Hoofdweg 598 +PP te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 350.000

Woonoppervlakte:
100 m2

Inhoud:
260 m3

Bouwjaar:
2007

Te koop sinds:
Juni 2016

Aantal kamers:
5

Aantal slaapkamers:
3

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Waar voor je geld binnen de Ring? Dat kan nog steeds in Bos & Lommer! Wij bieden aan een licht, ruim en goed afgewerkt 5 kamer appartement op de 2e verdieping van complex de Buskenblaser, met zonnig balkon, een privé parkeerplaats en een grote berging in de onderbouw. Opvallend aan het project zijn het luxe, hoge afwerkingsniveau en de speelse gevel, met houten en aluminium kozijnen, gemetselde en glazen geveldelen, uitbouwen en inpandige balkons. Bos & Lommer is hard op weg een trendy wijk te worden, plan een bezichtiging en mis het niet!

INDELING (zie plattegrond)
Het appartementencomplex heeft een verzorgd en modern hoofdentree voorzien van een videofoonbeltableau. Middels de lift wordt het appartement op de tweede verdieping bereikt, de brede galerij leidt naar de voordeur van het appartement. Vervolgens de ruime hal met een fraaie op maat gemaakte kastenwand met Jonka-schuifdeuren. De hal biedt toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde de ruime en lichte woonkamer met openslaande deuren naar het zonnige balkon. Aangrenzend de semi-open woonkeuken, voorzien van diverse Siemens-inbouwapparaten. Centraal in het midden van het appartement ligt een separate toiletruimte en de luxe uitgevoerde badkamer voorzien van een inloopdouche, een ligbad en een wastafel. Naast de badkamer ligt een aparte berging met de warmte-terugwininstallatie / c.v.installatie en aansluitingen ten behoeve van een wasmachine en droger. De eerste twee slaapkamers liggen tegenover de badkamer aan de achterzijde van het complex. De derde grote slaapkamer ligt tevens aan de achterzijde, zie plattegrond. In de onderbouw bevindt zich de bijbehorende privé parkeerplaats en de ruime separate (fietsen-) berging. Door het gehele appartement ligt een fraaie laminaatvloer.

OMGEVING:
Bos & Lommer is hard op weg een trendy wijk te worden met een enorm potentieel. Dit is o.a. af te lezen aan de continue stroom aan nieuwe initiatieven, zoals de nieuwste Hot-Spots; Bos & Lobster en het Wilden Westen. Maar ook de diverse ‘nieuwe’ hippe cafeetjes en restaurants zoals Radijs, Bar Baarsch, Kratiam Thai, Fossa, Zurich, Spijkervet en theatercafé Mozaiek dragen daar aan bij! Voor sport en ontspanning ligt de ingang van het Erasmuspark naast het complex of loop anders even door naar het nabije gelegen Rembrandtpark of Westerpark. Diverse allerhande winkels en supermarkten zijn te vinden onder het complex en om de hoek aan de Bos & Lommerweg. Op het Bos & Lommerplein is er de dagelijkse markt met een grote verscheidenheid aan kramen. Het appartement is centraal gelegen op circa 10/15 minuten fietsen van de Jordaan en het Leidseplein. Bovendien zijn er uitstekende openbaar vervoermogelijkheden op een steenworpafstand te vinden zoals bus- en tramverbindingen. De ring A-10 is met de auto binnen 2 minuten te bereiken vanuit de ondergelegen parkeergarage!

BIJZONDERHEDEN
- Energielabel A
- G.I.W.-garantie
- Grote gezellige woonkeuken
- Nieuwbouwcomplex uit 2007
- Purperharthardhouten terras
- Oplevering in overleg, kan snel
- Elektrisch bedienbaar zonnescherm
- Privé parkeerplaats (vraagprijs incl.)
- Actieve en professioneel beheerde VvE
- Groot zonnig balkon op het zuidwesten
- Volledig geïsoleerd volgens bouwbesluit
- Erfpacht afgekocht t/m 1 december 2055
- Zeer courante indeling met 3 slaapkamers
- Fraaie laminaatvloer door gehele appartement
- Ruime berging in de onderbouw van het complex
- Ideaal gelegen m.b.t. openbaar vervoer en uitvalswegen