Kinkerstraat 370 IV te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 389.000

Woonoppervlakte:
48 m2

Inhoud:
150 m3

Bouwjaar:
1902

Te koop sinds:
Oktober 2020

Aantal kamers:
2

Aantal slaapkamers:
1

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

*BEZICHTIGINGEN WORDEN OM DE 15 MIN. INGEPLAND MET NALEVING VAN DE RIVM-RICHTLIJNEN*

*ENGLISH SUMMARY BELOW*

OMSCHRIJVING
Licht en zeer praktisch ingedeeld 2-kamer appartement met een riant zonnig balkon gelegen op eigen grond in het populaire Oud-West om de hoek van de Jan Pieter Heijestraat en De Hallen. Het appartement is in 2013 gerenoveerd en onlangs is er een nieuwe vloer gelegd en geschilderd. Het maakt onderdeel uit van een actieve en financieel gezonde VvE bestaande uit 5 leden. In 2007 is het geheel gesplitst en voorzien van een nieuwe fundering! De Ten Katemarkt, De Hallen, De Jordaan en het Vondelpark het ligt allemaal op loopafstand. Kortom een kant en klaar appartement met een fantastisch balkon op een top locatie!

INDELING (zie plattegrond)
Via een portiek met natuurstenen trap volgt het gemeenschappelijk trappenhuis met op de vierde verdieping de entree van het appartement. Vervolgens een hal met ruimte voor de garderobe. De hal leidt naar de lichte en zonnige woonkamer aan de voorzijde met ruimte voor een eethoek, een loungebank en een werkplek. De half open keuken aan de achterzijde is voorzien van een natuurstenen werkblad en diverse inbouwapparaten. Via de balkondeur in de keuken wordt het ruime en diepe balkon bereikt. Het ligt op het noordwesten en biedt vanaf ongeveer 17.00 uur zon. In de keuken is verder een kast voor de cv/warm water installatie en een wasmachine-aansluiting. Via de hal kom je in de ruime slaapkamer aan de rustige achterzijde van het appartement. Ook de slaapkamer geeft door de dubbele openslaande deuren toegang tot het riante balkon. De badkamer is in het midden van het appartement gesitueerd. De badkamer is vernieuwd in 2019 en voorzien van een ruime inloopdouche, een wastafelmeubel met verlichting en een toilet. Door het gehele appartement ligt een fraaie nieuwe laminaatvloer.

OMGEVING
Het appartement ligt een gewild stuk van Amsterdam Oud-West, nabij het centrum/Jordaan en het Vondelpark. De Kinkerstraat, en de om de hoek gelegen Jan Pieter Heijestraat, bieden een groot aanbod aan allerhande winkels en delicatessenzaken voor de dagelijkse boodschappen. Ook de Ten Katemarkt en de Hallen liggen op slechts 5 minuten lopen, evenals een goed aanbod aan leuke en gezellige cafés en restaurants. Het appartement is per auto prima bereikbaar vanaf de ringweg A-10 (S106). De openbaar vervoersvoorzieningen zijn nabij zoals de tramlijnen 7 en 17 in de Kinkerstraat en tramlijn 1 op de Overtoom. Parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering. Momenteel bedraagt de wachttijd ca. 3 maanden voor het verkrijgen van een vergunning!

BIJZONDERHEDEN
- energie label D
- oplevering in overleg
- gelegen op eigen grond
- nieuwe fundering in 2006
- ruim terras op het noordwesten
- gerenoveerd in 2013 en deels 2019
- hoofdsplitsing 2005, onder splitsing 2007
- nieuwe laminaatvloer door het gehele appartement
- actieve en financieel gezonde vereniging van eigenaars (5 leden)
- wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning ca. 3 maanden
- volledig geïsoleerd inclusief dubbele beglazing m.u.v. zijramen slaapkamer
- ideaal gelegen m.b.t. winkels, cafés, restaurants, openbaar vervoer / uitvalswegen en het Vondelpark

*ENGLISH SUMMARY*

*VIEWINGS WILL BE PLANNED EVERY 15 MIN. WITH COMPLIANCE OF THE RIVM-GUIDELINES*

DESCRIPTION
Bright, turn-key and well laid out 2 room apartment with a very spacious sunny balcony situated on own grond in trendy Oud-West around the corner of the Jan Pieter Heijestraat and De Hallen. The apartment was completely renovated in 2013 and recently the floor was renewed and a paint job was done. It is part of an active and financially healthy association of owners consits of 5 members. In 2006 the foundation was renewed and in 2007 the complex was divided in apartment rights. De Ten Katemarkt, De Hallen, De Jordaan, het Vondelpark and all kind of amenities are just within walking distance. In short: a ready to move apartment with a fantastic balcony on a top spot!

SPECIALTIES
- energy label D
- transfer in consultation
- new laminate floor (2019)
- foundation renewed in 2006
- very spacious sunny balcony
- divided in apartment rights in 2007
- fully insulated includind double glazing
- situated on own ground, so no ground lease
- waiting list parking permit around 3 months
- completely renovated in 2013 and partly 2019
- active and financially healthy association of owners (5)
- ideally located in terms of shops, cafes, restaurantes, public transport, exit roads and Vondelpark