Lanseloetstraat 18 II te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 398.000

Woonoppervlakte:
55 m2

Inhoud:
180 m3

Bouwjaar:
1940

Te koop sinds:
Mei 2021

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

* ENGLISH SUMMARY BELOW *

* BEZICHTIGINGEN WORDEN OM DE 15 MIN. INGPLAND MET NALEVING VAN DE RIVM-RICHTLIJNEN *

OMSCHRIJVING
Licht en zeer praktisch ingedeeld driekamerappartement met een ruime berging op de begane grond en een zonnig balkon gelegen in een rustige straat van een populair stukje Bos & Lommer nabij het Erasmuspark. Het appartement maakt onderdeel uit van een goed onderhouden complex en een actieve en financieel gezonde VvE (41 leden) met een sluitend MJOP. De erfpacht is onlangs EEUWIGDUREND afgekocht! Gezellige cafés, restaurants, winkels, openbaar vervoer en parken het ligt allemaal op loopafstand. De Westring van de A-10 is in 2 minuten te bereiken en parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering. Er is momenteel geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning. Kortom; een sfeervol kant en klaar appartement op een gewilde locatie om zo te betrekken vanaf juli!

INDELING (zie plattegrond)
Via het recent gerenoveerde gemeenschappelijke trappenhuis wordt het appartement op de tweede verdieping bereikt. Vervolgens de hal met toegang tot alle vertrekken en ruimte voor de garderobe. Aan de voorzijde de lichte woonkamer met een sfeervolle erker en vrij uitzicht over de straat. Aan de achterzijde de nette keuken met toegang tot het zonnige balkon. De twee slaapkamers liggen naast de keuken en ook vanuit de grootste kamer is er middels openslaande deur toegang tot het balkon. De badkamer is toegankelijk vanuit de hal en voorzien van een inloopdouche, een wastafel en een toilet. Op de begane grond beschikt het appartement over een berging. Door het gehele appartement ligt een fraaie laminaat vloer en de muren en plafonds zijn strak gestuukt en geschilderd.

OMGEVING
Bos & Lommer is in de afgelopen tijd een trendy wijk geworden met een enorm potentieel. Dit is onder andere af te lezen aan de continue stroom van nieuwe initiatieven, zoals de nieuwste Hot-Spots in West; Bartack en Wilde Westen. Maar ook de diverse gevestigde hippe cafeetjes en restaurants zoals Radijs, Buurman & Buurman Eetwinkel, Bar Frits, Bar Baarsch, Kratiam Thai, Cook, Zurich en theatercafé Mozaiek dragen daar al lang aan bij! Voor sport en ontspanning ligt de ingang van het Erasmuspark op 2 minuten lopen. Terrasmus, in het park, is een fijne plek waar je kunt ontbijten, lunchen en borrelen. Of even doorlopen/joggen naar het nabij gelegen Rembrandtpark of Westerpark. Het Wachterliedplantsoen, de kinderboerderij en de speeltuin liggen tevens op loopafstand en zijn superleuk voor kleine kinderen. Diverse allerhande winkels en supermarkten zijn te vinden op de Bos en Lommerweg, Jan Evertsenstraat, Mercatorplein en de Jan van Galenstraat. Het appartement is centraal gelegen op circa 10 minuten fietsen van de Jordaan en het Leidseplein. Bovendien zijn er uitstekende openbaar vervoermogelijkheden op een steenworpafstand te vinden zoals bus- en tramverbindingen. De ring A-10 is met de auto binnen 2 minuten te bereiken en parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering!

BIJZONDERHEDEN
- Nefit CV-ketel 2015
- oplevering begin juli
- dak vernieuwd in 2016
- vrij uitzicht aan de voorzijde
- zonnig balkon op het oosten
- badkamer vernieuwd in 2015
- rustige straat met weinig verkeer
- voor en achter dubbele beglazing
- ruime berging op de begane grond
- trappenhuis recentelijk gerenoveerd
- erfpachtcanon eeuwigdurend afgekocht!
- geen wachttijd voor een parkeervergunning
- courante indeling met 2 goede slaapkamers
- actieve en financieel gezonde VvE met MJOP
- ideaal gelegen m.b.t. winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen
- ligging om de hoek van het Erasmuspark en het Bos & Lommerplein

* ENGLISH SUMMARY *

* VIEWINGS WILL BE PLANNED EVERY 15 MIN. WITH COMPLIANCE OF THE RIVM-GUIDELINES *

DESCRIPTION
Bright and turn-key apartment with 2 bedrooms, a large storage room on the ground floor and a sunny balcony. Situated in a quiet street of a popular area in the Bos en Lommer district nearby the Erasmuspark. The apartment is part of well-organized, active and financially healthy association of owners (41) including a maintenance plan for the future. The perpetual ground lease is already PAID OFF! Trendy cafés, restaurants, shops, public transport and the Erasmuspark it all can be found within walking distance. The Ring A-10 can be reached by car in 2 minutes and there is plenty of parking space in front of the door. There is no waiting list to get a parking permit. In short; a charming turn-key apartment located in a popular area transferable from July!

SPECIALTIES
- transferable from July
- roof renewed in 2016
- bathroom renewed in 2015
- staircase recently renovated
- ground lease paid off till eternity
- no waiting list for parking permit
- quiet street with hardly any traffic
- Nefit central heating system 2015
- sunny balcony situated on the East
- good lay-out with 2 decent bed rooms
- spacious storage room on the ground floor
- double glazing in the front and rear windows
- nice laminate floor through the whole apartment
- active and financially healthy VvE with maintenance plan
- ideally located in terms of shops, public transport and ring A-10
- situated nearby the Erasmuspark, Rembrandtpark, Westerpark and Bos en Lommerplein