Hoofdweg 702 +PP te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 325.000

Woonoppervlakte:
100 m2

Inhoud:
250 m3

Bouwjaar:
2007

Te koop sinds:
Oktober 2015

Aantal kamers:
4

Aantal slaapkamers:
3

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Waar voor je geld binnen de Ring? Dat kan nog steeds in Bos & Lommer! Wij bieden aan een licht, ruim en goed afgewerkt 3/4 kamer appartement op de 5e verdieping van complex de Buskenblaser, met een zonnig balkon, een extra brede privé parkeerplaats en een grote berging in de onderbouw. Opvallend aan het project zijn het luxe, hoge afwerkingsniveau en de speelse gevel, met houten en aluminium kozijnen, gemetselde en glazen geveldelen, uitbouwen en inpandige balkons. Bos & Lommer is hard op weg een trendy wijk te worden, plan een bezichtiging en mis het niet!

INDELING (zie plattegronden)
Het appartementencomplex heeft een verzorgd en modern hoofdentree voorzien van een videofoonbeltableau. Middels de lift wordt het appartement op de vijfde verdieping bereikt, de brede galerij leidt naar de voordeur van het appartement. Vervolgens de ruime hal met voldoende plaats voor een garderobekast, de hal biedt toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde de zeer ruime en lichte woonkamer, voorheen was hier een derde grote slaapkamer. De woonkamer met aangrenzend de open keuken is bijna 10 meter breed en heeft daardoor zeer veel lichtinval! De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en heeft twee openslaande deuren naar het zonnige balkon gelegen op het zuidwesten. De radiatoren aan de voorzijde van het appartement zijn fraai optimmert, een van de kenmerken dat hier met oog voor detail wordt gewoond! Centraal in het midden van het appartement ligt een separate toiletruimte en de luxe uitgevoerde badkamer voorzien van een inloopdouche, een ligbad en een wastafel. Naast de badkamer ligt een aparte berging met de warmte-terugwininstallatie / c.v-installatie en aansluitingen ten behoeve van een wasmachine en droger. De twee slaapkamers liggen tegenover de badkamer aan de rustige achterzijde. Een eventueel derde slaapkamer is dus gemakkelijk te creëren, zie alternatieve plattegrond. In de onderbouw bevindt zich de bijbehorende privé parkeerplaats (extra breed) en de separate (fietsen-) berging.

OMGEVING:
Bos & Lommer is hard op weg een trendy wijk te worden met enorm potentieel. Dit is o.a. af te lezen aan de continue stroom aan nieuwe initiatieven, zoals gelegenheden als Bagels & Beans en Brood om de hoek op de Bos en Lommerweg. Maar ook de diverse nieuwe hippe cafeetjes en restaurants zoals Radijs, Bar Baarsch, Kartiam Thai, Fossa, Zurich en theatercafé Mozaiek dragen daar aan bij. En de nieuwste Hot-spot Wilde Westen onder het GAK gebouw!! Voor sport en ontspanning ligt de ingang van het Erasmuspark naast het complex of loop anders even door naar het Westerpark. Diverse allerhande winkels zijn te vinden onder het complex en om de hoek aan de Bos & Lommerweg. Op het Bos & Lommerplein is er de dagelijkse markt met een grote verscheidenheid aan kramen. Het appartement is centraal gelegen op circa 10/15 minuten fietsen van de Jordaan en het Leidseplein. Bovendien zijn er uitstekende openbaar vervoermogelijkheden op een steenworpafstand te vinden zoals bus- en tramverbindingen. De ring A-10 is met de auto binnen 2 minuten te bereiken vanuit de ondergelegen parkeergarage!

BIJZONDERHEDEN
- G.I.W.-garantie tot 2016
- Nieuwbouwcomplex uit 2007
- Oplevering in overleg, kan snel
- Extra brede privé parkeerplaats (incl.)
- Actieve en professioneel beheerde VvE
- Groot zonnig balkon op het zuidwesten
- Volledig geïsoleerd volgens bouwbesluit
- Erfpacht afgekocht t/m 15 december 2055
- Derde grote slaapkamer gemakkelijke te creëren
- Ruime berging in de onderbouw van het complex
- Fraaie lamelparketvloer door gehele appartement
- Radiatoren in woonkamer en keuken zijn optimmert
- Ideaal gelegen m.b.t. openbaar vervoer en uitvalswegen