Leidsegracht 85 III te Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs:
€ 2.500

Woonoppervlakte:
87 m2

Inhoud:
295 m3

Bouwjaar:
1841

Te huur sinds:
Oktober 2021

Aantal kamers:
4

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
huur

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

NIET GESCHIKT VOOR WONINGDELERS!
** ENGLISH TEXT VERSION BELOW**
Per direct beschikbaar: aantrekkelijk ingedeelde bovenwoning met zonnig dakterras (87 m2, gemeten volgens NEN 2580-richtlijn) gelegen aan een levendig/gezellig gedeelte van de gracht. Deze gemoderniseerde woning met prachtige authentieke elementen, die gemeubileerd wordt aangeboden, is verdeeld over 2 woonlagen, met de woonverdieping gelegen op de derde etage en de ruime slaap- en luxe badkamer op de vierde verdieping. De woonverdieping is uitgerust met een moderne open keuken en een afgesloten werkkamer, die ook dienst kan doen als tweede slaapkamer. Het gezellige dakterras is aan de achterzijde gelegen met uitzicht over de binnentuinen en zonnig. De masterbedroom vind je op de kapverdieping, evenals de royale en stijlvolle badkamer. De aanwezige airco-installatie en het uitschuifbare balkon maken deze luxe verdieping compleet en zeer gerieflijk.
Er is hier sprake van werkelijk een unieke ligging: centraal, goed bereikbaar en aan de pittoreske grachten. Op deze locatie en in dit huis is het uniek wonen. Neemt u contact met ons op voor een afspraak?

Indeling:
Tweede verdieping: entree, met smallere trap naar de derde verdieping.
Derde verdieping: doorzon woonkamer met houten vloer, open keuken (in modern wit uitgevoerd en v.v. diverse inbouwapparatuur) en toegang tot het zonnige dakterras. Werk/slaapkamer aan de grachtzijde, die eventueel ook dienst kan doen als tweede slaapkamer. Trap naar de kapverdieping.
Vierde verdieping: riante slaapkamer van bijna 20m2 met kledingkasten en toegang tot het uitschuifbare balkon (Velux) met zicht op de grachten en de toren van het Paleis op de Dam. Naastgelegen luxe grote badkamer met ligbad, toilet, douchehoek, dubbele wastafel en kastruimte. De badkamer kent een hoog afwerkingsniveau en is recent gemoderniseerd; de vloerverwarming zorgt voor extra comfort. De kapverdieping is uitgerust met een airco-installatie.

Bereikbaarheid & omgeving:
De Leidsegracht ligt om de hoek van de Jordaan op steenworp afstand van het Leidseplein, tussen de Lijnbaansgracht en de Prinsengracht. In de omgeving bevinden zich o.a. “de 9 Straatjes”, de Elandsgracht, de Leidsestraat, de Stadsschouwburg, de Melkweg, het Museumplein en het Vondelpark. Er zijn uitstekende openbaar vervoervoorzieningen van tram en bus in de directe nabijheid. Centraal Station ligt op fietsafstand. Met de auto zijn via de Nassaukade diverse uitvalswegen snel bereikbaar, er is parkeergelegenheid in de straat of in een van de nabij gelegen parkeergarages (check voor vergunningen de site van de Gemeente Amsterdam.)

Bijzonderheden:
- Volledig gemeubileerde woning, dus u kunt er zo in;
- Geheel verbouwd/gemoderniseerd: nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuwe vloer, etc.
- Uitzicht op/ligging aan de gracht;
- Zonnig dakterras aan achterzijde (let op: ca 7m2, wordt gehalveerd);
- Moderne keuken voorzien van de benodigde (inbouw)apparatuur;
- Luxe badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en (vloer)verwarming;
- Ruime slaapkamer op kapverdieping, 2e slaapkamer (of werkkamer) op de 3e verdieping;
- 87m2 gebruiksoppervlakte wonen, bruto 120m2;
- Airco-installatie op de vierde verdieping, eigen Cv-installatie;
- V.v. isolerend glas;
- Rijksmonument uit 1841.

Voorwaarden:
- Maandelijkse huurprijs € 2.500, -;
- Exclusief: verbruik energie, water, telefonie en internet;
- 2 maanden waarborgsom;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Geen huisdieren toegestaan; roken verboden;
- Voorbehoud gunning door eigenaar;
- Inkomenstoets/NVM-woontoets;
- Oplevering: per direct beschikbaar;
- Niet geschikt voor woningdelers;
- Inkomenseis; 3,5 x de jaarhuur.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

** ENGLISH TEXT VERSION**
NOT SUITABLE FOR HOME SHARING!
Available immediately: attractively arranged apartment with a sunny roof terrace (87 m2, measured according to NEN 2580 guideline) located on a lively / cozy part of the canal. This modernized house with beautiful authentic elements, which is offered furnished, is spread over 2 floors, with the living floor located on the third floor and the spacious bedroom and luxurious bathroom on the fourth floor. The living floor is equipped with a modern open kitchen and a closed office, which can also serve as a second bedroom. The cozy roof terrace is located at the rear with a view over the courtyard gardens and is sunny. The master bedroom can be found on the top floor, as well as the spacious and stylish bathroom. The existing air conditioning system and the extendable balcony make this luxurious floor complete and very comfortable.
This really is a unique location: central, easily accessible and on the picturesque canals. Living in this location and in this house is unique. Would you like to contact us for an appointment?

Layout:
Second floor: entrance, with narrower stairs to the third floor.
Third floor: doorzon living room with wooden floor, open kitchen (designed in modern white and equipped with various built-in appliances) and access to the sunny roof terrace. Work/bedroom on the canal side, which can also serve as a second bedroom. Stairs to the top floor.
Fourth floor: spacious bedroom of almost 20m2 with wardrobes and access to the extendable balcony (Velux) with a view of the canals and the tower of the Paleis op de Dam. Adjacent luxury large bathroom with bath, toilet, corner shower, double sink and cupboard space. The bathroom has a high level of finish and has recently been modernized; the underfloor heating provides extra comfort. The top floor is equipped with an air conditioning system.

Particularities:
- Fully furnished house, so you can move in straight away;
- Completely renovated/modernised: new kitchen, new bathroom, new floor, etc.
- View of / location on the canal;
- Sunny roof terrace at the rear (note: approx 7m2, will be halved);
- Modern kitchen with the necessary (built-in) equipment;
- Luxurious bathroom with bath, shower, double sink and (floor) heating;
- Spacious bedroom on the top floor, 2nd bedroom (or office) on the 3rd floor;
- 87m2 living area, gross 120m2;
- Air conditioning system on the fourth floor, own central heating system;
- V.v. insulating glass;
- National monument from 1841.

Conditions:
- Monthly rent € 2,500;
- Exclusive: consumption of energy, water, telephony and internet;
- 2 months deposit;
- Minimum rental period 12 months;
- No pets allowed; No smoking;
- Reservation by owner;
- Income test/NVM residential test;
- Delivery: available immediately;
- Not suitable for home sharers;
- Income requirement; 3.5 x the annual rent.