Omschrijving

Aantrekkelijk gelegen tweekamerwoning (71m2 conform NEN-2580 richtlijn, 79 m2 bruto) met heerlijke tuin gelegen op de begane grond van van een hoogwaardig afgewerkt appartementencomplex ‘de Nieuwe Steen’ dat is gerealiseerd in 2003. De woning beschikt over een zonnige, beschutte tuin (N/O) van bijna 30m2, een ruime woonkamer met schuifpui en een aan de rustige tuinzijde gelegen slaapkamer. Ook aan bergruimte geen gebrek, want er is een ruime inpandige berging en een berging in de onderbouw. De moderne, in wit uitgevoerde keuken is gelegen tussen het zit- en eetgedeelte van de woonkamer en vormt het hart van de woning.
Aan de voorzijde is een afgesloten speelterreintje, dat tevens als zitplek gebruikt kan worden om te genieten van de middag- en avondzon. De ligging van de woning is uitstekend: geen doorgaand verkeer aan de voorzijde, een extreem rustige binnentuin, maar toch om de hoek gelegen van de Amsteldijk. Ook de bereikbaarheid is prima: gelegen aan de rand van de Pijp, nabij het Sarphatipark. Dit is een comfortabele en energiezuinige woning om zo te betrekken, op een aantrekkelijke locatie. Neemt u contact met ons op voor een bezichtiging?

INDELING (zie plattegrond)
Via de eigen entree kan het appartement worden bereikt. Vanuit de ruime hal (met meterkast) is er toegang tot de diverse vertrekken. Aan de tuinzijde is de slaapkamer gelegen(ca.15m2), die is voorzien van een ruime inbouwkast. Aan de straatzijde is de doorzon woonkamer met dubbele draai/kiepdeuren gesitueerd, die via de open keuken overgaat in het eetgedeelte (met schuifpui en toegang tot de tuin.) De in modern wit uitgevoerde keuken is uitgerust met een RVS-werkblad, een 4-pits kookplaat, een oven, een RVS-wasemkap, vaatwasser en een koel/vriescombinatie (Atag/Siemens apparatuur.) Naast de keuken is een bergruimte aanwezig met opstelling t.b.v. wasmachine/droger en hier vindt men de MV-box plus CV-ketel (Intergas, bj. 2003). Verder kunnen de toiletruimte met naastgelegen badkamer (v.v. bad/douchecombinatie en wastafel) vanuit de hal worden bereikt. De berging (5m2) bevindt zich (schuin) onder de woning.

HET COMPLEX
De Nieuwe Steen is een aantrekkelijk gelegen complex waarin 16 woningen zijn gerealiseerd; deze zijn gelegen aan de Jan Steenstraat 88-90 en de Hemonystraat 37-39. De woningen hebben een berging die onder het pand is gelegen. Om in toekomstig onderhoud te kunnen voorzien wordt door de VvE thans een meerjaren onderhoudsplan voor het complex vervaardigd.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in stadsdeel Zuid in een rustig gedeelte van de populaire Pijp met om de hoek een grote verscheidenheid aan leuke winkels, gezellige cafés en restaurants. De dagelijkse Albert Cuypmarkt en het Sarphatipark liggen tevens op loopafstand evenals de Weesperzijde aan de overzijde van de Amstel. Het is verder een zeer kindvriendelijke omgeving. Zo zijn er op loopafstand diverse scholen, kinderdagverblijven en speeltuinen te vinden. Parkeren geschiedt middels vergunningstelsel (thans geen wachttijd, zie amsterdam.nl).
Het Centraal Station is op 15 minuten fietsen, de Utrechtsestraat met al haar leuke winkeltjes op nog geen 5 minuten lopen. Trams 3, 4, 7 en 10 rijden in de buurt en alle denkbare voorzieningen zijn in de nabijheid aanwezig; horeca, scholen, winkels en OV. Recreatiemogelijkheden zijn er langs de nabij gelegen Amstel, het Sarphatipark, of even verder het ML Kingpark.

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Meterkast voorzien van 7 groepen met aardlekbeveiliging
- MV-ventilatie
- CV-combiketel (bouwjaar ca 2003)
- Eigen watermeter

Eigendomssituatie
Het appartement is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht d.d. 1994 zijn van toepassing. De canon is bij vooruitbetaling voldaan tot 1 juli 2051.

DE VVE
De administratie wordt verzorgd door de Cats Vastgoedbeheer te Hoofddorp. De maandelijkse servicekosten bedragen
€ 72,58 . De VvE ‘De Nieuwe Steen’ vergadert op regelmatige basis en voorziet in een (concept) onderhoudsplan tot 2029. Per balansdatum 31-12-2016 is er een reservefonds ad ca. € 10.000,-. Alle relevante stukken, waaronder ook het huishoudelijk reglement zijn via ons kantoor op te vragen.

BIJZONDERHEDEN
- Gebruiksoppervlakte wonen 71m2/ 79m2 bruto (gemeten volgens richtlijn NEN 2580)
- Afgekochte erfpacht (tot 01-07-2051)
- Privé tuin van ca. 30m2
- Ruime slaapkamer grenzend aan rustige tuin
- Actieve en professioneel beheerde VvE
- Berging (5m2)in de onderbouw
- Massief houten vloer in woonkamer
- Keuken met diverse inbouwapparatuur
- Badkamer met ligbad
- Rustige ligging met speelvoorzieningen
- Lift aanwezig
- WOZ-waarde, peildatum 1-1-2016: € 371.000,-
- Maximale isolatie, energielabel B
- Indicatie oplevering: in overleg

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.