Lodewijk Boisotstraat 20 I te Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs:
€ 1.500

Woonoppervlakte:
52 m2

Inhoud:
140 m3

Bouwjaar:
1926

Te huur sinds:
September 2017

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
huur

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

*English text below*

OMSCHRIJVING
Courant ingedeeld en compleet gerenoveerd 3-kamerappartement met groot balkon op het noordwesten! Het appartement is in 2015 compleet verbouwd en geïsoleerd waarbij kosten noch moeite zijn gespaard om het appartement strak en luxueus af te werken. Op een steenworp afstand van het appartement vind je een groot aanbod aan allerhande winkels, gezellige cafés & restaurants en openbaar vervoer mogelijkheden. Maar ook het Erasmuspark en het Rembrandtpark liggen op ca. 5 minuten lopen. Het appartement is te huur per medio November, delen is helaas niet toegestaan!

INDELING (zie plattegrond)
Via het nette trappenhuis wordt het appartement op de eerste verdieping bereikt. Vervolgens de hal met aan de voorzijde de lichte ruime woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals o.a. een vaatwasser en koelkast met vriesvak. Aan de achterzijde liggen de twee slaapkamers waarvan één met zeer ruime inbouwkasten. Via beide slaapkamers is het grote balkon te bereiken, tevens is hier een handige bergkast met ruimte voor de wasmachine en de nieuwe cv-installatie. De badkamer is in het midden van het appartement gesitueerd en voorzien van vloerverwarming, een moderne wastafelmeubel en een inloopdouche. Tegenover de badkamer bevindt zich nog een bergkast en het separaat toilet met fonteintje. Door het gehele appartement ligt een fraaie eikenhouten lamelparketvloer en de plafonds zijn voorzien van inbouwspots.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in een gewild stukje van de Baarsjes nabij het Erasmuspark en om de hoek van de Admiralengracht, dus aanleg van een boot behoort tot de mogelijkheden. In de Jan van Galenstraat en in de Jan Evertsenstraat vind je een zeer uitgebreid aanbod van allerhande winkels. Maar ook qua cafés en restaurants heeft de Baarsjes een uitgebreid aanbod; Partisan, Faam, Bartack, Bar Frits, Bar Baarsch, Café Cook, Edel, Radijs en Zurich bevinden zich binnen loopafstand van het appartement! De Jordaan en het Centrum liggen op slechts 5 minuten fietsen en voor recreatie liggen het vernieuwde Erasmuspark en het Rembrandtpark op een steenworp afstand. Openbaar vervoer vind je in de Witte de Withstraat en de wachttijd voor een parkeervergunning is ca. 5 maanden. Een overloopvergunning is te verkrijgen voor gebied de Baarsjes 1. Parkeren van de auto voor de deur is eerder regel dan uitzondering.

BIJZONDERHEDEN
- Niet bestemd voor delers
- Minimale huurperiode 1 jaar
- Luxueuze keuken en badkamer
- Beschikbaar per medio november
- Inbouwspotjes verwerkt in plafonds
- Volledig geïsoleerd incl. dubbele beglazing
- Volledig en hoogwaardig gerenoveerd in 2015
- Huurprijs is excl. kosten voor energie/tv/internet
- Ideaal gelegen m.b.t. de ring A-10 en openbaar vervoer
- Eventueel gemeubileerd te huur in overleg (contract min. 2 jaar)
- Door de gehele woning ligt een fraaie eikenhouten lamelparketvloer
- Ideaal gelegen m.b.t. winkels en cafés/restaurants en het Rembrandtpark
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur (wachttijd vergunning 4/5 maanden)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*ENLISH TEXT*

SUMMARY
Highly renovated 2-bedroom apartment with big balcony (north-west). The apartment is completely renovated in 2015 and well finished. The standard of living is very comfortable due to the good insulation and the double glazing all round. Shops, cafes & restaurants, public transport, and the Erasmuspark / Rembrandtpark are within walking distance. The apartment is available per mid November, but not for sharing!

LAYOUT (see floorplan)
Through the proper staircase you will reach the apartment on the second floor (1). Thereafter you enter the hallway. The very spacious living room is located in the front and has an open kitchen fully equipped with all luxury appliances. In the rear you will find 2 bedrooms, one with a very large fixed closet. The big balcony can be reached through both bedrooms. On the balcony there is also a closet for the wash-machine and the kettle/boiler. The bathroom is located in the middle of the apartment and is provided with floor heating, a modern sink unit and a walk-in shower. In opposite of the bathroom there is a separate toilet with a small sink and a very convenient storage. Through the whole apartment you will find an oak wooded floor and the ceiling has recessed spotlights.

SURROUNDINGS
The apartment is located in the popular district called the Baarsjes. Around the corner of the Jan Evertsenstraat you can find a great variety of shops and trendy cafes / restaurants. Recently a big Alber Heijn opened 300m away! Plenty tram- and bus stops can be found in the Witte de Withstraat and again on the Jan Evertsenstraat. The Jordaan and the city center can be reached with 5 minutes cycling! Parking in front of the house is possible with a permit, applying for a permit will take about 4 months.

SPECIALITIES
- Not for sharing
- Available per mid November
- Minimum rental period 1 year
- Luxurious kitchen and bathroom
- Recessed spotlights in the ceiling
- Fully and high-grade renovation in 2015
- Rent is excl. costs for energy/tv/internet
- Furnished or unfurnished can be discussed
- Well insulated with double glazing all round
- Oak wood floor through the whole apartment
- Ideally located as regards the Rind A-10 and public transport
- Ideally located as regards, shops, cafes / restaurants and Rembrandtpark
- More than enough parking space in front of the house (permit within 4 month)