Linnaeuskade 19 hs te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 639.000

Woonoppervlakte:
111 m2

Inhoud:
305 m3

Bouwjaar:
1902

Te koop sinds:
Oktober 2016

Ligging tuin:
zuidoost

Aantal kamers:
5

Aantal slaapkamers:
4

Type Woning:
Appartement (dubbel benedenhuis)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Zeer courant dubbel benedenhuis gelegen in het “gouden randje” van de Watergraafsmeer. Het pand is in 2010 opnieuw gefundeerd en het benedenhuis is in 2011 intern compleet en hoogwaardig gerenoveerd. De actieve en financieel gezonde VvE bestaat uit 2 leden en het pand staat op eigen grond. Aan de voorzijde kijkend op het water van de Ringvaart en het in 2014 afgeronde fraaie bouwproject Oostpoort. Aan de achterzijde de groene binnentuinen die met elkaar in verbinding staan! Het huis is gelegen in een ruim opgezette kindvriendelijke buurt met sportvelden, parken, winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen, cafés/restaurants binnen handbereik. Een ideaal familiehuis om zo te betrekken!

INDELING (zie plattegrond)
Via de open portiek wordt het verzorgde en ruime entree van het benedenhuis bereikt. Vervolgens de hal, met de meterkast, de garderobe en een toilet. De lichte woonkamer is ruim 11 meter diep en heeft aan de voorzijde leuk uitzicht over de Ringvaart en het nieuwe winkelgebied Oostpoort. Aan de achterzijde de luxueuze keuken, uitkijkend over de groene binnentuinen, en voorzien van diverse Boretti inbouwapparaten, waaronder 2 combi magnetron/ovens en een wijnklimaatkast. Tevens aan de achterzijde van de begane grond nog een werk/slaapkamer. Door het gehele dubbele benedenhuis ligt een mooie houten vloer met vloerverwarming.

Vervolgens via de fraaie trap naar beneden, wat direct opvalt is de fantastische hoogte van deze verdieping! De overloop biedt toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde een grote slaapkamer met daarnaast een ruime bergkast. Aan de achterzijde twee slaapkamers, beide met toegang tot de zonnige tuin. In het midden de compleet uitgevoerde badkamer voorzien een ligbad, een inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en een toilet. Aan de overzijde van de badkamer nog 2 bergkasten, waarvan 1 met aansluitingen voor de wasmachine en droger. De tuin is gelegen op het zuidoosten en staat in open verbinding d.m.v. hekjes met de aangrenzende tuinen van de buren, ideaal voor de kinderen.

OMGEVING
Het benedenhuis is gelegen in het oude en populaire gedeelte van de Watergraafsmeer aan de Ringvaart recht tegenover het nieuwe winkelgebied Oostpoort. En niet te vergeten op de rand van hip & happening Oost! Om de hoek aan de Middenweg en de Hogeweg zijn er talloze allerhande winkels te vinden, waaronder traiteurs, een scharrelslager, goede visboer, een bakker, wijnwinkel enz. Ook is er een breed aanbod aan trendy cafés en goede restaurants. Diverse parken voor recreatie en/of sportdoeleinden evenals sportfaciliteiten zijn op loopafstand te vinden. Bijzonder is Landschapspark Frankendael, met 1 keer per maand een pure markt. Verder heeft het huis een zeer gunstige ligging ten opzichte van 3 NS-stations, divers openbaar vervoer en de Ring A-10. Een ideale buurt voor gezinnen met veel groen en goede scholen, en dat op maar 10 minuten fietsen van hartje centrum! Parkeren kan voor deur, momenteel is er geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning!

BIJZONDERHEDEN
- Het pand staat op eigen grond
- Zeer courant ingedeeld familiehuis
- Dubbel benedenhuis met eigen entree
- De fundering is in 2010 geheel vernieuwd
- Intern hoogwaardig verbouwd in 2010-2011
- Luxueuze en zeer complete keuken en badkamer
- Woonoppervlak 111m² NEN-2580, bruto 123,50m²
- Dakbedekking van het platte dak in 2006 vernieuwd
- Het pand is in 2011 gesplitst in 2 appartementsrechten
- Actieve en financieel gezonde VvE ingeschreven bij de KvK
- Drie NS stations binnen 5 minuten fietsten te bereiken
- Vloerverwarming door het gehele huis, dus geen radiatoren
- Halte openbaar vervoer (tram 9, bus 41/757) op 2 minuten lopen
- Op loopafstand van Park Frankendael, het Oosterpark en het Flevopark
- Ideaal gelegen m.b.t. scholen, winkels, cafés/restaurants en sportfaciliteiten
- Parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering, geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning!