Lampongstraat 2 II te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 315.000

Woonoppervlakte:
40 m2

Inhoud:
126 m3

Bouwjaar:
1914

Te koop sinds:
September 2020

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

*BEZICHTIGINGEN WORDEN OM DE 15 MIN. INGEPLAND MET NALEVING VAN DE RIVM-RICHTLIJNEN*

*ENGLISH SUMMARY BELOW*

OMSCHRIJVING
Zeer licht en perfect ingedeeld twee/driekamerappartement met een ruime berging op de zolderverdieping. Het appartement is in 2013 smaakvol gerenoveerd en is gelegen in de populaire en hippe Indische Buurt met alle denkbare voorzieningen op loopafstand. Het goed onderhouden complex wordt professioneel beheerd en de VvE is actief en financieel gezond. In 2004, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten, is het casco compleet en hoogwaardige gerenoveerd. Voor recreatie en ontspanning liggen het Flevopark en het Oosterpark op ca. 5 minuten lopen. Kortom; een kant-en-klaar appartement op een fantastisch locatie!

INDELING (zie plattegrond + alternatief)
Via de verzorgde gemeenschappelijke hal wordt middels het ruime en nette trappenhuis het appartement op de tweede verdieping bereikt. Vervolgens de entree/hal van het appartement met toegang tot een separaat toilet. Aan de achterzijde de gezellige keuken, voorzien van diverse inbouwapparaten, waaronder een vaatwasser. De lichte en brede woonkamer is aan de voorzijde gelegen. Het linker gedeelte van de woonkamer is voorzien van twee originele vaste kasten. Van deze ruimte is eventueel gemakkelijk een tweede slaapkamer te maken. De rustige gelegen slaapkamer ligt aan de achterzijde van het appartement. De badkamer ligt in het midden, en is voorzien van een wastafel en een inloopdouche. Op de zolderverdieping beschikt het appartement nog over een ruime berging. Door het gehele appartement ligt een fraaie laminaatvloer.

OMGEVING
De Lampongstraat is een rustige straat gelegen in de Indische buurt tussen de Zeeburgerdijk en de gezellige Javastraat en tussen het Oosterpark en het Flevopark. Deze buurt is de afgelopen jaren volledig veranderd in een populaire en zeer bruisende wijk! Waar men vroeger de Pijp opzocht voor historische bouw en ouderwetse gezelligheid, vind je dit nu op alle fronten in de Indische buurt. Gezelligheid op de vele terrassen in de buurt, bijvoorbeeld Bar Botanique, Superette, Badhuis Oedipus, The Walter Woodbury Bar en Bar Basquiat. Goed dineren kan bij o.a. restaurant Wilde Zwijnen, Drovers Dog en The Harbour Club. Tevens is er een theater/bioscoop/café genaamd Studio K om de hoek. Allerhande winkels zijn te vinden in de Javastraat en in de Molukkenstraat, maar ook de dagelijkse Dappermarkt biedt natuurlijk alles. Tot rust komen kan in het Flevopark of Oosterpark, zo maar enkele plekken vlak om de hoek om het echte Amsterdam te beleven. Met de auto en het OV is de woning zeer goed te bereiken: tram (7 en 14), bus (22, 65) en het NS-station Muiderpoort ligt op loopafstand. De ringweg is via afslag S114 bereikbaar in 5 minuten. Daarnaast ben je met de fiets binnen tien minuten op Amsterdam Centraal of het centrum van de stad. Parkeren op de openbare weg gaat via het vergunningenstelsel. Er is momenteel een wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning van circa 3 maanden. Parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering!

BIJZONDERHEDEN
- energie label C
- bouwjaar 1914
- volledig geïsoleerd
- ruime zolderberging
- oplevering in overleg
- zeer veel daglicht toetreding
- compleet gerenoveerd in 2013
- mogelijkheid voor 2e slaapkamer
- erfpacht afgekocht tot 30-09-2054
- parkeervergunning wachttijd ca. 3 maanden
- Flevopark en het Oosterpark op loopafstand gelegen
- actieve en financieel gezonde VvE professioneel beheerd
- uitstekend gelegen m.b.t. NS-stations, tram, bus en uitvalswegen
- ideaal gelegen m.b.t. winkels cafés/restaurants in Oost en Centrum
- gesplitst in appartementsrechten en casco compleet gerenoveerd in 2004
- aanbieding eeuwigdurende afkoop erfpacht aangevraagd voor 31-12-2019


*ENGLISH SUMMARY*

*VIEWINGS WILL BE PLANNED EVERY 15 MIN. WITH COMPLIANCE OF THE RIVM-GUIDELINES*

DESCRIPTION
Very bright and perfectly divided 2/3 room apartment with a spacious storage room in the attack. The apartment was renovated with style in 2013 and is located in the popular and vibrant Indische Buurt area with all thinkable amenities within walking distance. The well maintained complex is professionally administrated with an active and financially healthy association of owners. The shell was completely renovated in 2004 during the time the complex was divided in apartment rights. For recreation and relaxing are the Flevopark and the Oosterpark just a few minutes walking. In short; a turn-key apartment ideally located!

SPECIALTIES
- fully insulated
- energy label C
- building year 1914
- nice incidence of light
- delivery date in consultation
- completely renovated in 2013
- parking permit within 3 months
- ground lease paid till 30-09-2054
- spacious storage room in the attack
- easy possibility to create a 2nd bed room
- Flevopark and Oosterpark 5 minutes walk
- active and financially healthy association of owners
- perpetual ground lease offer applied before 31-12-2019
- divided in apartment rights in 2004 and completely renovated shell
- ideally located in terms of shops/cafes/restaurants in Oost and City center
- ideally located in terms of public transport (train/tram/bus) and exit-roads