraaie houtenvloer en de kozijnen zijn voor en achter voorzien van dubbele beglazing.

OMGEVING
Bos & Lommer is in de afgelopen tijd een trendy wijk geworden met een enorm potentieel. Dit is onder andere af te lezen aan de continue stroom van nieuwe initiatieven, zoals de nieuwste Hot-Spots; Bartack en het Wilde Westen. Maar ook de diverse gevestigde hippe cafeetjes en restaurants zoals Radijs, Bar Baarsch, Kratiam Thai, Fossa, Cook, Zurich, Partisan en theatercafé Mozaiek dragen daar al lang aan bij! Voor sport en ontspanning ligt de ingang van het Erasmuspark op 5 minuten lopen. Terrasmus, in het park, is een fijne plek waar je kunt ontbijten, lunchen en borrelen. Of even doorlopen/joggen naar het nabij gelegen Rembrandtpark of Westerpark. Het Wachterliedplantsoen, de kinderboerderij en de speeltuin liggen in het verlengde van de Lorreinenstaat en zijn super leuk voor kleine kinderen. Diverse allerhande winkels en supermarkten zijn te vinden op de Bos en Lommerweg en de Jan van Galenstraat. Op het Bos & Lommerplein is er de dagelijkse markt met een grote verscheidenheid aan kramen. Het appartement is centraal gelegen op circa 10 minuten fietsen van de Jordaan en het Leidseplein. Bovendien zijn er uitstekende openbaar vervoermogelijkheden op een steenworpafstand te vinden zoals bus- en tramverbindingen. De ring A-10 is met de auto binnen 3 minuten te bereiken en parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering!

BIJZONDERHEDEN
- Oplevering medio december
- Actieve en financieel gezonde VvE
- Geen wachttijd voor een parkeervergunning
- Courante indeling met 2 goede slaapkamers
- Zonnige tuin op het oosten met stenen berging
- Fraaie houtenvloer door het gehele appartement
- VvE heeft een sluitend meerjarenonderhoudsplan
- Dubbele beglazing voor en achter in houtenkozijnen
- Ideaal gelegen m.b.t. openbaar vervoer en uitvalswegen
- Erfpacht canon € 577,18 per jaar (einddatum 15-11-2063)
- Schilderwerk voorzijde 2018 en achterzijde in eigen beheer
- Ligging om de hoek van het Erasmuspark en vlakbij het Westerpark/Centrum