KNSM-laan 662 te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 435.000

Woonoppervlakte:
68 m2

Inhoud:
212 m3

Bouwjaar:
1995

Te koop sinds:
Maart 2021

Ligging tuin:
zuid

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (benedenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

Licht en goed ingedeeld driekamer appartement (68 m2 volgens NEN 2580 richtlijn) met tuin, gelegen op het KNSM-eiland in een onder architectuur gebouwd complex ontworpen door de bekende Belgische architect Bruno Albert. Het appartement, bereikbaar via enkele traptreden ligt op de beletage en beschikt over een eigen berging in de kelder. Voor de zonliefhebbers is het goed te weten dat de tuin van ca. 17 m2 (direct grenzend aan de riante binnentuin) op het zuiden is gesitueerd, zodat vrijwel de gehele dag genoten kan worden van mooi weer. Het complex is gebouwd in 1995 en wordt goed onderhouden door de actieve VvE. De indeling van deze woning is uiterst aantrekkelijk, want naast de aanwezigheid van 2 prima slaapkamers is eventueel kantoor-aan-huis een reële optie. Ook een derde slaapkamer behoort tot de mogelijkheden. De isolatie van de woning is optimaal, mede door de aanwezigheid van dubbel glas en de betonnen bouwdelen. KNSM-eiland heeft een waterrijke omgeving, met alle denkbare voorzieningen in de nabijheid. Kortom; dit is een instapklare woning met tuin, op een courante locatie! Neemt u contact met ons op voor een bezichtiging?

INDELING (zie plattegrond):
Vanuit de gemeenschappelijke entree wordt na enkele traptreden de beletage bereikt. Van hieruit krijg je toegang tot de woning. Entree, hal met toegang tot de diverse vertrekken: 1e slaapkamer aan de straatzijde, het naastgelegen separate toilet met fonteintje en de master bedroom (met opstelling t.b.v. wasmachine/droger) aan de tuinzijde. Tegenover de master bedroom is de badkamer gelegen; deze is voorzien van een douchehoek, wastafel met meubel, handdoekradiator en vloerverwarming. Naastgelegen halkast met opstelling CV (2010). De ruime keuken (in zwart/wit uitgevoerd) is lekker centraal in de woning aangebracht en is voorzien van alle nodige apparatuur ((koel/vriescombinatie, 4-pits gaskookplaat, vaatwasser (2021), wasemkap en een combi oven/magnetron)). Vanuit de keuken is enerzijds de eet-/werkkamer met aangrenzende tuin te bereiken en anderzijds de woonkamer met grote raampartijen. De tuin van ca. 17 m2 (ZUID) grenst aan de riante, gemeenschappelijke binnentuin. Laminaat vloer door de gehele woning. In de onderbouw is nog een berging aanwezig.

OMGEVING:
Het complex is gelegen in het populaire Oostelijk Havengebied tussen de Ertshaven en ‘t IJ op het KNSM-Eiland. Een aantrekkelijke woonomgeving met architectuur van internationale allure. Het hippe winkelaanbod van o.a. Sissy Boy, Pols Potten, Bulthaup keukens, Loods 6 en bekende café- en eetgelegenheden als Panama, HappyHappyJoyJoy, Hotel Jakarta, Harbour Club Oost, Lloyd Hotel, café De Zuid, Puerto Pata Negra en Kanis en Meiland lokken veel bezoekers en geeft het eiland een levendig karakter. Voor de dagelijkse boodschappen ligt winkelcentrum Brazilië op enkele fietsminuten van het appartement en de warme bakker zit op de hoek van de KNSM-LAAN. Langs ’t IJ is het circa 15 minuten fietsen om de binnenstad te bereiken, ook de hippe Javastraat ligt op slechts 10 minuten fietsen. Een bushalte bevindt zich op 50m en een tramhalte op ca. 400m afstand van het appartement. Met de auto is de Ring A-10 via de Piet Heintunnel zo te bereiken. Er is momenteel geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning. Met de pont ben je binnen enkele minuten in Noord. En in de nabije omgeving is er een mogelijkheid om een bootje aan te leggen!

VERENIGING VAN EIGENAARS:
Het pand is in 2002 gesplitst in 457 appartementsrechten (331 woningen). Binnen de actieve VvE Barcelonaplein wordt op regelmatige basis vergaderd en onderhoud verricht. Het beheer wordt verzorgd door VvE Beheer Amsterdam. Er is een meerjarenonderhoudsplan opgesteld dat voorziet in onderhoud tot 2043. Het saldo van de reserveringen bedraagt per 31-12-2012 ca. € 1.665.000,- en de maandelijkse servicekosten bedragen € 84,-. Via ons kantoor zijn alle relevante stukken op te vragen.

EIGENDOMSSITIATIE:
De woning is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. De algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht d.d. 2000 zijn van toepassing. De jaarlijkse canon is afgekocht t/m 30 november 2042. De huidige eigenaar heeft geen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om over te stappen naar eeuwigdurende erfpacht.

BIJZONDERHEDEN:
- Gemeten conform NEN 2580: 76 m2 bruto, 68 m2 netto
- Volledig geïsoleerd, bouwjaar 1995
- Twee slaapkamers, werk-/eetkamer (v.v. vloerverwarming)
- Mogelijkheid voor derde slaapkamer
- Ruime keuken met div. apparatuur
- Tuin op het zuiden (ca. 17 m2), grenzend aan binnentuin
- Moderne badkamer met vloerverwarming
- Schilderwerk buitenzijde in 2017 verricht
- WOZ Waarde € 458.000,- (peildatum: 01-01-2020)
- Energielabel B; zeer lage energielasten!
- Actieve en financieel gezonde VvE
- Ruime berging onder het complex
- Jaarlijkse erfpachtcanon afgekocht t/m 30-11-2042
- Ligging nabij het Ij, de Ertshaven en Sporenburg
- Ideaal gelegen t.o.v. het openbaar vervoer en de Ring A-10
- Zwemsteigers en haven(s) op loopafstand
- Door ontwikkeling van Amsterdam ligt het appartement zeer centraal!
- Voorbehoud gunning verkoper; levering begin augustus 2021

** ENGLISH TEXT**
Light and well-laid out three-room apartment (68 m2 according to NEN 2580 guideline) with garden, located on the KNSM island in an architect-designed complex designed by the well-known Belgian architect Bruno Albert. The apartment, accessible via a few steps, is located on the first floor and has its own storage room in the basement. For sun lovers it is good to know that the garden of approx. 17 m2 (directly adjacent to the spacious inner garden) is situated on the south, so that good weather can be enjoyed almost all day long. The complex was built in 1995 and is well maintained by the active VvE. The layout of this house is extremely attractive, because in addition to the presence of 2 excellent bedrooms, home office is also a realistic option, or even a third bedroom! The insulation of the house is optimal, partly due to the presence of double glazing and the concrete building parts. KNSM Island has a water-rich environment, with all conceivable amenities in the vicinity. In short; this is a turn-key ready-to-move-in house, with a garden in a popular location! Do you contact us for a viewing?

LAY-OUT (see floorplan):
After a few steps, the first floor is reached from the communal entrance. From here you get access to the house. Entrance hall with access to the various rooms: 1st bedroom on the street side, the adjacent separate toilet with hand basin and the master bedroom (with setup for washing machine / dryer) on the garden side. The bathroom is located opposite the master bedroom; it is equipped with a shower corner, washbasin with furniture, towel radiator and underfloor heating. Adjacent hall cupboard with central heating (2010). The spacious kitchen (in black / white) is centrally located in the house and is equipped with all necessary equipment ((fridge / freezer, 4-burner gas hob, dishwasher (2021), extractor hood and a combi oven / microwave)). From the kitchen you can reach the dining / office with adjoining garden on the one hand and the living room with large windows on the other. The garden of approx. 17m2 (SOUTH) is adjacent to the spacious communal courtyard. Laminate floors throughout the house. There is a storage room in the basement.

PARTICULARITIES:
- Measured in accordance with NEN 2580: 76 m2 gross, 68 m2 net
- Fully insulated, year of construction 1995
- Two bedrooms, work / dining room (with underfloor heating)
- Third bedroom possible
- Spacious kitchen with div. equipment
- South-facing garden (approx. 17 m2), adjacent to the inner garden
- Modern bathroom with underfloor heating
- Exterior painting done in 2017
- WOZ Value € 458.000,- (reference date: 01-01-2020)
- Energy label B; very low energy costs!
- Active and financially healthy VvE
- Spacious storage room under the complex
- Annual ground rent surrendered until 11/30/2042
- Located near the Ij, the Ertshaven and Sporenburg
- Ideally located for public transport and the Ring A-10
- Swimming jetties and harbor (s) within walking distance
- Due to the development of Amsterdam, the apartment is very centrally located!
- Reservation for the award of the seller; delivery per August 1st

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.