Jacob van Lennepkade 265 D te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 292.500

Woonoppervlakte:
62 m2

Inhoud:
165 m3

Bouwjaar:
1905

Te koop sinds:
April 2015

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Kant en klaar, licht driekamer appartement met fantastisch weids uitzicht over het water, een ruim zonnig balkon en een berging in de onderbouw. Het rustig gelegen appartement maakt onderdeel uit van het complex `De Meester` wat in 1999 is gerenoveerd met onder meer een nieuwe fundering, gereinigde en nieuw gevoegde gevels, dubbele beglazing, een nieuwe elektrische installatie en gestuukte wanden. Het resultaat van de renovatie biedt het comfort van nieuwbouw achter een karakteristieke gevel daterend van begin 1900. De huidige eigenaar heeft in 2013 een nieuwe keuken geplaatst en een houten vloer gelegd. Het appartement is gelegen op eigen grond met alle denkbare voorzieningen om de hoek!

INDELING (zie plattegrond)
Via het keurig verzorgde trappenhuis wordt het appartement op de derde verdieping bereikt. Vervolgens de hal met toegang tot alle vertrekken. Met aan de voorzijde de ruime en lichte woonkamer over de gehele breedte van het pand met fraai uitzicht over het water en een zonnig Frans balkon. De stijlvolle hoekkeuken is voorzien van diverse inbouwapparaten en een composiet aanrechtblad. De keuken is in 2013 geplaatst, met garantie op de apparatuur tot medio 2018. In het midden van de woning bevindt zich een ruime badkamer voorzien van een luxe wastafelmeubel, een ligbad en een toilet. Hier bevinden zich tevens de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Aan de achterzijde van het appartement zijn de slaapkamers te vinden, beide met toegang tot het ruime, zonnige balkon! Door de gehele woning ligt een goed geïsoleerde lamelparket vloer met een whitewash eiken toplaag. Verder nog, heel praktisch, een berging in de onderbouw van het complex, dus ideaal voor de fiets enz!

OMGEVING
De woning is uitstekend gelegen in stadsdeel West in de populaire Helmersbuurt nabij het Vondelpark. Er is een groot winkelaanbod om de hoek in de Jan Pieter Heijestraat en op de Overtoom. Maar ook vele leuke cafés en restaurants zijn op loopafstand te vinden, denk aan De Foodhallen, restaurant Forno, café Oslo, Fijnhout theater/terras enz! Qua OV is het twee minuten lopen naar de tram (lijn 1) die tussen centrum en Lelylaan pendelt. Via de Lelylaan geeft die een goede aansluiting met Schiphol en het CS. Met de auto (Ring Zuid en Ring West) is het appartement ook prima te bereiken. Parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering. Ook bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de ondergrondse parkeergarage aan het Staringplein middels vergunningstelsel.

BIJZONDERHEDEN
- Oplevering in overleg
- Schilderwerk binnenzijde 2013
- Fantastisch uitzicht over de gracht
- Separate berging in de onderbouw
- Appartement is gelegen op eigen grond
- Volledig geïsoleerd incl. dubbele beglazing
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
- Keuken en houten vloer nieuw geplaatst in 2013
- Verwarming middels Intergas HR combiketel 2009
- Ideaal gelegen m.b.t. de ring A-10 en openbaar vervoer
- Zeer rustige ligging met weinig tot geen verkeer voor de deur
- Compleet en hoogwaardig gerenoveerd in 1999 incl. fundering
- Zonnig balkon op het zuidoosten en Frans balkon op het noordwesten
- Actieve en financieel zeer gezonde Vereniging van Eigenaars (29 leden)
- Ideaal gelegen m.b.t. winkels en cafés/restaurants in Oud-West en het Vondelpark