KNSM-laan 727 +PP te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 489.000

Woonoppervlakte:
105 m2

Inhoud:
260 m3

Bouwjaar:
1993

Te koop sinds:
September 2017

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (maisonnette)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Loftachtig en praktisch ingedeeld 3-kamerappartement verdeeld over 2 verdiepingen met grote lichte woonkamer, ruim zonnig terras, fantastisch uitzicht over het IJ en een privé parkeerplaats (inclusief)! Het appartement is rustig gelegen op de steeds populairder wordende Oostelijke Haveneilanden aan de KNSM-LAAN, met alle voorzieningen binnen handbereik. Het complex genaamd “Archimedes”, waar dit appartement onderdeel van uitmaakt, is in 1993 gebouwd en voorzien van een lift. De actieve en financieel gezonde VvE zorgt voor een constant up-to-date complex, zo is onlangs het buitenschilderwerk gedaan. De huidige eigenaars hebben het appartement door de jaren heen met zorg bewoond. Kortom een kant en klaar appartement op een gewilde locatie om zo te betrekken!

INDELING (zie plattegrond)
Via de verzorgde entree van het gebouw is het appartement, middels het trappenhuis of de lift, op de vierde verdieping te bereiken. Vervolgens de hal van het appartement met ruimte voor de garderobe en een vaste kast voor de opstelling van de wasmachine en droger. De twee slaapkamers liggen aan de achterzijde van deze verdieping, beide met fantastisch uitzicht over het water. De nette badkamer is in het midden gesitueerd en voorzien van een inloopdouche, een dubbele wastafelmeubel en een zwevend toilet. Vervolgens de trap naar de derde verdieping, het woongedeelte. Deze lichte verdieping heeft een loftachtig karakter met aan de achterzijde wederom fraai uitzicht over het water. De RVS keuken, voorzien van inbouwapparatuur, is in het midden gesitueerd en uit te breiden met een verrijdbaar werkeiland. Aan de voorzijde grote openslaande deuren naar een groot zonnig terras gelegen op het zuiden. In de onderbouw van het complex bevindt zich nog een ruime berging en een privé parkeerplaats.

OMGEVING
Het complex is gelegen aan ‘t IJ, op het KNSM-Eiland, in het populaire Oostelijk Havengebied. Een aantrekkelijke woonomgeving met architectuur van internationale allure. Het hippe winkelaanbod van o.a. Sissy Boy, Pols Potten, Keet in Huis, Loods 6 en bekende café- en eetgelegenheden als Panama, HappyHappyJoyJoy, Lloyd Hotel, Odessa, café Zuid, Puerto Pata Negra en Kanis en Meiland lokt veel bezoekers en geeft het eiland een levendig karakter. Voor de dagelijkse boodschappen ligt winkelcentrum Brazilië op enkele fietsminuten van het appartement en de warme bakker zit op de hoek van de KNSM-LAAN. Langs ’t IJ is het circa 10 minuten fietsen om de binnenstad te bereiken, een bushalte bevindt zich op 50m en een tramhalte op ca. 250m afstand van het appartement. Met de auto is de Ring A-10 via de Piet Heintunnel zo te bereiken. En in de nabije omgeving is er de mogelijkheid om een boot aan te leggen!

BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar 1993
- Volledig geïsoleerd
- Loftachtig karakter
- Lift installatie aanwezig
- Schilderwerk buitenzijde 2017
- Cv-installatie vernieuwd in 2009
- Actieve en financieel gezonde VvE
- Fraai uitzicht over het vaarwater van ‘t IJ
- Ruim en zonnig terras op het zuiden (10m²)
- Privé parkeerplaats in ondergelegen garage
- Jaarlijkse erfpachtcanon afgekocht t/m 01-04-2042
- Ideaal gelegen m.b.t. het openbaar vervoer en de Ring A-10