Hudsonstraat 144 II te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 250.000

Woonoppervlakte:
44 m2

Inhoud:
115 m3

Bouwjaar:
1924

Te koop sinds:
Maart 2018

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Courant ingedeeld 3-kamerapparatement met zonnig balkon gelegen in een gewild stukje van de Baarsjes om de hoek van het Mercatorplein en de Jan Evertsenstraat. Het appartement maakt onderdeel uit van een grote actieve VvE (96) en de erfpacht is afgekocht tot juli 2055. Thans vindt er groot onderhoud plaats aan onder andere de balkons, gemeenschappelijke cv-afvoer en kozijnen aan de voorzijde (kosten verkoper). De Hudsonstraat is een rustige straat parallel aan de hoofdweg nabij het Rembrandtpark met alle voorzieningen binnen loopafstand en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Momenteel is er geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning!

INDELING (zie plattegrond)
Via het brede en ruime trappenhuis wordt het appartement op de tweede verdieping bereikt. Vervolgens de hal met ruimte voor de garderobe. Aan de voorzijde van het appartement ligt de eerste slaapkamer en de lichte woonkamer. Aan de achterzijde de tweede slaapkamer met een vaste kastenwand en toegang tot het zonnige balkon. De keuken is tevens aan de achterzijde gesitueerd en voorzien van een net keukenblok, wasmachine aansluiting en Cv-opstelling. De badkamer is voorzien van een toilet, een wastafel en een inloop douche.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in een gewild stukje van de Baarsjes om de hoek van het Mercatorplein en het Rembrandtpark. Op het plein en in de Jan Evertsenstraat is er een zeer uitgebreid aanbod van winkels te vinden, maar ook qua cafés en restaurants heeft de Baarsjes veel te bieden. Onder andere Partisan, Bar Frits, Bar Baarsch, BuonGiorno, Café Cook, Club8, Edel, Radijs, Zurich, Het Wilde Westen en de laatste nieuwe aanwinst BARTACK bevinden zich binnen loopafstand van het appartement! De Jordaan ligt op slechts 10 minuten fietsen en voor recreatie ligt het Rembrandtpark op 2 minuten lopen. Qua openbaar vervoer zijn er voldoende mogelijkheden; tramlijn 7/13 en buslijn 18 gaan direct naar het Centraal Station, en buslijn 15 brengt je zo naar station Zuid. De ring A-10 is in 3 minuten met de auto te bereiken. Er is momenteel geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning in gebied de Baarsjes 1.2. Parkeren voor de deur is echter eerder regel dan uitzondering!

BIJZONDERHEDEN
- CV-ketel uit 2017
- Zonnig balkon op het oosten
- Rustige kindvriendelijke straat
- Courante indeling met 2 slaapkamers
- Voor en achter dubbelglas in houten kozijnen
- Jaarlijkse erfpachtcanon afgekocht tot 15-07-2055
- Fraaie laminaatvloer door het gehele appartement
- Ideaal gelegen m.b.t. het openbaar vervoer en de Ring A-10
- Geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning
- Ideaal gelegen m.b.t. winkels, cafés en restaurants in De Baarsjes
- I.v.m. groot onderhoud zijn de servicekosten tijdelijk verhoogd tot € 200,14 per maand
- In de notulen wordt gesproken over een eigen bijdrage aan de VvE t.b.v. groot onderhoud, de eigen bijdrage aan de VvE zal worden voldaan door de verkoper
- Verkoper zal de maandelijkse servicekosten ad. € 200,14 bij de overdracht 6 maanden aan de VvE vooruit betalen. Toezeggingen m.b.t. eigen bijdrage en vooruit betalen van de servicekosten zullen in de koopakte worden opgenomen