Haarlemmerweg 587 I te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 375.000

Woonoppervlakte:
69 m2

Inhoud:
213 m3

Bouwjaar:
1936

Te koop sinds:
April 2020

Aantal kamers:
4

Aantal slaapkamers:
3

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

*English text below*

Licht en perfect ingedeeld vierkamer appartement van 69 m² (gemeten volgens NEN 2580) met een zonnig, gevelbreed balkon (Z), gelegen op de eerste verdieping van een grootschalig appartementencomplex in een opkomend stuk van Amsterdam (“Bo-lo”). Vanaf het balkon heeft u een fraai uitzicht op de diepe binnentuinen en tevens maximale privacy. Het pand is in 2011 gesplitst in appartementsrechten en maakt onderdeel uit van een goed functionerende VvE met professionele beheerder. Het geheel is voorzien van dubbele beglazing met houten kozijnen en er ligt een laminaat vloer in alle aanwezige vertrekken; verwarming middels een eigen Cv-installatie (bj 2012). De in modern antraciet uitgevoerde keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft directe toegang tot het balkon. Twee van de drie slaapkamers zijn eveneens aan de rustige tuinzijde gelegen en hebben toegang tot het balkon. Overigens is het geheel voorzien van fraaie paneeldeuren en is er nog een separate berging aanwezig. Kortom, dit is een keurige woning om zo te betrekken. Neemt u contact met ons op voor een bezichtiging?

INDELING
Via het gemeenschappelijke trappenhuis wordt de woning op de eerste etage bereikt.
De ruime hal met meterkast (5 groepen, v.v. aardlekbeveiliging) biedt toegang tot alle vertrekken; woonkamer (ca. 20m2) met bergkast en uitzicht op de Haarlemmerweg.
Naastgelegen slaapkamer (ca. 6m2.) Eenvoudige badkamer met toilet en douche. Aan de tuinzijde gelegen slaapkamers (resp.ca. 11m2 en ca. 14m2) met toegang tot het balkon. Tussengelegen keuken in antraciet uitgevoerd en v.v. diverse apparatuur, w.o. een koelkast, oven, wasmachine, wasemkap en een elektrische kookplaat. Het gevelbrede balkon is uitgerust met een bergkast Vanuit de keuken en vanaf het zonnige balkon heeft u een leuk uitzicht over de verzorgde binnentuinen! Op de zolderverdieping is nog een berging gelegen.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De appartementsrechten zijn ontstaan uit een akte van splitsing in appartementsrechten d.d. 2011. Hierbij zijn 242 appartementsrechten ontstaan, verdeeld over de Doggerbankstraat, Gibraltarstraat en de Haarlemmerweg.
Het beheer van de VvE wordt uitgevoerd door Ymere. Het opgebouwde saldo van de kas bedraagt per 2018/2019 ca. € 900.000,--. De maandelijkse servicekosten bedragen ca. € 131,-. Er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig dat voorziet in toekomstige onderhoudswerkzaamheden tot 2032. Ook is er een huishoudelijk reglement van toepassing. De diverse stukken zijn bij ons kantoor op te vragen.

OMSCHRIJVING APPARTEMENTSRECHT
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning met balkon gelegen op de eerste verdieping, plaatselijk bekend te 1055PR Haarlemmerweg 587-I, kadastraal bekend gemeente Sloten sectie C complexaanduiding 11781-A appartementsindex 64, uitmakende het 795/10.600e onverdeeld aandeel in de gemeenschap.
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de berging gelegen op de vierde verdieping, kadastraal bekend gemeente Sloten sectie C complexaanduiding 11781-A appartementsindex 226, uitmakende het 10/10.600e onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

EIGENDOMSSITUATIE
De woning is gelegen op erfpachtgrond. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht d.d. 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing. De canon is vooruitbetaald t/m 31 augustus 2061. Tot die tijd bent u geen jaarlijkse canon verschuldigd!

ALGEMEEN EN OMGEVING
Stadsdeel West is een wijk waar alles te vinden is zoals parken, theaters, winkels en een scala aan restaurants en cafés. De wijk is uitstekend gelegen ten opzichte van uitvalswegen zoals de A10 (2 minuten), maar ook het centrum van Amsterdam is heel goed per fiets, tram of bus bereikbaar. Tramlijn 12 en 14 stoppen om de hoek, evenals bus 15, 21 en 60. Ook het trein-/ en metrostation is in de directe nabijheid (Amsterdam Sloterdijk). Qua recreatie kunt u ook uitstekend terecht in de directe omgeving. Het Wachterliedplantsoen is vlakbij en is begin 2011 vernieuwd tot een waar buitenspeelparadijs voor kinderen. Ook het vernieuwde Erasmuspark ligt op loopafstand en het Westerpark is eveneens in de nabijheid gelegen.
U vindt daar onder meer de voormalige Westergasfabriek waar zich allerlei leuke uitgaansgelegenheden bevinden zoals het Ketelhuis (filmhuis), PacificPark (eten & drinken) en de Gashouder (van house tot theater). Als u de fiets neemt bent u in 5 à 10 minuten op de Lindengracht, Westerstraat, Ten Katemarkt of Noordermarkt. Alhoewel u overal kunt komen op de fiets is er de mogelijkheid voor het verkrijgen van een parkeervergunning. Er geldt geen wachttijd voor een parkeervergunning in dit gebied.

PARKEERVERGUNNING
De Haarlemmerweg is gelegen in vergunninggebied West 3.1. De parkeerkosten bedragen € 4,50,- per uur (ma-za 9 /24). Het is mogelijk om voor een parkeervergunning in aanmerking te komen. Er is momenteel geen wachtlijst. Kijk voor meer info op amsterdam.nl

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte 69m2, gemeten volgens NEN 2580-richtlijn
- 4-kamerappartement, 3 slaapkamers
- Zonnig balkon 8m2 aan achterzijde (z)
- Berging van ca. 8m2 op de bovenste verdieping
- Gelegen op erfpachtgrond, de canon is vooruitbetaald t/m 31-08-2061
- Professionele VvE beheerder, servicekosten ca. € 131,= per maand
- Goede verbinding met ov, nabij Station Sloterdijk
- Op zondag vrij parkeren!
- Op loopafstand van Westerpark
- Gelegen in populaire wijk in Bos en Lommer
- Oplevering: kan spoedig!!
- Prima ligging t.o.v. Westerpark en de Jordaan
- Prima ligging t.o.v. winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen
- Uitzicht achterzijde op diepe, verzorgde binnentuinen
- Vraagprijs is inclusief alle aanwezige roerende zaken
- Niet-zelfbewonersclausule van toepassing: verkoper heeft het geheel niet zelf bewoond en uitsluitend voor verhuurdoeleinden benut.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

*English text*
Bright and perfectly laid-out 3 bedroom apartment of 69 m² (measured according to NEN 2580) with a sunny, wall-to-wall balcony (Z), located on the first floor of a large-scale apartment complex in an upcoming part of Amsterdam (“Bo-lo”). From the balcony you have a beautiful view of the deep inner gardens and also maximum privacy. The property was split into apartment rights in 2011 and is part of a well-functioning HOA with a professional manager. The apartment is equipped with double glazing with wooden frames and there is a laminate floor in all rooms; heating through its own central heating system (2012). The modern kitchen in anthracite color is located at the rear of the house and has direct access to the balcony. Two of the three bedrooms are also located on the quiet garden side and have access to the balcony. As well the whole is equipped with beautiful panel doors and there is also a separate storage room. In short, this is a nice house ready to move into. Will you contact us for a viewing?

PARTICULARITIES
- Living area 69m2, measured according to NEN 2580 guideline
- 3 bedroom apartment
- Sunny balcony 8m2 at the back (s)
- Storage of approx. 8m2 on the top floor
- Located on leasehold land, the rent is prepaid until 31-08-2061
- Professional Owners Association, service costs approximately € 131 per month
- Good connection to public transport, near Sloterdijk Station
- Free parking on Sundays!
- Within walking distance of Westerpark
- Located in popular neighborhood in Bos en Lommer
- Delivery: possible soon !!
- Excellent location relative to Westerpark and the Jordaan
- Excellent location relative to shops, public transport and roads
- Rear view of deep, well-kept inner gardens
- Asking price includes all movable items present
- Non-tenant clause applicable: the seller has not inhabited the apartment at all and has only used it for rental purposes

See you there!