Leeuwendalersweg 5 A te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 360.000

Woonoppervlakte:
101 m2

Inhoud:
260 m3

Bouwjaar:
2003

Te koop sinds:
November 2016

Aantal kamers:
4

Aantal slaapkamers:
3

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Hoogwaardig en zeer strak afgewerkt appartement van 101m2 met 2/3 slaapkamers en een zonnig terras van 18m2 grenzend aan een afgesloten binnentuin. Door de hoekligging en zes Frans balkons biedt het appartement een weids uitzicht en vooral super veel lichtinval. Het appartement maakt onderdeel uit van een actieve en financieel gezonde VvE en het complex beschikt over meerdere entrees en liften. Bos & Lommer is hard op weg een trendy wijk te worden, plan een bezichtiging en mis het niet!

INDELING (zie plattegronden)
Het appartementencomplex heeft een verzorgd en modern entree voorzien van een videofoonbeltableau. Middels de lift wordt de afgesloten binnentuin op de tweede verdieping bereikt. Op de eerste verdieping zijn de bergingen van de appartementen gelegen. Vanuit de binnentuin is de entree van het appartement te bereiken. De ruime en strakke hal met fraaie opmaat gemaakte glazendeuren en inbouwspots biedt toegang tot alle vertrekken. Wat verder direct opvalt is de mooie tapis gelegde notenhouten vloer! In de hal vind je verder een ruime garderobekast en de eerste badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel. Vanuit de hal aan de linkerzijde de ruime en lichte woonkamer met openslaande deuren naar het zonnige terras. De moderne open keuken, voorzien van diverse inbouwapparaten, biedt voldoende plaats voor een grote 8-persoonseettafel. De zijkamer is nu bij de woonkamer getrokken, maar kan gemakkelijk dienst doen als 3e slaapkamer (zie alternatieve plattegrond). Ook vanuit hier toegang tot het zonnige terras grenzend aan de afgesloten binnentuin. Aan de rechterzijde van de hal bevindt zich de volgende slaapkamer met een Frans balkon. Vervolgens de master bedroom met twee Franse balkons en een luxueuze moderne badkamer voorzien een jacuzzi, grote inloopdouche en wastafelmeubel. Naast de badkamer ligt een aparte berging met de warmte-terugwininstallatie/c.v.installatie en aansluitingen ten behoeve van een wasmachine en droger. Op de eerste verdieping bevindt zich nog een berging van ruim 10m2.

OMGEVING
Bos & Lommer is hard op weg een trendy wijk te worden met een enorm potentieel. Dit is o.a. af te lezen aan de continue stroom aan nieuwe initiatieven, zoals de nieuwste Hot-Spots; Bos & Lobster en het Wilden Westen. Maar ook de diverse ‘nieuwe’ hippe cafeetjes en restaurants zoals Radijs, Bar Baarsch, Kratiam Thai, Fossa, Zurich, Spijkervet en theatercafé Mozaïek dragen daar aan bij! Voor sport en ontspanning ligt de ingang van het Erasmuspark vlakbij het complex of loop anders even door naar het nabije gelegen Rembrandtpark of Westerpark. Diverse allerhande winkels en supermarkten zijn te vinden onder het complex en om de hoek aan de Bos & Lommerweg. Op het Bos & Lommerplein is er de dagelijkse markt met een grote verscheidenheid aan kramen. Het appartement is centraal gelegen op circa 10/15 minuten fietsen van de Jordaan en het Leidseplein. Bovendien zijn er uitstekende openbaar vervoermogelijkheden op een steenworpafstand te vinden zoals bus- en tramverbindingen. De ring A-10 is met de auto binnen 2 minuten te bereiken. Parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering en er is momenteel geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning!

BIJZONDERHEDEN
- Twee badkamers
- Zeer veel bergruimte
- Lift en videofoon aanwezig
- Volledig geïsoleerd (label B)
- Nieuwbouwcomplex uit 2003
- Oplevering in overleg, kan snel
- Hoogwaardig gerenoveerd in 2012
- Rustig gelegen met alleen bovenburen
- Actieve en professioneel beheerde VvE
- Erfpacht afgekocht t/m 31 oktober 2052
- Ruime berging in de onderbouw van het complex
- Rondom 6 draai/kiep deuren met een Franse balkon
- Fraaie notenhouten vloer door gehele appartement
- Zeer courante indeling met 2 slaapkamers + 1 optioneel
- Ideaal gelegen m.b.t. openbaar vervoer en uitvalswegen
- Groot zonnig terras op zuidwesten aan afgesloten binnentuin