Hoofdweg 295 III te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 239.000

Woonoppervlakte:
58 m2

Inhoud:
150 m3

Bouwjaar:
1925

Te koop sinds:
November 2016

Aantal kamers:
2

Aantal slaapkamers:
1

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Courant ingedeeld tweekamer appartement van 58m2 (NEN-meting) gelegen op de bovenste verdieping, dus veel licht en geen bovenburen. Het appartement is gelegen in een populair stukje van de Baarsjes met een zonnig balkon op het westen. Het appartement maakt onderdeel uit van een grootschalige en goed functionerende vereniging van eigenaars. Doordat de gemeente Amsterdam destijds dit gedeelte van de Baarsjes toegewezen heeft als stadsvernieuwingsgebied, is de Hoofdweg een mooie en zeer gewilde locatie geworden tussen het Rembrandtpark, Erasmuspark en Mercatorplein!

INDELING (zie plattegronden)
Via de verzorgde gemeenschappelijke entree wordt het appartement op de derde verdieping bereikt. Vervolgens de hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde de lichte en 3 ramen brede woonkamer. De grote slaapkamer ligt aan de achterzijde met toegang tot het zonnige balkon. In het midden van het appartement bevindt zich de badkamer voorzien van een wastafel, een douche en een toilet. De keuken bevindt zich tevens aan de achterzijde en is voorzien van inbouwapparatuur en plaats voor de wasmachine/droger. Vanuit de keuken is het balkon (west) ook te bereiken, in de zomer zon vanaf 14.00u. tot laat in de avond. Door het gehele appartement ligt een fraaie laminaatvloer.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in een gewild stukje van de Baarsjes tussen het Rembrandtpark en het Mercatorplein. In de nabij gelegen Jan van Galenstraat en in de Jan Evertsenstraat en op het Mercatorplein vind je een zeer uitgebreid aanbod van winkels. Maar ook qua cafés en restaurants heeft de Baarsjes een steeds beter wordend aanbod; onder andere Spijkervet, Bar Frits, Bar Baarsch, Café Cook, Edel, Radijs en Zurich bevinden zich binnen loopafstand van het appartement! De Jordaan en het Centrum liggen op slechts 10 minuten fietsen en voor recreatie liggen het vernieuwde Erasmuspark en het Rembrandtpark op een steenworp afstand. Tramlijn 7/13 en buslijn 18 gaan direct naar het Centraal Station, tramlijn 12 naar station Sloterdijk en station Amstel, buslijn 15 brengt je zo naar station Zuid en de ring A-10 is in 1 minuut te bereiken. De wachttijd voor een parkeervergunning is ca. 8 maanden, een overloopvergunning is te verkrijgen voor gebied de Baarsjes 1. Parkeren van de auto voor de deur is eerder regel dan uitzondering.

BIJZONDERHEDEN
- Geen bovenburen
- Courant ingedeeld appartement
- Nieuwe cv-ketel geplaatst in 2013
- Erfpacht afgekocht tot en met 2053
- Actieve, professioneel beheerde VvE
- Het centrum ligt op ca. 10 minuten fietsen
- Voor en achter dubbelglas in houten kozijnen
- Fraaie laminaatvloer door het hele appartement
- Ideaal gelegen m.b.t. het openbaar vervoer en de Ring A-10
- Op een steenworp afstand van het Rembrandt- en Erasmuspark
- Ideaal gelegen m.b.t. winkels, cafés en restaurants in de Baarsjes