Joos Banckersplantsoen 92 te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 375.000

Woonoppervlakte:
100 m2

Inhoud:
240 m3

Bouwjaar:
2003

Te koop sinds:
Mei 2016

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Courant ingedeeld en zeer licht driekamer appartement gelegen op de eerste verdieping met vrij uitzicht over de Erasmusgracht aan de achterzijde en sportvelden en speeltuin aan de voorzijde. De absolute highlight van het appartement is de riante en zeer lichte woonkamer van 50m2 met ramen over de volle breedte! Winkels, gezellige cafés & restaurants, het Erasmuspark liggen letterlijk op een steenworp afstand. Het Rembrandtpark en Westerpark zijn gelegen in de nabije omgeving. Het complex bestaat uit 42 koopwoningen en heeft een actieve en professioneel beheerde VvE. Er is geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning en de mogelijkheid bestaat om een extra parkeerplek onder het gebouw te huren of te kopen.

INDELING (zie plattegrond)
De verzorgde, en recent (2016) opgeknapte gemeenschappelijke entree met videofoon leidt naar de lift en trap. De entree van het appartement bevindt zich op de eerste verdieping aan een ruime galerij aan de Erasmusgracht zijde. Hier is het tevens heerlijk vertoeven in de avondzon. Bij binnenkomst in het appartement biedt een ruime hal toegang tot alle vertrekken. De ruime slaapkamers bevinden zich aan de linker en rechter achterzijde. Verder biedt de hal aan de linker zijde toegang tot een separaat toilet en een grote inpandige berging / wasruimte met aansluitingen voor de wasmachine en condens droger. Daar tegenover ligt de in 2013 vernieuwde en moderne badkamer, voorzien van een badkamermeubel met dubbelde wastafel, een grote inloop- stortdouche, inbouw spots met dimmer en mechanische ventilatie. Het plaatsen van een ligbad is eenvoudig uit te voeren. De woonkamer ligt aan de voorzijde van het appartement dat is gelegen op het zuiden. Wat direct opvalt is de grote hoeveelheid licht die door de (volledig openslaande) ramen naar binnenvalt. De elektrische bedienbare zonne-screens met timer houden de warmte buiten maar geven het appartement voldoende licht. De woonkamer meet bijna 50 m² en heeft een vrij uitzicht over de sportvelden, een speeltuin en de fraaie, door de actieve VVE goed onderhouden, groenvoorzieningen. De open keuken is in de hoek van de woonkamer gesitueerd en is onder andere voorzien van een vaatwasser en oven. Door het gehele appartement ligt een fraaie, geschakelde laminaatvloer uit 2013. In 2013 zijn tevens alle wanden gestuukt en geschilderd. In de onderbouw bevindt zich nog een ruime berging!

OMGEVING
Het appartement is gelegen in een gewild en zeer rustig stukje van Bos & Lommer, op de rand van de Baarsjes aan het Erasmuspark en aan de Erasmusgracht. De aanleg van een bootje behoort tot de mogelijkheden. In de Jan van Galenstraat en in de Jan Evertsenstraat vind je een zeer uitgebreid aanbod van winkels, maar ook qua cafés en restaurants hebben de Baarsjes en Bos en Lommer veel te bieden; onder andere Speijkervet, Bar Frits, Bar Baarsch, Café Cook, Edel, Radijs en Zurich bevinden zich binnen loopafstand van het appartement! De Jordaan en het Centrum liggen op slechts 5 minuten fietsen en voor recreatie liggen het Rembrandtpark en Westerpark op loopafstand. Tramlijn 7/13 en buslijn 18 gaan direct naar het Centraal Station, tramlijn 12 naar station Sloterdijk en station Amstel, buslijn 15 brengt je zo naar station Zuid en de ring A-10 is in 1 minuut te bereiken via meerdere uitvalswegen. Er is momenteel geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning. Parkeren van de auto voor de deur is eerder regel dan uitzondering. De mogelijkheid bestaat ook om een parkeerplek onder het complex te huren of te kopen indien aangeboden!

BIJZONDERHEDEN
- Liftinstallatie aanwezig
- Badkamer is verbouwd in 2013
- Ruime berging in de onderbouw
- Actieve, professioneel beheerde VvE
- De Jordaan ligt op ca. 5 minuten fietsen
- Mogelijkheid om een parkeerplek te huren
- Mogelijkheid voor de aanleg van een bootje
- Voor en achter dubbelglas in houten kozijnen
- Elektrisch bedienbare zonne-screens met timer
- Fraaie laminaatvloer door het hele appartement
- Allen muren zijn in 2013 gestuukt en geschilderd
- En vrij uitzicht aan de achterzijde over de Erasmusgracht
- Ideaal gelegen m.b.t. het openbaar vervoer en de Ring A-10
- Vrij uitzicht aan de voorzijde over de sportvelden en speeltuin
- Erfpachtcanon is vooruitbetaald tot en met 15 november 2051
- Volledig openslaande ramen en kiepramen aan voor- en achterzijde
- Actief onderhoudsabonnement op ketel en warmte terugwin installatie
- Gelegen aan de Erasmusgracht en het Erasmuspark met cultureel aanbod
- Ideaal gelegen m.b.t. winkels, cafés en restaurants in de Baarsjes / Jordaan
- Zeer energiezuinig (label B) door ligging op het zuiden en warmte terugwin installatie
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur, geen wachtlijst voor een parkeervergunning!