Heemraadweg 806 te Weesp

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 189.000

Woonoppervlakte:
62 m2

Inhoud:
200 m3

Bouwjaar:
1970

Te koop sinds:
Mei 2019

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (galerijflat)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

Weesp hoort vanaf nu bij Amsterdam, maar het prijsniveau ligt (nog) aanmerkelijk lager. Profiteer nu het nog kan en koop dit ruime en lichte driekamerappartement (62m2 volgens NEN 2580-richtlijn) met een zonnig balkon gelegen op de achtste en tevens bovenste verdieping van een prima onderhouden appartementencomplex. Het appartement beschikt over twee goede slaapkamers, een gevelbreed balkon (6m2) op het zuiden met vrij uitzicht en blokverwarming. Het gebouw is voorzien van een lift en bergingen in de onderbouw. Gratis parkeren in de directe omgeving. Gunstige ligging t.o.v. winkels, OV, sportfaciliteiten en diverse uitvalswegen. Dit is een keurige woning, met een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding. Neemt u contact met ons op voor een bezichtiging?

Indeling:
Gezamenlijke entree met bellenplateau, lift naar de achtste verdieping. Via de galerij wordt de woning bereikt. Hal (met meterkast v.v. 4 groepen + aardlekbeveiliging) van waaruit alle vertrekken worden bereikt. Aan de linkerzijde bevindt zich een slaapkamer met schuifdeur, Naastgelegen toiletruimte met fonteintje en separaat een badkamer die is voorzien van een bad/douchecombinatie en wastafel. De ruime ouderslaapkamer bevindt zich aan de rechterzijde van het halletje en is ruim genoeg voor diverse kledingkasten. De woonkamer ligt aan de zuidzijde en staat in direct contact met het zonnige balkon. Semi-open keuken met diverse apparatuur, w.o. een vaatwasser, koel/vriescombi, 5-pits gaskookplaat en een RVS-wasemkap. Er is een berging op de begane grond aanwezig (5m2) en de gehele woning is voorzien van een laminaat vloer.

Omgeving:
Het vestingstadje Weesp (ca. 20.000 inwoners) heeft een authentieke kern met water, winkeltjes, horeca en kerkjes. De Slijkstraat is van oudsher de meest belende winkelstraat met alle denkbare speciaalzaken. Ook de nieuwstad is een bezoekje waard en staat bekend om een gevarieerd aanbod van horeca en detailhandel. Een terrasje pak je aan de Vecht en jaarlijks viert men het Sluis en Bruggenfeest. Dit appartement is gelegen in een groene omgeving, direct naast de sportvelden van FC Weesp en de Weesper tennisclub. De dagelijkse boodschappen doe je bij de Deen of de Albert Heijn op ca. 500 meter afstand van de woning. Op loopafstand bevindt zich het oude centrum van Weesp en het NS-station (met snelle verbindingen naar zowel Amsterdam als Schiphol) en in de directe nabijheid bevinden zich scholen, sportverenigingen, de rivier de Vecht, kinderopvang en diverse uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol, Utrecht en Hilversum. Parkeren kan hier gratis op een groot terrein direct naast het appartementencomplex.

De VvE:
dit appartement maakt onderdeel uit van een goed functionerende VvE “Heemraadweg 101-809”. Er wordt op regelmatige basis vergaderd, er is een huishoudelijk reglement en een meerjaren-onderhoudsplan, dat voorziet in toekomstige onderhoudswerkzaamheden (tot 2031.) Het beheer van de VvE wordt verzorgd door een professionele partij (MVGM). Per balansdatum 31-12-2018 is een onderhoudsreserve opgebouwd van ruim € 200.000,-. De maandelijkse servicekosten bedragen
€ 175,31 (inclusief voorschot stookkosten.)

Kadastrale omschrijving:
het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de achtste verdieping plaatselijk bekend Heemraadweg 806 te 1382HD Weesp, kadastraal bekend gemeente Weesp sectie C complexaanduiding 1660-A appartementsindex 6, uitmakende het 63/6570e aandeel in de gemeenschap en
het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de berging op de begane grond plaatselijk bekend Heemraadweg (ongenummerd), kadastraal bekend gemeente Weesp sectie C complexaanduiding 1660-A appartementsindex 109, uitmakende het 2/6570e aandeel in de gemeenschap.

Eigendomssituatie:
het appartement is gelegen op eigen grond, zodat er dus geen erfpacht canon verschuldigd is!

Bijzonderheden:
o Gebruiksoppervlakte wonen conform NEN 2580-richtlijn 62m2, bruto 69 m²
o Thans 2 slaapkamers, oorspronkelijk 1
o Lift aanwezig
o Ruime, gratis parkeervoorzieningen
o Gezonde V.v.E.
o Zonnig, gevelbreed balkon op het zuiden
o Badkamer met ligbad
o Vrij uitzicht
o Centrum Weesp op loopafstand
o Gunstige ligging t.o.v. het NS station van Weesp en de uitvalswegen naar de A1

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.